Така ще се продължи традицията всяка година шампионът във Volley Mania да е различен. Лос Инвалидос има възможността да повтори постижението на Гладиаторите от миналата година, като спечели дубъл.

Отборът, в който се състезава бившият национал и настоящ треньор на Виктория волей - Петьо Драгиев, спечели с 3:1 срещу Адиктед.бг в много интересна и оспорвана среща. След две победи в два мача Лос Инвалидос достигна първия си финал в елитната дивизия.

Другият представител на града - Пловдив волей постигна втората си победа в серията над Раковски. Този път капитанът Димитър Мануков и съотборниците му се наложиха с 3:2 над шампиона от 2010 г. в София. Това е първият финал в елитната дивизия, в който няма да участва софийски отбор, съобщи Гонг.

Финалният уикенд ще се проведе на 5 и 6 май в залата на Славия "Панайот Пондалов". Тогава ще се изиграе и първият женски финал във Volley Mania. За титлата ще спорят ЙАФ-Волей и Мистикс. Ще бъдат определени и двата най-добри отбора в Б дивизията, които ще влязат в елита.