Гонзо обаче изрази надежда, че младият рефер ще се справи с напрежението в дербито и ще свири безпристрастно.

"Всички футболисти са здрави, трудно ще ми бъде да определя групата, но съставът вече ми е ясен", каза Георги Иванов.

"Надявам се да се справи, млад съдия е. Единственият начин да се развиваш е да свириш безпристрастно. Миналата година Таско Тасков в мача ни срещу Берое свири в 70-ата минута дузпа за тях, която я нямаше. Ще има доста работа в дербито, но това е неговата работа, да овладее мача."

"При ЦСКА не ме интересува какво се случва. Имат си ръководство и времето ще покаже дали решението им за треньорска смяна е било правилно. Подготвените сме за силните и слабите страни на ЦСКА."

"Не ме притесняват за слуховете за моя смяна. Човек има притеснения, когато не върши работата си добре. Очаквам мачове като тези. В такива мачове трябва да се докажеш. Когато победиш в такъв двубой, самочувствието се променя."

"Христо Йовов приключи с политиката, той постоянно се готвеше на пълни обороти. Дарко Тасевски имаше една настинка, която отмина и е готов за мача. След края на сезона ще преценяваме дали Йовов ще остане да играе или ще заеме пост в клуба."

"В мача през пролетта всички очакваха да спечелим, а загубихме. Сега за вас ЦСКА е фаворит, аз не смятам, че е така. Нашият отбор ще излезе пределно мотивиран, за да спечелим мача."

"Мачът, в който Пламен Илиев сбърка за двата гола, вече е минало. Нямаме притеснения за него. Пак казвам, Пламен в другите мачове през сезона не е допускал грешка. Не смятам, че изобщо трябва да коментираме дали Пламен е готов за мача", каза още Гонзо след въпрос за грешките, които младият страж допусна при победата с 3:2 над Калиакра Каварна миналия петък, предаде Гонг.