Минавах случайно и забелязах едър полицай с бяла коса, който рита със злоба цветята, магданоза и къпините на една старица. Уплаших се, самоцензурирах се и не посмях да го снимам как рита импровизираната сергия на бабата от постлани на земята вестници. С голяма злоба! Някои от неговите колеги му помагаха, а други 5-6 гледаха безучастно отстрани. Никой не помогна на възрастната жена.
Когато спря да рита, подполковникът се обърна, изгледа ме лошо и се развика на подчинените си защо правят навалица. Думите му бяха - бабата да си плати и да ходи да продава ей на онези сергии, изгонете я. Без акт, без предупреждение, направо ритаха!! Качиха се в колата, мисля 4 ченгета, и отпрашиха. Питах един от полицаите нормално ли е това, което се случва. Той каза, че нищо не е видял, не се легитимира, не пожела да легитимира и подполковника, който риташе сергията на бабата. Леле каква злоба има в тези хора, още треперя от нерви, а бях само наблюдател...
Нямам думи, що за човек може да нарани възрастна жена и да я заплашва?

Уважаеми читатели, очакваме ваши снимки и/или видео за интересни събития, на които сте станали свидетели, или на тема, която ви вълнува. Вашата история, снимките (видеото) пуснете във формата, която се отваря като кликнете "Изпрати новина" в горната лява част на dnes.dir.bg. Така както направи Симион Патеев.