Адам Хлушек си отбеляза автогол в 11-а минута и даде преднина на гостите от "Айнтрахт", но Даниел Дивади изравни след половин час игра. След това точни за "Айнтрахт" бяха на два пъти Люк Кастайньос и един път Харис Сеферович от дузпа.

За Кастайньос това бяха първи попадения за новия му клуб. Той се разписа в 42-а и 87-а минути. Сеферович направи 3:1 за "Айнтрахт" от дузпа в 69-а минута. Вратарят на домакините Пжемислав Титон получи червен картон в 67-а минута, след като повали в наказателното поле Кастайньос, информира БТА. 

"Кьолн" направи обрат срещу "Хамбургер ШФ" и спечели с 2:1. След нулево първо полувреме Люис Холтби даде аванс на гостите в 47-а минута, но в последните 20 минути играчите на "Кьолн" обърнаха резултата. Филип Хосинер изравни в 76-а минута, а пет по-късно Антони Модесте донесе победата на "Кьолн". Емир Спахич от тима на "Хамбургер" ШФ получи червен картон в 79-а минута. Вратарят на гостите Рене Адлер напусна срещата в 40-а минута поради контузия.

"Майнц 05" се наложи над "Хановер" с 3:0 и се изкачи на пето място в класирането. Българинът Тодор Неделев остана извън групата за мача на домакините. Японецът Йошинори Муто вкара два гола в първите 30 минути, а в 47-а минута се разписа и Юнус Мали.

Новакът "Инголщад" се наложи над "Аугсбург" с 1:0. Матю Лески вкара единственото попадение в мача в 63-а минута, а "Инголщад" е на седмо място в класирането с 6 точки актив.

Друг новак "Дармщад" постигна трето поредно равенство, след като завърши 0:0 с "Хофенхайм".

Вижте класирането в Бундеслигата