Само месец след официална му раздяла със Сесилия френският президент вече има нова любов, след като за кратко попадна под обятията на привлекателната журналистка от вестник "Фигаро" Анна Фулда, съобщи БГНЕС.
34-годишна певица от босненската столица Сараево също беше замесена в интригата около развода на Сесилия и Никола Саркози.
Според запознати около живота на Тинка Милинович тя е била в либийската столица Триполи, където е снимала документален филм за луксозните световни туристически дестинации. Тогава певицата е забелязана в компанията на Саркози, който е бил в същия хотел.
А сега се появи и името на Лоранс Ферари. Първите информации за връзката им започнаха тази пролет, когато 41-годишната Лоранс интервюира Саркози. Тези дни обаче тя се разведе със съпруга си Томас Хюгес , който също е журналист. Двамата бяха заедно 14 години.
През последните седмици Лоранс и Никола често вечерят на свещи, а журналистката идва и в Елисейския дворец. За разлика от Сесилия, Лоранс обожава да бъде център на внимание и не се притеснява да стане бъдеща първа дама, коментира френската преса.
Вижте снимки на Никола, Сесилия и българската им връзка