"Трябва да се съборят изцяло секторите Б и Г, да се ремонтира сектор В, а в сектор А да се направят специални помещения, като тези за работа на журналистите, да се изградят връзки, да има интернет, за да може да се работи нормално. В тези 22 години, ние от 18 години сме в Славия, сега за първи път държавата е готова да помогне. Наистина е готова да помогне, иска да направи нещо", каза Стефанов, цитиран от Гонг.

"Някои хора веднага видяха това, което се случва и решиха, че това им пречи. Затова например за стадион Раковски видях една лекоатлетка да я снимат как тренира там, а един час след това беше със същите дрехи в мола. Ясно е как се тренира на стадион Раковски и какви високи спортни постижения се готвят там. Христо Амбукели е добър мой приятел, но стадион Септември в момента е едно пасище."

"Ние решихме, че така е най-добре да се случи, тъй като държавата няма да трябва да дава пари, които биха били взети от друго място - от пенсии, или от нещо друго, но в същото време държавата може да ни помогне. Правилно е да се разговаря, не да изкарваме хиляди хора и да се протестира", каза още Венци Стефанов.