Това заяви мениджърът на представителния ни тим Владо Николов в предаването "Добро утро, България!" по ТВ7.

"Не вярвам Плачи да напусне, но не го и изключвам. Треньорът е треньор докато има резултати, така е навсякъде. Ако се представим добре на световното първенство няма да има причина за раздяла. Все пак Камило може да е водил разговори с клубни отбори. Ние сме професионалисти и живеем от волейбола, така че всеки може да търси най-доброто решение за себе си в професионален план. Ако се представим добре на световното първенство няма да има причина за раздяла.", каза Николов. 

С него гостуваха и националите Теодор Салпаров и Цветан Соколов. И тримата прогнозираха, че ако не спечелим поне пет точки от предстоящите два мача със Сърбия от група "В" на Световната лига, то оттук нататък ще се превърнем в "туристи".

"Ако искаме да запазим шансове за класиране на финалите, трябва да вземем минимум пет точки. Иначе преднината, която ще имат сърбите и американците пред нас няма да бъде възможна за наваксване. На теория ще има шанс, на практика никакъв. По-малко от пет точки срещу Сърбия и класирането става мираж", смята Николов.