Ахмадинеджад подари живота на 15-те моряци

Иранският президент Махмуд Ахмадинеджад се срещна с 15-те британски моряци, след като официално обяви тяхното освобождаване.

Обратно в новината

Коментари - Ахмадинеджад подари живота на 15-те моряци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

E PODARIGO POD ZAPLAHATA NA QDRENI RAKETI.AMA TE NE SA SE RAZMINALI PROSTO SA OTLOJENI ZA PO-KYSNO.

Velikata Zapadna Civilizaciq....Ha- go toq!:-)Sigurno e v trans veche.Kvo polzvash,kaji:-)

Каква резолюция на ООН бе Gtrmany, то точно ООН не разреши употребата на сила, защото всички видяхме на какви сериозни доказателства се опираше тезата за оръжията за масово поразяване. Но това не попречи на нашите англо-американски братя да избият, даже не се знае дали 50000 или 500 000 иракчани. За тия хора човешкия живот няма никакво значение. Докато техните жертви си ги броят най-прилежно 3202, 3203 и т.н. Тия хора са арабски затвор и пудела и оня психар комплексар...Те войничетата затова не се направиха на патриоти а си казаха честно, какво са правили в ирански води..Хората за петрол и пари са готови света да взривят.

Буш е тъпо копеле и дано по скоро си обере крушите от Белия дом , че ще берем ядове заради тъпотиятя му!!!

Всички гейове сме с Иран.Не сте сами!Правете любов а не война.

Маймунджани ги освободи от страх.

Имам около 50 курса като ТИР - шофиор в Иран . На всякъде по света хората са еднакво добри , но там хомейнистката диктатура ги е смазала и ги е прекарала през месомелашката , както в клипа на Пинк Флойд

Буш е тъпо копеле и дано по скоро си обере крушите от Белия дом , че ще берем ядове заради тъпотиятя му!!!

kriza sys zalojnici - cenite na petrola ska4at - nqkoi pribawqt poredniq si milon za den-dwa - razwruzka: 5 irnaci zadurjani w kurdistan s/u 15 britanci - estestweno wsi4ki kazwat 4e nqma sdelka - tuk-tam se razdawat medali na fona na malko patriotizym i mnogo pari - coming soon - priqtno gledane

Иран трябва и да се извини на Великобритания и ЕС, затова че без причинно нахлуха на територията на суверенна държав(Ирак) и плениха английксите войници, изпълняващи мисия на ООН. Germany,хиляди благодарности,че ме светна по въпроса за суверенитета на Ирак.Аз досега го мислех за окупирана държава,и още по-лошо,смятах,като най-голям кретен,че такава държава вече няма.Но от твоя пост пред мен възниква въпроса-какво са търсели в суверенна иракска територия тези 15 английски военни?А,да,те били изпълнявали,според теб,мисия на ООН.Само,че колкото и да се напъвах,не можах да се сетя ООН да им е давала мандат за такава мисия.Виж за Афганистан -да,спомням си,има такова нещо.Молбата ми е да ми подадеш още един жокер,та и аз да си спомня за този мандат на ООН.Предварително благодаря.

Ще ги помилва за да покаже на света колко е добър!!! И война нетрябва да има! Интересите на САЩ този път не са подкрепен и от Великобритания! ИСК МИР!!!

From Germany, на сериозно,ти добре ли си?

Между другото тоя Ахмениджан е съшия Боклук като Сидеров. И двамта имат наглостта да отричат най-голямото зло в човешката история-Холокоста. Мястото и на двамата е в пандиза.Да се вярва на Ахмениджан е все едно да се вярва на зверовете Хитлер,Мусолини,Гьоб и т.н.

Гъзолизци за Отрепките на Волен;-) И то явно не само руски Гъзолизци, но и Ислямистки...

Аз вярвам на цивилизована Великобритания, която е част от ЕС, а не на тъпите молли. А щом цялото ЕС застана за Англия, това означава че английските войници не са били на иранска територия. Разбра ли? Някакви руски варвари и ирански дрипльовци не могат да дават акъл на Великата Западна Цивилизация...

херн Фром Джърмани, убедително доказахте, че сте гъзолизец. Не само в дадения случай, с цялата си писмовна дейност до сега. Ближете, кой ви бърка!

dano po skoro gi udarat

razumen ama drug pat ako imashe akal niamashe da govori protiv evreite pomnete mi dumata 6e dogodina niama da e na vlast 6e ima voina

А какво правят британски войници по тия места ? И американски ? Ами борят се за правата на петролните корпорации. Тия приказки за демокрация са си пълен въздух. И нито аз , нито вие имате файда от тяхното присъствие там - вижте цифрите на бензоколонките. А пък иранците постъпиха като пичове и поставиха в шах Буш, Блеееееар и сие.

Слаба ракия излязоха англетата. Ако бяха евреите досега да са почнали война. Те за 1 войник почнаха война , пък за 15 сигурно щяха да метнат атомна бомба

Mnogo hubavo si go izigra 4ovekyt:) Dyrzhaha gi malko, za da se vidi Britain kak bezosnovatelno otkazva da se izvini za nahluvane v 4uzhda territoriq i tykmo se qdosaha ku4etata i pusna voinicite:)) Hmm, a vii, koito za6titavate brutalnata zapadna politica - vii ste idioti!

Цялата история е такъв срам за Великобритания, че просто няма как повече - 1. Пленяват техни войници. 2. Държат ги в плен 2 седмици, без да UK да може да направи каквото и да е. 3. Излъчват серия от невероятно срамни филмчета и най-накрая 4. ги помилват... Макар винаги да съм симпатизирал на UK, тоя Махмудчо получава 6+ за постановката...

Абре, аланкоолу! Абре, фром Джърмани! Писна ми от твоите идиотски поустове! Да не би случайно да си бил там, че да кажеш в чии води са плували? Единствено Малоумният както го наричаш ти прояви благоразумие такова каквото не бихме очаквали никога от колегата му Блеър! Бал ловя, че прайм министъра в този момент стои почервенял от яд в кабинета си.

Човекът е постъпил според зависи! Предполагам и малко парички е щипнал :)

Браво на Махмуд Ахмадинеджад! Дано и Кадафи вземе пример! Та кой беше варварин?!

Иранците не са цигани,не са араби,евреи ,а ПЕРСИ за несведущите. Това си беше чиста провокация,и въпреки че ги освободиха САЩ ще нападне Иран,независимо дали са освободени нараушителите или са обесени.Ще поживеем ще видим,но ...житейският ми опит и наблюдения,които се превърнаха в инстинкти ми говорят,че военно-промишленият комплекс трябва да се реализира,защото са вложени милиони,които трябва да се върнат на вложителя.За тези хора човешкият живот няма стойност,когато става дума за милиони.Пред милиони хора,предпочитат милиони пари.Въпрос на вкус.

Прав си Митко, по-мъдър е от нашите умници в парламенто...

Много достойно е постъпил иранския президент.Сега дали ще намерят нещо друго за да се заядат с Иран.Дано не.А иначе иранците нямат нищо общо с циганите за сведение на някои мнения тук.

Браво на Ахмадинеджад, правилно че пуска тези хорица!Оня Буш иска петрола,а не че му пречи ядрената програма на Иран! За съжаление докато този ненормалник е на власт целият свят ще бере ядове заради петролната му политика,всички ще плащаме петрола 20 пъти над цената му!!!!

Струва ти се че си XXL,а си M поже би,тъй като несе сещам за по_ малък и жалък.

Kato im se podigraha, zashto da ne gi pusnat ? Mnogo sladko byaha novinite po BBC1 - Vizhdalili ste anglichanka (s voenen chin) sas iranska zabradka na tochki ..... Mnogo i otivashe - kato na svinche - zvanche .... musulmankite v London sigurno sa umreli ot smyah...

просто да не повярваш- малоумният Молла най-накрая да прояви малко благоразумие. Иран трябва и да се извини на Великобритания и ЕС, затова че без причинно нахлуха на територията на суверенна държав(Ирак) и плениха английксите войници, изпълняващи мисия на ООН.

XX-che i druga raketa mina nad prozoretsa ti ..kum posoka evropa.. :-)

Така и трябва. Всички сме хора независимо от религията.

ne ste sami

goliam umnik e tozi ciganin.

Дано това да разреди малко напрежението!...Писн ни от тези американски войни

Така се защитават пленени съграждани, а не като нашите дупедавци политици....

Pravilen hod. A sega da vidim kretenite za kakvo 6te se zaqdat:)

hamerikancite ti izglejdat veliki,za6toto ti samiq si ne6tastnik.

Може да е циганин, но в случая се прояви като мъдър държавник. За мен матросите са си били в ирански води и целия случай си е чиста провокация от британско-американск страна. Буш отдавна иска да нападне Иран и си търси повод а гаджето му от острова няма нищо против да му съдейства. Ахмадинеджад просто ловко се измъкна, защото другия изход бе бомбардировки в края на Април.

Буш би ли преговарял с тоя циганин?Затова САЩ са велики!!!

Ще подари я, иначе.... ох, някаква крилата ракета мина над прозорецът ми.... посока Иран.

Братска американска помощ? http://dnes.dir.bg/2

Zashto zalojnicheska kriza? Tova ne sa zalojnizi, a arestanti!

Ako i nashite politici reagiraha taka /efikasno!/ ...