В едноименния град е разположен автомобилният гигант "Ауди", който инвестира в Мюнхен.

На почивката гостите щастливо се оттеглиха с гол пасив след попадение на Томас Мюлер. След паузата обаче играчите на Инголщадт рухнаха. Ентусиазмът им беше разбит за четири минути след попадения на Алаба в 49-ата и на Петерсен четири по-късно.

В 69-ата отново централният нападател отбеляза за 4:0, а в 82-ата Матип засече топката в собствената си мрежа. В продължението японското чудо на Байерн Усами фиксира категоричния успех.

С категоричен резултат напред продължава и Щутгарт. Шампионът на Бундеслигата от 2007 година се наложи с 3:0 над втородивизионния ФСФ Франкфург.

Хемлейн поведе съотборниците си към победата с гол още в 4-ата минута. В 38-ата Каку удвои, а в самия край Траоре затвърди превъзходството на своя отбор за крайното 3:0.

Драматично се оказа пък гостуването на Нюрнберг в Ауе на местния Ерцгебирге. Елитният тим обаче успя да удържи аванса си и да спечели с 2:1.

Есвайн откри за Нюрберг в 63-ата, а само пет по-късно Вийсмейер наниза втори гол. Малко повече от десет минути преди края на редовното време Кьониг върна едно попадение. Натискът на състава от Втора Бундеслига обаче не доведе до желания резултат и Ауе остана без отбора си в турнира за купата на Германия, съобщи ТопСпорт.