Според публикации в медиите Дембеле, който през миналия месец беше продаден на германския Фрайбург, не е върнал предоставения му от "сините" GSМ и има сметка от над 6000 евро.

"Това са абсолютни спекулации. Наистина използвах служебен телефон от Левски, но споменатите суми не отговарят на истината. Дължимото ми бе удържано от последната заплата в Левски и финансовите ни взаимоотношения са изчистени. Нито аз дължа пари, нито клубът дължи на мен. Искам да подчерта, че от Левски винаги са били изключително коректни, какъвто и аз съм се стремял да бъда към клуба", заяви Дембеле, цитиран от БТА.

Той продължава да следи изявите на "сините" и пожела успех на отбора в Лига Европа.

"Продължавам да поддържам добри взаимоотношенишя с моите бивши съотборници. Стискам им палци за предстоящия дебют в евротурнирите. Мисля, че миналата година постигнахме много добри резултати в Европа и зарадвахме нашите фенове. Пожалявам на Левски да се класира отново в групите на Лига Европа, да напълни още няколко пъти стадиона и пак да зарадва верните си привърженици. Не се съмнявам, че това ще стане", каза още Дембеле.