След като не взе участие във финала на Шампионската лига срещу каталунците, тъй като бе оставен извън групата от мениджъра сър Алекс Фъргюсън, голмайсторът на Премиършип няма да може да излезе в контрола срещу европейския клубен шампион, която ще се играе в САЩ заради контузията в глезена.

Бербатов е получил травма в глезена по време на тренировка в понеделник и това му попречи да вземе участие във втория двубой на "червените дяволи" по време на предсезонното турне в Съединете Щати срещу Сиатъл Саундърс. Медицинският екип на Манчестър Юнайтед трябва днес да направи нови изследвания на глезена на Бербатов.

Според информациите, шансовете на българина да играе в последните три проверки на "червените дяволи" в САЩ срещу Чикаго Файър, сборен тим на звездите от Мейджър Лийг Сокър и Барселона са минимални. Все пак мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън се надява да може да използва своята звезда в последния мач именно срещу Барселона, но здравословното състояние на българина няма да бъде рискувано, информира Гонг.

Юнайтед вкара 7, Рууни избухна с хеттрик (видео)