Един Джеко вкара нови два гола и затвърди чудесната си форма, а с по едно попадение се отличиха Самир Насри и Адам Джонсън, докато Де Врийс си вкара автогол. Така Сити продължава напред, а Уулвс отпада.

Уулвс започна срещата по-добре и упражни домакински натиск. Предимството на "вълците" се материализира в 18-ата минута, когато Воукс намери с ниска топка Ненад Миляш и сърбинът не сгреши за 1:0.

Половин час бе нужен на играчите на Роберто Манчини да се събудят от леката дрямка, която ги бе обзела. В края на полувремето гостите заиграха в познатото вихрено темпо и Уулвс просто не можа да издържи. Сити наниза цели 3 гола в рамките на 6 минути.

В 37-ата минута Един Джеко центрира, защитата не се справи и Адам Джонсън с мощен шут от границата на наказателното поле направи 1:1

Само две минути след изравнителния гол Джонсън пак се изяви като пусна страхотен извеждащ пас към бившия халф на Арсенал Самир Насри, а французинът не прати кълбото ниско покрай Де Врийс за 1:2.

В 43-ата Един Джеко прояви головия си инстинкт и лесно довкара една избита от вратаря топка за 1:3.

През втората част Сити продължи да се забавлява. Стражът на Уулвс Дорус Де Врийс не помогна на своите като си вкара автогол в 50-ата минута и резултатът набъбна до 1:4.

Насри и Джеко добре разиграха в 64-ата минута, френският национал намери Скапузи на фланга, последва пас за Джеко и той от няколко метра направи 1:5.

След този гол "гражданите" намалиха оборотите и резервата Джейми О’Хара вкара само минута след влизането си на терена. Бившият играч на Тотнъм завърши добра комбинация на Уулвс и с гол отблизо намали на 2:5, съобщи Novsport.