Сътрудници на ДС начело на БСП евролистата

В началото БСП листата за евродепутати има сътрудници на бившата Държавна сигурност (ДС), обяви депутатката от Коалиция за България и член на вътрешната комисия Татяна Дончева.

Обратно в новината

Коментари - Сътрудници на ДС начело на БСП евролистата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Демек - другите не са;)

До Тони, ако си прочел внимателно, щеше да забележиш, че казвам са сътрудници на ДС, от което следва - писал си пълни глупости!

Че какви да са в БСП? Мафиоти и ченгета !

As ste se isnenadam ako niakoi ot listata na BSP ne e bil satrudnik na DS.Tova ste obidi GOZE. Kakvi drujki ste sa mu .ako ne sa kato nego

Ами, нека всички хубаво да си помислим преди да гласуваме, ако вобще гласуваме но трябва защото циганско- турската псевдо-коалиция ще продължава да ни тормози докато и позволим.

Абе що се възмущавате. Нека и в ЕС да има малко ченгета, да видят какво е.

Комунистите са били и са боклуци и в момента.Жална ни майка с управляващи болшевики и турчоля - повечето ченгета.

ВИГЕНИН Е ПЕДЕРАСТ!ЧЕСТИТО НА ТЪПИТЕ КОМУНИСТИ,ТЕ ВСИЧКИ СА ТАКИВА!

Към Тони! Абсолютно излишно е да се опитва човек да спори с такива,които защитава младият 32 годишен социалист защото просто др.тони пропуща факта,че лицито Вагинин е син до колкото др.станишев съобщи на дипломати!А в гнездо на змии май бяло зайче не вирее!

Вигенин е не само сътрудник на ДС,а още и друго има около него.

za da prodalja sa kazali predi mnogo godini PROST NARODSLABA DARJAVA i se vijda

Един руснак подал документи за премане в КПСС. Написал: Прашу принят мне в КП. Неколкократно му връщали документите , заради това , че не пише КПСС. Той накрая им отговорил: Я уже бил в SS.

te si go priznavat i prostiq narod xodi da gi podkrepq ,tozi narod e-mazuxist

Отново смях. Този път май Енод-а се понакъка. Вигенин наистина май е бил сътрудник на ДС, и то на много важно място - в детската градина. Там всички са били агенти, защото всички казват ще те обадя на другарката и следва наказание с лишаване от някаква играчка. Абе сладурче Енод, знаеш ли, че Кристиан е на 32 г.?

и кво от това????

Каква новина е това?! Щеше да е новина, ако се окаже, че някой от БСП НЕ Е сътрудник на ДС.

Не само в началото на листата на БСП са сътрудници на ДС. Такива са по средата и в края. Вегенин, Кало, нови и стари ДС ченгета съставляват тази листа. Цялото активно мероприятие по отварянето на досиетата, си е чиста проба хвърляне на пепел в очите на слепите. Защото за всички останали е ясно, че реално отваряне на архивите на ДС, е просто невъзможно. Една част от досиетата, естествено по-маловажните бяха изгорени при пожара в партийния им дом, друга част, по-важните, са прибрани в тайни партийни каси.

Е, били ченгета, ама какво... Ми то всеки втори топеше съседите. Не дай си Боже да кажеш виц. Така живееше и живее селянията. Важен е устремът към бъдещето. Каквото и да е.

Vreme e da doidat tankovete!!!!

ха,ха,ха

трябва да се разработва тоз парламент бее!!! как си епредставяте вий таз работа а?