И трите гола паднаха през втората част, а техни автори станаха Румен Горанов от дузпа и Преслав Йорданов, вкарал на два пъти в рамките на две минути.

Срещата в Банско започна мудно и през първото полувреме опасните положения пред двете врати липсваха. За "железничарите" с удари се отчетоха Андонов и Танко Дяков, а за Септември най-добрата възможност пропиля Лулейски.

В началото на втората част наставникът на софиянци Диян Петков извърши множество смени и те дадоха резултат още в 50-ата минута. Центриране на Искрен Писаров отдясно бе посрещнато с ръка от бранител на тима от Симитли и реферът посочи бялата точка. С изпълнението на дузпата се нагърби Румен Горанов, който без проблем реализира.

Последва сериозен натиск на Локо, но пропуски на Писаров и Преслав Йорданов оставиха резултата непроменен до последните минути на двубоя. Все пак логичното се случи и в 85-ата минута пробив на Писаров завърши с пас към Йорданов и централният нападател на "червено-черните" вкара за 2:0.

Йорданов, който се очертава като най-сериозен кандидат за таран на Локо през следващия сезон, вкара още веднъж и това се случи минута след първото му попадение в мача. Таранът получи топката и от 17 метра оформи крайното 3:0 за своя отбор, съобщи livesport.