Ченчев разкри още какво е положението в тима от "Армията", който е на подготвителен лагер в Ксанти, като разкри, че скоро към отбора може да се присъединят и нови футболисти.

"Мартин каза, че не е говорил с никого от "Стоук". На този етап това е. Ще има повече подробности от негово интервю за клубния сайт. Той каза, че не знае за оферта", започна Ченчев, цитиран от Гонг. 

"Тренировката привърши, сутринта играчите бяха на фитнес. Доста сериозни са натоварванията в този етап на подготовката. Има играчи с някои болежки, затова някои са на облекчен режим. Такова е положението и с Емил Гърговров, който е на облекчен режим. Проблем има с Фо-Поре и с Ангел Грънчов. Проблемите обаче не са сериозни", коментира още той. 

"Уговарят се контролите, разбира се, когато се уточнят, ще ги съобщим. Контролите ще се играят в Турция и всички ще могат да ги видят".

"Стойчо Младенов изясни каква е причината, когато отказа да говори пред медиите. Още с връщането си, той ще застане да говори пред медиите. Нека това да бъде ясно. Няма начин нещо да се скрие, или покрие. Младенов ще даде интервю утре и то ще достигне до максимално много хора.", изясни Ченчев.

Мартин Петров се завръща във Висшата лига?