Павел Дочев е един от тях, след като посети офисите на "Титан" по-рано днес.
"Беше ми на гости Павел Дочев. С него се познаваме от 15 години. Довечера ще дойде вкъщи. Павел Дочев дойде, представи се и си каза тенденциите – нищо повече. В момента доиграваме шампионата, след 15 май можем да говорим за нов треньор.
Павел Дочев преговаря с ЦСКА
Доволен съм от гостуването на Дочев. Няма да имаме гости от Македония, Швейцария, четох, че ще имаме много гости, но няма да имаме повече", сподели Димитър Борисов, цитиран от Гонг.
"Реакцията на феновете относно назначаването на Емил Костадинов си е тяхна работа. Аз не мога да контролирам поведението на феновете. Костадинов е доказал се футболист и спортен човек, като със сигурност разбира повече от футбол, отколкото аз. Емил Костадинов покани на гости Павел Дочев, но най-вече Емо Данчев", добави шефът на "червените".
"Сега вие търсите дали има нов треньор на ЦСКА. Не, няма нов треньор на ЦСКА, като ръководство не сме взели решение за нов треньор, но можем да изслушаме всеки, който пожелае да си представи идеите и стратегията. Ще изслушаме и Зафиров и Пенев, като може и те да останат. Искаме да изслушаме повече линии на поведение за следващия сезон", уточни един от собствениците на клуба.
"За провалената селекция отговорност можем да поемем само ние", каза Димитър Борисов.
"Дълговете бяха 23 милиона лева, сега са 10 милиона. Ако сте слушали внимателно г-н Иванов, той това го каза вчера. Дълговете са разсрочени с пари (банкови гаранции)", добави шефът на ЦСКА.