Тимът на Милен Радуканов ще има изключително тежък мач в Бургас срещу Черноморец. За това, какво е видял във Вечното дерби и какво очаква от двубоя на неговия отбор пред Топспорт говори наставникът на Черноморец Тони Велков.

"Разбира се,че гледах вечното дерби. Дори и да не ни предстоеше мач с ЦСКА следващия кръг, пак щях да наблюдавам тази среща по телевизията. Все пак става въпрос за вечното дерби на България. А и точно в тази среща се получи истинско дерби между двата отбора което не бяхме гледали отдавна. Имаше и нерви и емоции и много хубава игра. Пак повтарям, че ЦСКА показа повече класа и затова спечели." бяха първите думи на Велков.

"Аз съм от тези хора, които четат между редовете в медиите. Затова не смятам,че беше изненада победата на ЦСКА на "Герена". Както и разбира се,че Левски са играли слабо. Просто ЦСКА бе по-силен и бе едни гърди пред Левски", смята Тони Велков.

"Няма нужда да мотивирам моите момчета за мач срещу ЦСКА. Дразнителят е достатъчно голям, а и точно силната игра на ЦСКА ще създаде още по-голяма мотивация в моите футболисти. Двата отбора бяхме близо на лагер по време на зимната подготовка. Убеден съм,че наказаните Маркиньос и Сашо Тонев няма да липсват на отбора. В дадени момент по време на подготовката в Турция отборът на ЦСКА излизаше да играе без основни на пръв поглед футболисти и успяваше да се представи повече от сполучливо. Така,че в момента ЦСКА има съвсем равностоен отбор и заместниците на Маркиньос и Тонев ще бъдат също толкова опасни." допълни Велков

"Не смятам, че ще има проблем с цените на билетите. Не всеки път гостува ЦСКА в Бургас. А и след този силен мач който направиха "червените" съм сигурен, че футболните хора в Бургас ще предпочетат да дойдат на стадиона. Убеден съм,че привържениците на Черноморец ще искат да напълнят стадиона за да ни подкрепят в тежкия двубой който ни очаква. А публиката винаги е била допълнителен играч за домакинския отбор. Смятам, че за мача с ЦСКА Бургас ще бъде на стадиона", уверен е Велков.