Росен има доста сериозен персонал и най-често посреща гостите лично. Актьорските му умения завладяват още от вратата на този доста скъп ресторант. В менюто не присъства балканската кухня, но главният готвач приготвя любими български блюда за Росен и отбраните му приятели. Сред тях са звездното семейство Кърт Ръсел и Голди Хоун и много представители на местните арт среди.
Атмосферата е арт деко с едва чуващ се джаз като фон. Бутилка вино струва от $50 до 500$ и се отваря и сервира по всички правила на сомелиерството. Росен казва, че най-любимото му занимание все пак си остава театъра и няколко пъти през годините е гастролирал в Лондон в постановките на неговия брат Живко Ботев. Двамата скоро ще работят пак заедно във филмов проект на Живко в България през 2008 г.

Уважаеми читатели, очакваме ваши текстове, снимки и/или видео за интересни събития, на които сте станали свидетели, или на тема, която ви вълнува. Текстовете и снимките (видеото) пуснете във формата, която се отваря като кликнете "Изпрати новина" в горната лява част на dnes.dir.bg.