От "Курир" пишат, че Партизан взима юношата на ЦСКА, който бил гей. В статията се споменава, че Иванов най-вероятно е хомосексуалист, тъй като неговия трансфер в Стуяа пропаднал, защото излязла подобна информация.

Тогава, собственикът на Стяуа Джиджи Бекали заяви: "В моето семейство никога не съм имал хомосексуалист, а Стяуа е моето семейство. По-добре, вместо да имам такъв играч в състава си, предпочитам да използваме някой юноша".

Партизан официално представи Иван Иванов

Изданието цитира българските медии, в които пишеше, че Иван Иванов бил заснет да се целува в нощен клуб със стража на ЦСКА Иван Караджов.

Вчера пък излезе информация, че "Русия" е подписал за три сезона с Партизан, но от сръбския гранд само признаха, че искат българския национал и ще опитат да го вземат от руския Алания до края на трансферния прозорец.

Междувременно, от "Курир" продължиха да се заяждат с българския защитник и потърсиха за мнение известния сръбски гей активист Предраг Аздейкович, който е фен на Цървена Звезда.

Той казва за изданието: "Тази новина ме радва. Ще спра да подкрепям Звезда и ще викам за Партизан. Особено много ми харесват изявите на треньора на Партизан Александър Станойевич".

Аздейкович, освен това, изрази недоволство, че в Партизан идва "гей" от чужбина.
Той добави: "Имаме си и ние гейове в сръбския футбол".

В същото време, хърватските медии също се шегуват с българския национал и със сръбския клуб. Те пишат, че Иванов най-вероятно няма да може да играе в хърватския шампионат, цитирайки думите на президента на местната федерация Влатко Маркович, който бе разследван от УЕФА, заради изказването си, че в хърватския футбол няма място за хомосексуалисти, предаде Гонг.

Пресконференция на Иван Иванов и Емил Данчев