Мъжът се е самоубил в събота сутринта, след като от полицията са се опитали да го задържат, съобщава "Фокус".
Кървавата драма с българските граждани в САЩ е започнала в петък /18 юли/. Шотекоф е пребил до смърт съпругата си Ива и българката Ивета, след което е нападнал съпруга на Ивета -Владимир Маринов, който е в критично състояние.
42-годишната Ива Т. Шотекоф е открита мъртва в апартамента си. 34-годишната Ивета Маринова е пребита до смърт в малката лаборатория, в която е работила.
Полицията е била информирана за изчезването на двете жени от техни приятели, които са ги очаквали за вечеря в петък.
Извършителят Борис Шотекоф е бил забелязан в събота пред дома на свой приятел. Той се е самоубил, след като е видял приближаващите се полицаи. 10-годишният син на семейството в момента в България при свои роднини. От полицията засега нямат обяснение какво е предизвикало действията на българина.
Бивши съседи на Борис Шотекоф споделят, че той е бил конфликтна личност. Съпругата му Ива почти не е контактувала със съседите. Борис е заявявал, че тя работи много, „за да постигне американската мечта”. Пред съседите той е казвал, че е художник от България. Според полицията Шотекоф и съпругата му са притежавали стоматологична лаборатория.