Титулярните фланелки са в традиционното червено, а резервните варианти са два: червено-бяло райе и изцяло черни. Екипите с марка "Лото" ще се разпространяват в магазините на "Спорт Депо".

ЦСКА и Спорт Депо подписаха договор в началото на 2015-та година, според който клубът получава безплатно екипи с марката "Lotto" през следващите 3 сезона. Дебютът на новите екипи ще бъде утре от 20 часа на стадион "Българска армия" в контролата срещу Вихрен Сандански.

Официалните фланелки ще се продават от понеделник, като цената на червените е 67 лева, а на резервните - 74 лева. На гърба на фланелките е брандиран един от любимите рефрени на "червената" агитка "Още от дете, запали моето сърце...", с което клубът иска да благодари на феновете за тяхната подкрепа в най-трудния момент в историята на ЦСКА.

"Благодарни сме на феновете за тяхната подкрепа в този труден момент. Искаме да им покажем колко важна част са те за отбора. Затова направихме този жест и на гърба на фланелките брандирахме надписа "Още от дете, запали моето сърце". Искаме да покажем, че имаме нужда от феновете навсякъде, където ще играем", каза старши треньорът на ЦСКА Христо Янев, цитиран от БТА.