Те ще дойдат от спонсор, който държи да запази анонимност. Поради тежката финансова криза в клуба този сезон, футболистите не получават премии за победа в отделните срещи.

Само веднъж досега "сините" прибраха бонус от по 500 лева за успеха с 3:0 над "Ботев" (Пловдив) в Коматево. Тогава парите също дойдоха от неназован източник, който е приятел на спортния директор Георги Иванов - Гонзо. Анонимният бизнесмен и фен бе дал 10 хил. лева на отбора. Същото нещо се очаква да стане и в реванша с "Лудогорец". 

От "Герена" потвърдиха пред "Меридиан мач", че богати привърженици на "сините" вече са обещали да дадат пари на играчите при класиране на финал за Купата.
Това е единственият важен мач пред отбора до края на сезона.

В същото време днес е поредният ден, в който играчите очакват да получат заплатите си от президента Тодор Батков. Футболистите и треньорите не са взимали минимум по 3 месечни възнаграждения. Очаква се до реванша с "Лудогорец" те да получат поне по една заплата, информира БГНЕС.

Мачът реванш от 1/2-финалите за Купата на България ще се изиграе на 29 април на стадион "Георги Аспарухов". Първата среща в Разград завърши при резултат 0:0.