Чрез общи приятели Камата е споделил възможността за край на войната с бившия си съотборник и капитан в националния отбор. Стоичков най-накрая е осъзнал, че няма никаква полза от грозните обиди към Боби и е пожелал двамата да си стиснат ръцете.

Ицо и Михайлов трябваше да се засекат в Бразилия по време на мероприятията около откриването на Световното първенство в Сао Пауло. Камата е там в ролята си на коментатор и анализатор на мексиканска телевизия, а Михайлов е официален гост заедно със заместниците си Михаил Касабов и Атанас Фурнаджиев, информира ТопСпорт.

Стоичков вече е готов да се извини на Боби за нападките към него отпреди година, когато бълваше огън и жупел срещу шефа на българския футбол.

"Каква среща да търся с тоя от БФС, не му споменавай името" - кълнеше тогава Камата. - Оня боклук с перуката ще го хвана някъде и ще го пребия. Това ще стане!"

Както често се случва, Стоичков си промени мнението и днес вече иска мир с най-големия си враг от последните години. Проблемът обаче е, че този път Михайлов се дърпа. Шефът на БФС на няколко пъти призова Стоичков да заровят томахавките, но носителят на "Златната топка" твърдо отказваше. Сега ролите са сменени, а дали ще има край на войната Ицо - Боби, само времето ще покаже.