Нямало ни едно доказателство по скандала Овчаров-Александров

Министърът на икономиката и енергетиката Румен Овчаров и директорът на НСлС Ангел Александров, както и останалите разпитани по скандала, не са представили на прокуратурата нито един документ или друго доказателство в подкрепа на твърденията си за заплахи, корупция и изнудване.

Обратно в новината

Коментари - Нямало ни едно доказателство по скандала Овчаров-Александров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АБЕ КАКВИ ДОКАЗАТЕЛРСТВА.АЛООО Е БЪЛГАРИЯ-ТАКОВА ЖИВОТНО НЯМА.ВСЕ НЯКОГА ЩЕ ДОЙДЕ РЕД И КАЛАШНИКА

Оставка на Борис Велчев

Политическа наглост, цинизъм и високомерие- това са червените боклуци, всички до един са затънали в корупция, злоба и алчност.Няма други политици, които толкова много да мразят собствения си народ като комунягите-социалист

Дуел!Щом няма доказателства дуел!

stiga-ne vqrvam ve4e!i evropa go kaza

durjavata tova sum az-ot mladenov,lukanov do ov4arov vse edno i su6to-kak da ima dokazatelstva-a do naroda mi-produljavaite da glasuvate za komunistite az sum na 26 i sum izbqgal-vie po starite ni vodite do tova kak ne go razbirate ne moga da proumeq-ne proumqvam i kak produljavate i produljavate da glasuvate protiv mladite za mafiqta-zatova nqma da se vurnem

Предполагам, че другарите ПЪБ и ФЕС (а всъщност са един и същ човек) визират мен. Само че има някаква грешка. Много бих се радвал ако бях вчерашен пикльо, защото така щях да съм с 30 години по-млад. По-лошото е, че бях и съм свидетел на комунистическите разбойничества доста преди 10 ноември та до наши дни. Моето мнение за т.нар. демократични промени е - Най-големи хайдуци са комунягите+ДПС, СДС са втора ръка комуняги, НДСВ трета и ГЕРБ са четвърта ръка комуняги. Така че Костов, Стоянов и Борисов не могат да бъдат никакви месии за мен, след като са от същата клика. А всички изброени са крадливи комуняги, защото ако не бяха, досега щяхме да сме се оправили двадесет пъти, както го направиха чехи, словенци и т.н. Но не. Дървена глава комунистическа от сладки приказки не разбира. Трябваше може би по времето на Жельо Желев - комуняго-философа да се пролее кръв, за да можеше веднъж за винаги с комунягите в тази страна да се свърши веднъж за винаги. А то сега какво става - възхваляват мирния преход. Всичко хубаво, но преход няма. Всъщност има, но преход на парите към джобовете на т.нар. капиталисти, които пак са бивши комуняги, били на възлови места по време на трансформацията на капитала. Даже румънците, с тяхната телевизионна революция осъществиха преход и сега средната им работна заплата е 1000 Евро. Нали гледате как купуват като за световно в Русе. Там се произвеждат 3-4 модела автомобили. А ние не можем да произведем нито един. Ама ние тук си имаме огромни заводи за тежко машиностроене - Русе, Радомир, Хасково. Това е наследството от бай Тошово време. Поредната комунистическа недомислица. И какво стана? Вече имаме огромни празни халета, които за нищо не стават. Те май не ставаха за нищо още когато ги построиха. В заключение искам да кажа, че само с ура и развяване на байряци нищо не може да се постигне. Иска се и яко бачкане. И това е най-голямата вреда от комунизма, че направи от българския трудолюбив народ една мързелива и крадлива пасмина. Но както знаете, рибата се вмирисва от ...

така е защото всички са тапанари!!!Е,на някой като...не му пука!

Всяко убийство е в замяна на търсенето на доказателства ! В България това е най-бързата и справедлива процедура. А другата е фалшива и с подмяна на фактите. Ще живеят само наследниците на крадците !

Щях да съм изненадана,ако имаше г-н Овчаров нещо общо! Ами той е толкова хрисим,явно малко е било присвоено ли,или както там се нарича.Защото кражба си е друго - не е присвояване. Все пак отворете си тълковния речник и вижте какво пише за кражба! Хвала на министрите ни,имат мярка!

Като си помисля, че тези хора си получават заплатите от даъците които плащам, направо ми призлява.

Boje ,pazi Balgaria !

Давай,другарю Овчаров!Съд и по !00 тояги на голо за тия долни клеветници!

Имаше една игричка Свен,сигурно сте я играли всички,само че Р.Овч. си я играе в реалния живот.Ха,познайте кои са овцете?!

Крайно време е да им скроим на тия шапката ...Долу всички Бе Се Пе та по земните кълбета!

Нарушение има, доказателство няма. Всичко е правено колективно без да се оказва натиск на някого. Затова виновни няма.

Ебати държавата!

Съгласен съм със тебе Левски ама нали знаеш че едно еда пишеш анонимки и съвсем друго е да си готов да те спукат от бой гадните куки щото автобусите от цяла BG ще ги докарат и пак ще изчакат хората да се разотидат па после кой пил кой ял ,те са силни когато ние сме малко ама много силни и отмастителни така че давай събери дружината и аз съм готов пак да лапна дръвцето.

Дами и господа, хубаво е че пишете, за да има какво да четем отвреме на време. Лошото е ,че само пишете и псувате на 100 грама гроздова. Ако всеки от пишещите тук излязе на улицата и доведе още по 10 човека със себе си, ако вместо 200 човека пред Александър Невски се съберат поне 20000, може и нещо да се случи. Идете на митингите на пенсионерите например и ще видите, че пре 200 пенсионери, правителството изкарва 1200 полицаи- това говори ли ви нещо. Аз мисля, че те се страхуват от 200 човека събрани на едно място, а при 20000, сигурен съм, че ще им затреперят гащите.Не чакайте изборите-видяхте какво става- едните гласуват под строй, другите си имат твърд електорат и какво става- СЪЩОТО. И едните и другите крадат и така са оплетени, че ако на едно место се скъса червото, такава воня ще настане, че ще трябва да ходим с противогази. Затова и всички мълчат. КОЙТО ПРОГОВОРИ ЩЕ УМРЕ. Затова и все няма виновни и скепцат ли някой, той пък е толкова болен, че го освобождават за да се лекува. Не забелязвате ли, че всички МУТРИ и всички ПОЛИТИЦИ са болни хора. ИЗЛЕЗТЕ НА УЛИЦАТА както излизат хората от другите държави. Да свалим златните обеци на Масларката барабар с ушите, гривните и пръстените, барабар с ръцете на тази крадлива простакеса.

Тези СРС-та за какво бяха? Да не би мене да са подслушвали, но аз не съм Нинова. Толкова ченгета са били ангажирани с подлушването, вземали са за това заплати. За какво ходи т.н гл.прокурор в Брюксел да иска чужди следователи да идват , за да оправят кашата. За тази командировка какви пари е взел, ще ги върне ли на държавата.

Особенно се кефя когато чета коментар за комуняги от вчерашни пикльовци ,които са слушали някои яростни критици от демократичния спектър и бивши комунисти ,като Ив.Костов,П.Стоянов или Б.Борисов за подвизите на крадливите комунисти.

Имам чузството че някои постоянно изказващи се недоразумения ,сами после си правят коментар на изказаните от тях недомислици.

da izborite minaxa,mnogo 6um za ni6to,a za6to go darjaxa tolkova vreme.

Maslarkov, ne se kazva vuzelin s er-goliam, a vaselin

Незнам кво толкова ви е чудно.То Вальо Топлото излезе невинен та тия ли?

БРАВО Жоро, напълно си прав! За съжаление всичко е така в тази ком. държавица!

Ама вие какво очаквате? Може ли потомствения комуняга Борис Велчев да навреди по какъвто и да е начин на Партията-Майка? Вдига се малко шум, шушу-мушу и хоп - нашият другар Р.Овч. излиза кристално чист от казана с лайна. Но да са само те, с мед ще ги намажем. Ама комунягите са плъзнали из цялата държава и владеят от горе до долу целия държавен апарат, който пък преференциално обслужва назначените от тях капиталисти. После капиталистите им финансират изборните кампании. Къде изчезна новината за раздадените 10 плажа без договор и конкурс? Ало, модераторите, защо криете това, което не ви отърва? Както е казал Наполеон - Ако имах българските медии, никой нямаше да разбере, че съм загубил битката при Ватерло.

Щом няма доказателства, значи господата са клеветници - да си подават оставките и да си ходят. Да им се направи най-строга проверка на имущество , официални доходи и платени данаци и ако се окаже че са крали да понесат съответните наказания. Като клеветници да им се отнеме правото да заемат държавни, изборни и ръководни длъжности.

Светът, привикнал хомот да влачи, тиранство и зло и до днес тачи; тежка желязна ръка целува, лъжливи уста слуша със вяра: мълчи, моли се, кога те бият, кожата да ти одере звярът и кръвта да ти змии изпият, на бога само ти се надявай: Боже, помилуй - грешен съм азе, думай, моли се и твърдо вярвай - бог не наказва, когото мрази... Тъй върви светът! Лъжа и робство на тая пуста земя царува! И като залог из род в потомство ден и нощ - вечно тук преминува. И в това царство кърваво, грешно, царство на подлост, разврат и сълзи, царство на скърби - зло безконечно! кипи борбата и с стъпки бързи върви към своят свещен конец... Ще викнем ние: Хляб или свинец!

И защо изобщо някои се надява на съдебната система, тя си е част от БГ феодализма, пази феодалите. От друга страна толкова ли е трудно някои да застреля Овчаров, няма ли един съвестен (и въоръжен) в БГ, дето да го направи. Хайде, стегнете се, все някой трябва да свърши черната работа.

ABE,TUK E PULNO S BOLNI MOZACI.AMA CHAK DA SE PRIZOVAVA ZA UBIIJSTVOTO NA OVCHAROV!!!!!SASVEM STE OZLOBQLI,NE MOZETE DA ZIVEETE BEZ NQKOJ DA VI TRUN V OCHITE.POZELAVAM VI DA GLEDATE POVECHE SEBE SI!

Само аз ли съм толкова глупав, че да предпочитам да вземам 1500лв заплата (все пак съм учил повече от средно) и да ми крадат 200, отколкото да вземам 500, 300 да давам на червена бабка за наем, но да знам, че има осъдени за корупция. ХОРА!!! На запад пак се краде, но хората живеят там. Проблемът не е да не се взема от народа, това го няма на тая планета, проблемът Е че народът не получава и четвърт от това, което му трябва за да живее!!!

който не умее да дели не знае да печели

И защо изобщо някои се надява на съдебната система, тя си е част от БГ феодализма, пази феодалите. От друга страна толкова ли е трудно някои да застреля Овчаров, няма ли един съвестен (и въоръжен) в БГ, дето да го направи. Хайде, стегнете се, все някой трябва да свърши черната работа.

Цирка има ново място, сценарии и артисти. Ние, които се смятахме за циркови професионалисти сме жалко минало. Нека музиката да свири и олигофренната публика да ръкопляска.

Изборите бяха стъпка в правилната посока. 1-во показахме на Генерала, че сме с него, колкото и малко да сме, 2-ро все пак успяхме да запазим ДПС зад партията майка-БСП. Надявам се, че всеки, който не е гласувал до сега се е уплашил достатъчно от шанса да ни управляват рязаните цеви, за да отиде следващия път да гласува... За кого? Ми то е ясно - за Генерала. Нас само Генерал ще ни оправи. Диктатура му е майката, в България друго не върви... Военно положение и диктатура, за да се оправим...

е това е номера като крадеш да знаеш как за кого и колко да заделиш ако не знаеш може и да те хванат ама

Не ми се коментира. ... .апсурд, апсурдна държава : оядени маскари и смачкани изцедени роби....

Който не му харесва айде пътеката!!!!!!! Гот сме си. Кеф. Изборите минаха всичко е наред.До следващите. А вие форумци бачкайте и не се занимавайте с неща, които са маного сложни за бедните ви мозъци!!!

Е сега направиха ГОЛЯМА услуга на Генерала. Понеже, като се има предвид приказката му Ние ги хващаме - те ги пускат, до новите избори всяка поредна лайнарщина на правораздавателната ни система ще се пише на гъза на комунистите. И със основание - те ни ги натресоха, за да прикриват злоупотребите си.

Бе шо е похарчила тази прокуратура толкова пари да бяха ме питали мене. Ясно е, че са невинни хората. Чакаме оправдание и на Маргините, Господин Велчев. Разликата на Велчев с Филчев, че на този театъра му се отдава, а Филчев караше направо. Господин Велчев вчера съседа ми мина на червено. Решил съм да Ви дам адреса на този мизерник /съседа/ и да му покажете, че България е правова държава. Що им се нервим на либийците, че тяхната прокуратура е на светлинни години от нашата. Нарочно ни занимават години наред с медицинските сестри, за да може тука обезпокоявано Овчаровци, Петковци и долни комунисти да крадат и хората тук да измират от болести и недоимък. А нии... ний сме идиоти да ги търпим

До сега поне Велчев се мъчеше да покаже нещо. Сега и той се срина. Но това се очакваше - нали и той е един от тях. От какъв род е и от къде дойде на този пост! Срам ме е, че такива ме управляват. Време е да ги изметем от властта, а после всичките без писмени доказателства - в затвора, но не в специални килии, а в обща с кофа... Но по-добре е да вземем ние правосъдието и правораздаването и да ги прибавим към списъка при Луканов, бай Миле, Доктора, Илия Павлов и плеядата герои на прехода... Време е!

Разбира се че няма доказателства-разбир се че няма виновен. Как ще има ... нищо няма - и заплати и живот няма от такива боклуци като вас ! Виж - високи сметки за парно има - и още мн. др. подобни екстри. Докарахте Бг до икономическо ниво и намаляващо население все едно III световна война сме водили ... Само бат Бойко примиер ако стане и реши да ви опандизи ще има виновни - иначе - ядец. Съгласен съм с него за предсрочни избори - не ми е ясно кой и с какъв акъл гласува за сегашната Г3 - за хора който му вадят от джоба с далавери пари ...

Разбира се че няма доказателства-разбир се че няма виновен. Как ще има ... нищо няма - и заплати и живот няма от такива боклуци като вас ! Виж - високи сметки за парно има - и още мн. др. подобни екстри. Докарахте Бг до икономическо ниво и намаляващо население все едно III световна война сме водили ... Само бат Бойко примиер ако стане и реши да ви опандизи ще има виновни - иначе - ядец. Съгласен съм с него за предсрочни избори - не ми е ясно кой и с какъв акъл гласува за сегашната Г3 - за хора който му вадят от джоба с далавери пари ...

ne vinoven toq deto qde banizata a toq deto mu q dava. nie naroda sme si vinovni. slab narod pravisa v evropata deto ni broqt za vtora rqka hora

ГУДЖО НЕ МОЖЕШ ЛИ ДА РАЗБЕРЕШ ЧЕ ХОРАТА КОИТО ГЛАСУВАТ ЗА БСП СА ОНИЯ КОИТО ЖИВЯХА БЕДНО И СЪТВОРИХА БЪЛГАРИЯ ЗА ДА ИМА ВЕЧЕ 17години ВСИЧКИ ПАРТИИ ДА КРАДАТ И ОЩЕ ДА ИМА. ТЕ СЕ НАДЯВАТ ДА СЕ СЛУЧИ НЕЩО И ОТНОВО ДА ЗАЖИВЕЯТ ПО ЧОВЕШКИ. ЗАЩОТО ТЕЗИ КОИТО КРАДАТ ИМОТИТЕ ИМ ГИ ЧАКАТ В ЕВРОПА ГУДЖО.

Ликуй народе!Имаме вече нов светия,Св.Р.Овч-крад непорочний!Ама така е,човекът като краде и заделя за Партията майка закрилница,затуй и тя с прокуратура,съд,поли си го пази.Ликувайте и вие червени бетонни глави и пак гласувайте за любимата Партия, тя и ще ви довърши,жалко че и нас!

внимавайте вьв форума защото Овч. сезакани да сьди всеки който петни доброто му име...