"Стоилов има договор за 3 години и ще го изпълни до последно", категоричен бе Михайлов.
"Следващите два мача са решаващи за бъдещето на младежкия селекционер Иван Колев. Не може да се оплаква от това, че футболистите не играят в клубните си отбори", заяви Михайлов по повод ситуацията при младежите, които утре приемат Казахстан в евроквалификация, която ще се играе в Ловеч от 18:00 часа.
"Очаквам да победим Черна гора и да запазим шансовете за класиране в ЮАР. Надявам се условията на "Васил Левски" да се подобрят до мача в събота. Това е единственият стадион, който отговаря на критериите за провеждане на такава среща, а и организацията, която сме направили около мача е голяма. Все пак решаващата дума ще бъде на белгийския делегат, като краен вариант за провеждане на мача е "Герена". Да се надяваме, че няма да се стигне до такова развитие", надява се президентът на БФС.
"Ние сме единствената федерация, която си плаща за ползване на националния стадион, като парите са от 30 000 до 50 000 на мач. Обещавам следващите квалификации националният отбор да има своя база", продължи Михайлов, добавяйки, че на този етап осъществяването на контролата с Аржентина е почти невъзможно.
"Водим преговори с отборите от Топ 10", каза още Михайлов.
"Заради постъпката си Иван Иванов ще понесе финансова санкция и друго наказание, което ще бъде обявено след мачовете на младежите. Не приемам начина, по който той не се яви на сбора на националите", завърши Борислав Михайлов.