Мачът е тази вечер от 21 часа на стадион "Та Кали" в Ла Валета и ще може да го проследите на живо в corner.dir.bg.

"Мисля, че имаме потенциала да ги победим. Видяхте какъв мач изиграхме срещу малтийците в София. Сега ще бъде доста по-трудно. Ще има за какво да ни връщат. Надявам се с пределна мотивация и концентрация да изиграем един перфектен мач – да не оставяме никакви шансове пред нашата врата, да успеем да отбележим бърз гол, да успокоим нещата и да владеем изцяло инициативата. Мисля, че го можем и го показахме срещу доста по-силен противник като Италия. Все пак не трябва да се самозабравяме, здраво стъпили сме на земята и се надявам да вземе трите точки", добави националният страж.

"Малтийците са много добри на контраатака – с два или три паса излизат пред противниковата врата. Трябва да внимаваме много в защита. Домакините се защитават с между 6 и 8 човека, което ще усложни нещата – няма да има пространства за нашите нападатели. Знам, че ще бъдем готови за това да вземем три стопроцентови точки", разкри силните черти на съперника ни тази вечер новото попълнение на италианския "Верона".

Той бе категоричен, че основният ни съперник до края на квалификациите ще е отбора на Армения: "Всички наши преследвачи са сериозни противници. По принцип арменците доста рано ги бяхме отписали от схемата, но вижте какво направиха – биха Дания, биха Чехия и то като гости. Така че в Ереван ще бъде със сигурност война, като се сещам какво беше в София. Сега обаче трябва да гледаме да си вземем мача с Малта. След това има достатъчно време за последните два мача. Надявам се всички, в това число и аз да заиграем редовно в клубовете си, за да бъдем готови за тези мачове през октомври. Аз мисля, че ще бъдем готови и в крайна сметка се надявам да стигнем до този бараж, за който всички мечтаем!", завърши Михайлов, цитиран от Гонг.