Никога не съм имала „Ауди”, каквото твърдят, че са конфискували от мен, каза Красимирова за Дарик по повод информацията на благоевградската полиция от понеделник.
Аудито, модел „А8”, е внесено в страната през митнически пункт „Кулата” преди 7 години. Тогава там е действал незаконен канал за внос на коли, в който са участвали трима митничари. Установено е, че автомобилът е внесен с фалшиви документи за произход, като първоначално е бил собственост на известен софиянец, от когото Красимирова по-късно го е купила. Това съобщи вчера шефът на областната полиция комисар Константин Титянов.
"Моята кола си стои пред вкъщи, нищо не ми е конфискувано. Карам съвсем друга марка автомобил", каза манекенката. Тя нямала идея защо благоевградската полиция твърдяла такова нещо. Това ме обижда, оплака се Красимирова.
"Името на шефа на БФС Боби Михайлов е също в тази история. Доколкото знам той я кара, това ми обясниха в полицията", казва тя на въпрос от кой известен софиянец е купила колата.
Според комисар Титянов Боби Михайлов обаче няма нищо общо.
"Моята кола е взета от Германия. Аз съм си я вкарал лично. Купена е от Румениге, бившия футболист, вицепрезидент на Байерн Мюнхен", оправда се Михайлов пред Дарик. Неговият регистрационен номер бил с четири единици.
Вижте Цеци Красимирова в целия й блясък