Специалния наложи пет задължителни правила, които абсолютно всеки футболист ще трябва да спазва, без значение кой е и как се казва, а "Марка" публикува правилата за своите читатели, предаде Novsport

Eто какво гласят те:

Правило номер 1 "Който закъснее една минута, няма да играе"

Правило номер 2 "Автобусът не чака никого. Който пристигне по-късно, няма да пътува. Ако трябва, ще играем с човек по-малко"

Правило номер 3 "Всеки трябва да се раздава с всички сили на тренировките. Заниманията ще бъдат интензивни - 90 минути - нито минута повече, нито минута по-малко"

Правило номер 4 "Контузените футболисти идват на тренировка един час преди другите. Лекарите ги преглеждат и установяват дали могат да тренират"

Правило номер 5 "Всички мобилни телефони трябва да са в тих режим. Може да се говори по телефона, но никой не е длъжен да слуша музиката от телефона"

Междувременно Реал тренира без ветераните Гути и Раул, които не са част от плановете на треньорското ръководство и трябва да обмислят бъдещето си в близките седмици.
Нямаше ги и Кристиано Роналдо, Серхио Рамос, Шаби Алонсо, Икер Касияс и Алваро Арбелоа, които получиха почивка след участието си на Мондиал 2010 в ЮАР.
Също така първа тренировка с отбора направи новото попълнение от Хетафе – Педро Леон.