Руска ракета пробива чешката и полска ПРО на САЩ

Русия изстреля прототипа на новата междуконтинентална балистична ракета РС-24.

Обратно в новината

Коментари - Руска ракета пробива чешката и полска ПРО на САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разбира се, че ще се изпробва нова ракетна система просто Русия е длъжна да е разработи и внедри.Еднополюсния свят не е добра идея за никого води до самозабравяне на някои държави с имперски амбиции. Хубаво е да има паритет така няма да има самозабравяне...

От Чехия могат да засекат ракета във всяка точка от Земята, защото за тази цел американците си имат изградена мрежа от спътници. Руският министър вместо да задава риторични въпроси да погледне в собствения си двор - руската (съветската) армия в момента е сигурно с морал и мотивация близки до точката на замръзване. Като изключим спецназ-частите им (без ОМОН), редовната им армия е пълна разруха. По принцип руснаците са готини хора, но в момента Русия не е в състояние да диктува условия на САЩ, защото тя зависи от тях, а не американците от Русия. Все пак доста американски пари влизат в Русия, а САЩ не купуват петрол и природен газ от тях, следователно липсват икономически механизми за натиск от Русия. Съмнявам се, че САЩ имат намерение да нападат Русия дори и с президент този малоумник Буш.

Буш е много тъп-ако беше попрочел някай и друг исторически факт щеше да настоява да станем съюзници на Русия и така катастрофата й щеше да бъде сигурна, а сега със съюзник България - неговата е сигурна.Може да е в бъдещето,но мърдане няма!

Мога само да ги поздравя Руснаците и да им отдам изцяло уважението си към противодействието което афишират!? Този малоумник БУШ, освен да предизвиква ВОЙНИ, май на друго не е способен. Вижте само неадекватната му стойка и походка, като на насран Японски петел, КАКВО да правят хората с големите ташаци - да вървят разкрачени ли??? Той се мисли за ГОСПОДАР на СВЕТА, по скоро е господар на малоумните си възгледи!!! КАКВОТО Е ЗАБЪРКАЛ, ВСИЧКО СЕ Е РАЗМИРИСАЛО!?

хъхъхъ, какви руски селяни те гонат бе човек като 90% от населението живее по градовете, и как няма да купуват храни като само 7% от земята им е обработваема??? естествено че изхода е износ на това което има и внос на това което няма, колкото до технологии - ами по назад са от американците ама ако не бяха те нямаше и американците през студената война да си стягат гъзовете толкова и сега щеше целия свят да е с 15-20 години по-назад технологично.

абе има една държава на име Израел,където постоянно се сблъскват руската и американска техника. Попрочети малко в войните до сега колко руски самолета са свалени от израелските пилоти и колко американски . Мисля че не си чак толкова наивен че да повярваш че тъпите араби са пилоти а руснаците са само съветници, които си седят на земята и не вземат никакво участие.

Руснаците са най-великата нация на света руските часовници са най бързите в света, всички научни открития са направени от руснаци,и славянската азбука те са изобретили , и на луната първи стъпиха руснаците и първия болшевишки преврат го извършиха гениалните мужици начело с великия товарищ ленин. На amaizingNice:като си посетил Сант петерсбург да не мислиш че си видял Русия.Да беше отскочил малко до провинцията да видиш как живее руския алкохолизиран добитък по селата.В най- богатата в света държава населението живее като в третия свят че и по лошо. Ама ракети си имат.Виж пшеница трябва да купуват от тъпите Американциза да не умрат от глад.Изнасят суровини и внасят храна.Велика нация с една дума.

офф тоя From Germany ....леле човек ходи се прегледай моля те ...говориш ама ПАЛНИ ГЛУПОСТИ И ТОВА Е НЕ САМО СЕГА!!!ей така съм забелязал и на други теми.....даваш напълно нелогични....и СУПЕР АБСУРДНИ ....КОМЕНТАРИ!!!!

Бре Koko бре, какъв самолет е свалил Стелта в СФРЮ, селскостопански ли?!?! То за да стреля самолета трябва първо да излети бре човеко. В СФРЮ цялата военна техника беше руска, поради което нито един Миг или Сухой нямаха и шанса излетяха. Бе тук хората седят пред компютър, демек са леко грамотни. Иди да си ръсиш глупостите в някой червен пенсионерски клуб! Попейте си интернационала и си спомнете за младостта в Хаинбоаза. И не им се гепвай на гърците, това са византийски номера. Вероятно искат да ги продадът с печалба на арабите за парите на евреите.

Русия като държава е чисто и просто ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ - полуфашистка-полуком държава. Демокрация и Русията са две коренно различни понятия. Това всичкото го знам от моите руски колеги, никога не съм бил в Русия. НО - руснаците като хора и колеги са супер!!!!!!

Хане, не е голяма победа разбира се, но тогава натриха носа на американците. До преди тези случаи (Ирак и СФРЮ) това беше тяхната ГОРДОСТ нали! И в СФРЮ ги свали самолет а не зенитни ракети. И ако бяха толкова лоши зенитните им ракети щяха ли Гърция - член на НАТо да иска съветски зенитни ракети за да се пази от Турция - също член на НАТО? И не си присвоявай правото да съдиш хората и да раздаваш определения.

Не говорех за американски филми,а за филми направени за Курск и загиналите момчета,не знам чий мозък е промит.Американския мателитет е съвсем друга тема за обсъждане,той няма общо с науката им и развитието им. Да - в Русия е страшно скъпо и лъскаво,даже си имат отопление на някои площади и главни улици,което на фона на мизерните хорица е направо умопомрачително.Явно не си прекарала достатъчно време в Русия за да ги забележиш,за това пък говориш пълни глупости :) Това че мама и тати са ти платили да учиш в South Karolina , и да се поразходиш из Европа ,не ни прави тъпи парчета,а теб те прави смешна,защото като си пътувала толкова и си була в Русия,мила трябвало е да забележиш малко повече от архитектурните забележителности....

към Antirusnak: а бе може да са пянки ама си гледат страната (ВЪВ ВОЕНЕН АСПЕКТ) ...ти пък ако мислиш че така наречените ...американци(сбирщи от емигранти)...са по-добрии...евала :) защитават си страната най-добре....а това че гладуват.....ми техен проблем!!!РУСНАЦИТЕ СИ ЗАЩИТАВАТ СВОЯ СОБСТВЕН ИНТЕРЕС....НА ПУК НА ВСИЧКО ...ЗАТОВА СА СВЕСТНИ!!! А ЗАПАДНЯЦИТЕ С ТЕХНИТЕ ЛАЖИЧКИ И ОТ КАДЕ ДА СВРАТНАТ НЯКОЯ ДАЛАВЕРА......НЕ МИ СЕ ОБСАЖДА ЗА БОКЛУЦИ ( ИМА ГИ И НА ЗАПАД И НА ИЗТОК) към Хан Тукту: ....леле човек чети поне като пиша нещо..и тогава плюй!!!! и каде си видял ти аджеба....да се срещат сухой и американски изтребители? А невидимата стелт технология...за кво сваляха стелти в сърбия? ...'извинете не знаехме че сте невидими' аххахахха а пък за разбирача на руски техники...'ха ха ха' ...ще ти кажа че техниката не печели войната.....ти ако сложиш неподготвен човек на тази техника който не може да се възползва на 100% от възможностите им....какво очакваш да победат!!!! технически руските самолети превизхождат ....амариканските!!! а тии пак на ония араби дето по тсял ден си барщат задните части с пясак....да ги сложиш в танк.....и да очакваш нещо да направат....много се лъжеш!!!

Ники, някъде да съм писал, че еди кой си ще бие еди кой си във някаква си война? При една съвременна война победители няма да има! А също така да уточним бройката на СТЕЛТовете - в Пустинна буря също имаше свалени от тях. Просто ме дразни наивното мислене на повечето. Защо си мислите, че щом по филмите казват, че е така то това е ИСТИНАТА. Ако са толкова силни и смели американците, а толкова слаби и назадничави руснаците - чудя се какво ли още чакат американците и не наложат собственната си демокрация в Русия, както се опитват да правят почти навсякъде другаде по света?

Ники, Amerikancite sa poharchili 4 mil.USD da napravqt himikalka koqto da pishe pri bezteglovnos v kosmosa. Rukiq otgovor - moliv za 20 stinki. :)

zashto ste tolkova smeshni i podchenqvate velika Rysia???nikoi pozvolil si da e podceni ne e svurshil dobre,pripomnete si istoriqta...

господин ха ха ха като си толкова голям разбирач защо не знаеш, че извън СССР се продаваше даунгрейдната техника (пример наште мигове 29 серия Б с по-малък обсег на радара от руските) и всички заблудени полуидиоти дето си мислят, че руснаците ядят доматите с колците да ги питам чия е технологията по която е построена МЕЖДУНАРОДНАТА КОСМИЧЕСКА СТАНЦИЯ, и колко от модулите са руски ??? а за мизерстването не знам ама при средна заплата от 640 долара за 2006-та, хмм, ми не знам пък и не ме вълнува, един ми каза, че цените им били много високи, друг е въпроса, че по съветско време се отделяше огромен ресурс за военна и космическа техника за сметка на такава за ширпотреба и от това страдахме ние като обикновени хора.

ХА ХА ХА, ти не си ха ха ха , а ха хо. Политологичното ти съждение за това как бедните винаги започвали воини срещу богатите е наистина твой уникален принос в политологичната наука . Доразвии го , моля те до степен как Мали или Буркина Фасо утре ще изпратят балистични ракети срещу Маями, Бостън и Лос Анжелос.

През времето от 1945 до 1989 год. европа беше подържана от СССР с евтени суровини, в интерес на световният МИР!След 1989 руснаците взеха да разбират от пари и разбраха,че накой не се интерисува от мира .

Коко, наистина ли мислиш, че щом в Югославия е свален един Ф117, то Русия е може да бие САЩ във война? Когато Руската ПВО свали 10 бомбардировача В2, тогава можем да говорим за това, колко зле са САЩ. Един свален Ф117 не значи нищо, бе Коко :-) Колкото до това, кой е по-напред в техниката. Бюджетът на САЩ за научни изследвания е 80 милиарда долара на година. Я някой от феновете на Русия, да каже, колко е бюджета на Русия за наука годишно. Да направим сравнение, пък после ще си говорим за останалото :-)

Мъка мъка...

Abe typi par4eta ste. Vie ste nazadnali , ne rusnacite,345 - mnogo amerikanski firmi gleda6 za podvodnici - no te ne sa dostoverni fakti , kolko si maloumen. Tazi zima posetih Sankt -Petrburg , takova velikolepie i lux, takiva zavedeniq i nedostypni za nas magazini kydeto bedni mi 345 nikoga nqma da otide6. Vypreki 4e sym bila vyv Viena i Paris tezi gradove prosto bledneqt ( da me izvinqva zapada). Ne znam za6to pove4eto hoda tuk pluqt rusnacite i smqtat 4e o6te jiveqt v srednovekovieto. Vie jiveete tam praseta jalki. A tazi dyrjava opredeleno ima potencial da byde vode6ta sila. U4ila sym v universitete v South Karolina no za amerikanskata propaganda i promitite im sme6ni mozyci ne mi se govori za6toto nqma da mi stigne i cql den da vi davam primeri. A za alkoholiziralite rusnaci - ne znam , ne vidqh takiva. Domakinqta mi be6e mnogo erudiran 4ovek, hudojni4ka , izrasnala v Anglia. Taka 4e mili moi sverete 4asovnicite si.Da ne se okaje 4e vie jiveete v srednite vekove s Ladite ( btw - Lada ne vidqh :))))

Ами аз съм служил в ПВО... пробвай се да намериш из нета и да сравниш характеристиките на основните ПВО системи на руснаците (Тор, С300), и на американците (Пейтриът)... меко казано сравнението далеч не е в полза на американците... дерзай, истината е някъде там !

Наистина ха ха ха. В Югославия нито един руски самолет не летя - вярно, те СТЕЛТовете сами си падаха:-) По надолу бях писал за Пустинна буря и ПВО. А за Чечня щото Су са ги сваляли като черещи, затова са давали награди за свален пилот на СУ - ама никой не е успял да я вземе:-) И не обиждай САЩ, че са бедни, я виж колко войни водят от десетилетия насам :-)

Мислете за България. Те руснаците и американците ще се оправят. И за двете си отворят виенният бизнес. Какво ще правим ние е вежно. Другото е просто умственно маструбиране. .......... А гейовете са просто педераси. Това е болестно състояние а не малцинство. По-малко болни по-добро общество.

V IRAQ USA E V PATI PO VAORAGENA.I KAKVO OT TOVA.

Руските комунисти винаги са се опитвали да се правят на най великите и винаги парадират с две войни от които са излезли победители първата е срещу Наполеон а втората срещу Хитлер, но и двете са ги спечелили не с техника, а с милиони човешки жертви .Понеже стана дума за техника и във форума има доста ,,разбирачи,, които разбират от авиация и ПРО ще им кажа следното по време на Югославския конфликт прехвалената руска авиациационна техника беше изпокрита под мостовете за да не бъде свалена и в небето над Югославия не летеше нито един самолет руско производство по простата причина ,че нямаше да оцелее във въздуха. Когата стана първата Иракска война за Кувеит и русофилите и всички надъхани комунистически отрепки надаваха вой, че американската армия щяла да претърпи поражение от Садам който имал 1000 000 армия и не знам си колко танкове и самолети руско производство се оказа, че супер самолетите на руснаците избягаха в Иран за да не бъдат свалени ,а танковата армия се превърна в купчина ненужно желязо голяма радост за нашите РОМИ ако го намерят , а 1 000 000 армия просто се стопи и не се разбра къде се изпокри по мазетата или в пустинята , а беше най елитната армия в арабския свят.Всички неща с които руснаците се фукат са им от царско време и това са църквите манастирите и дворците , а който не е ходил в Москва и не е влизал в палатата във ВДНХ за ракетна техника и не е служил и работил в ПВО и не знае какви са железата и съди за техниката от нейния размер и тегло и това което му е говорил партийния секретар да си затваря устата и да не говори глупости за да не му се смеят тези които поразбирват нещо. Понеже стана дума за война всички войни се почват от бедните, които искат да ограбят богатите така е било откакто съществува човечеството и едва ли ще се промени. Кой е по богат и кой има по голям вътрешен продукт е ясно , но не е ясно на тези които гладуват за да си сложат на гол гъз чифте пищови.Русия внася храни за да изхрани населението си , а в САЩ 5% от населението са фермери и изхранват себе си и изнасят храна за изхранване на половината свят .Руското население мизерства по принцип още от времето на ленин не че не е мизерствало по времето на царете им но тогава поне е имало направено строителство с което и днес са гордеят затова промитите комунистически мозъци да мълчат след тях са останали само паметници за които леят сълзи. Иначе великата съветска армия още не е победила нито в Чечня нито в никоя друга малка и нецивилизована страна в която е влизала примери много за забравилите Авганистан там прехвалените самолети СУ ги сваляха с ракетки носещи се на рамо по няколко броя от разни талибани дето не могат да четат и пишат. Хайде чао на разбирачите и на ентусиастите от мен толко.

МАЙ ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ ТЕХНОЛОГИЯ СТЕЛТ НЯМА В ДЕЙСТВИЕ ЗАЩОТО НЕОЦЕЛЯВАТ?

Прав е 345 техниката им е на светлинни години --след-- руската и която и да е била. И затова в последно време космонавтите им много често летят на и с руска техника :-). Американските ракети също използват руски двигатели - не совалките им - те просто ги е страх да летят. А ако критерият за прост народ и комунисти е съотношението ресурси/материално положение следва че всички пишещи тук също сме прости комунисти, дори и тези дето ги плюят :-)

АКО ПОСРАНИТЕ АМЕРИКАНЦИ НЕ СПРАТ С ГЛУПОСТИТЕ НЕ Е ДАЛЕЧ ВРЕМЕТО ЗА СЪКРАЩАВАНЕ НА ЩАТОВЕТЕ.КАТО ОБИЧАТ ДЕМОКРАЦИЯТА И НЕНАСИЛИЕТО ДА СИ СТОЯТ В САЩ.КАТО СА МНОГО СИЛНИ ВОЕНО И ИКОНОМИЧЕСКИ НЕКА ДА НИ ДОЙДАТ НА ГОСТИ.НО ТОГАВА КАТО СЕ ОБЪРНАТ ЩЕ ИМА ЛИ ПОМЕН ОТ СЪЕДИНЕНИТЕ АГРЕСОРСКИ ЩАТИ?РУСИЯ НЕ Е АРАБСКИЯ ИСЛЯМСКИ ИЗОСТАНАЛ СВЯТ.ТОВА ПЛАШИ ДРУГАРЯ БУШ НО Е БЕЗСИЛЕН КАКТО СА БЕЗСИЛНИ УЖ ВЕЛИКИТЕ АМЕРИКАНСКИ ВОЙНИЦИ В ИРАК И АВГАНИСТАН.ОТ ПЕДАЛИ КАТО АМЕРИКАНЦИТЕ ВОЙНИЦИ НЕ СТАВА.ПОКАЗАХА ГО ВЪВ ВИЕТНАМ,КОРЕЯ,АГГАНИ И КАДЕ ЛИ ОЩЕ НЕ.В ТЯХ ВЯРВАТ САМО ДУПЕДАВЦИТЕ НИКОИ ДРУГ.

един глупак от 12.13 смята тази паплач гейове за инакомислещи...

SUPER SILATA V SVETA SA USA.RUSNACITE E KRAINO VREME DA IZTREZNEIAT .NA VSICHKI RUSNACI I BALGARI ZARAZENI OT CHERVENATA CHUMA /PROPAGANDA/ MOGA DA KAGA CHE TOZI PAT NE SA POZNALI . KAKVOTO I DA PICHAT NIKOI NE IM VIARVA .TAKA E KOGATO ZAPOCHNECH MNOGO DA LAGECH -NIKOI NE TI VIARVA.RUSIA CHE BADE RAZBITA TAZI GODINA OT VATRE ,NIKOI NIAMA DA IA NAPADA .TIA E V PROCES NA SAMORAZPADANE .NIKOI NE VADI NOG NA UMRIALO KUCHE.KAM TEZI KOITO PLACHAT ZA CHERVENATA IMPERIA -NEKA OTIDAT V SIBIR I DA PODNESAT CVETIA I VENCI I DA NE SE VARCHTAT.

Руските комунисти винаги са се опитвали да се правят на най великите и винаги парадират с две войни от които са излезли победители първата е срещу Наполеон а втората срещу Хитлер, но и двете са ги спечелили не с техника, а с милиони човешки жертви .Понеже стана дума за техника и във форума има доста ,,разбирачи,, които разбират от авиация и ПРО ще им кажа следното по време на Югославския конфликт прехвалената руска авиациационна техника беше изпокрита под мостовете за да не бъде свалена и в небето над Югославия не летеше нито един самолет руско производство по простата причина ,че нямаше да оцелее във въздуха. Когата стана първата Иракска война за Кувеит и русофилите и всички надъхани комунистически отрепки надаваха вой, че американската армия щяла да претърпи поражение от Садам който имал 1000 000 армия и не знам си колко танкове и самолети руско производство се оказа, че супер самолетите на руснаците избягаха в Иран за да не бъдат свалени ,а танковата армия се превърна в купчина ненужно желязо голяма радост за нашите РОМИ ако го намерят , а 1 000 000 армия просто се стопи и не се разбра къде се изпокри по мазетата или в пустинята , а беше най елитната армия в арабския свят.Всички неща с които руснаците се фукат са им от царско време и това са църквите манастирите и дворците , а който не е ходил в Москва и не е влизал в палатата във ВДНХ за ракетна техника и не е служил и работил в ПВО и не знае какви са железата и съди за техниката от нейния размер и тегло и това което му е говорил партийния секретар да си затваря устата и да не говори глупости за да не му се смеят тези които поразбирват нещо. Понеже стана дума за война всички войни се почват от бедните, които искат да ограбят богатите така е било откакто съществува човечеството и едва ли ще се промени. Кой е по богат и кой има по голям вътрешен продукт е ясно , но не е ясно на тези които гладуват за да си сложат на гол гъз чифте пищови.Русия внася храни за да изхрани населението си , а в САЩ 5% от населението са фермери и изхранват себе си и изнасят храна за изхранване на половината свят .Руското население мизерства по принцип още от времето на ленин не че не е мизерствало по времето на царете им но тогава поне е имало направено строителство с което и днес са гордеят затова промитите комунистически мозъци да мълчат след тях са останали само паметници за които леят сълзи. Иначе великата съветска армия още не е победила нито в Чечня нито в никоя друга малка и нецивилизована страна в която е влизала примери много за забравилите Авганистан там прехвалените самолети СУ ги сваляха с ракетки носещи се на рамо по няколко броя от разни талибани дето не могат да четат и пишат. Хайде чао на разбирачите и на ентусиастите от мен толко.

abe Stanio,kakvo tolkova sqsno nameri v tezi alkoholizirani typi selqni.Svesten slavqnski narod nqma.Nai dobri sa 4ehite za6toto godini sa bili pod nensko vlianie.Vsi4ki ostanali sa bokluci.Alkohol ,slobodiq ,skodoumie i t.n. a lubiite ti rusnaci o6te 50 godini i byob6e 6te iz4eznat kato naciq.Kitaicite i kavkazcite 6te se zaselqt tam.

Аз се чувствам българин, което е по различно от славянин, което ни е набивано 45 години. Второ, не знам, защо ако не обичаш Русия, то не си българин, спроред някои тук? Русия е донесла на България и ползи, но и много злини, да не забравяме, че Русия е основния противник на независима българска църква преди Особождението ни от турско, дава съгласие, едва когато тук една част от църквата сключва уния с Рим.Но в замяна открадва буквално първия бългаски епископ и го държи до смъртта му в Киевският манастир. След Особождението Русия постоянно се набърква в държавните ни дела, добре че ни спасява политиката на Стамболов, /Кобургите са друга работа:))/ Да не говорим робското ни положение по време на СССР и това, че бяхме доведени до просешка тояга от съветските комунисти и българските им слуги.Та сега тия дето плачат за славното ни съвестско робство са едни тикви и нищо друго.Стига сте бръщолевили едни и същи простотии набивани от СССР, понеже СССР загина преди повече от десетилетие.

Не знам кой е по-силен и по-слаб,но трябва да ви кажа,че руснаците са безкрайно противен народ. Имат толкова много ресурси,а народа им гладува и мизерства. Ей тва са комунистите,прости хора ! И какво говорите за Руската техника каква била хубава ? Забравихте ли какво се случи с Курск ? Гледахте ли филмите,в които се разказват някои интересни факти ? Ами Чернобил ? Толкова са нескопосани,че при някоя евентуална война ще вземат да се самовзривят и пак да ни докарат някой радиоактивен облак из цяла Европа.Руснаците са прости,алчни и нищо не могат да направят като хората.Направили няква нова ракета и хайде всички да разберат,но нищо че народа им няма какво да яде. Американците поне не са смотани комунисти,живеят на много висок стандарт и вярвайте ми техниката им е на светлинни години след руската и която и да е била ! Това че като направят някое ново постижение,не го правят новина номер 1,не значи че техниката им е назад.Да не говорим,че правило номер едно във военната техника е че ако искаш да имаш някакъв коз срещу някой,то това с което разполагаш трябва да остане в тайна. Самия факт,че в момента четем тази новина говори отново за руснаците какви са свине,в момента в който са съобщили за тази ракета,тя вече е станала неизползваема .... отново похарчени пари на вятъра само и само за да се докажат . Е,какво като няма какво да ядът ? Кой го гледа това ? Аз като българин направо не мога да ги понасям за това което са, и това което са направили. Писнало ми е от комунисти,крайно време е хората да си променят вижданията.

zashto ste tolkova smeshni i podchenqvate velika Rysia???nikoi pozvolil si da e podceni ne e svurshil dobre,pripomnete si istoriqta...

Съгласен съм с ООО. Това е закономерен и справедлив отговор на Русия срещу американското нахалство.

Съгласен съм с ООО. Това е закономерен и справедлив отговор на Русия срещу американското нахалство.

Съгласен съм с ООО. Това е закономерен и справедлив отговор на Русия срещу американското нахалство.

Щом имат ракета която пробива ПВРО на САЩ, защо руснаците врякаха? Най ми е интересно щом като Русия е толкова напреднала икономически, щом имат толкова големи приходи от нефт и газ, защо руските гтаждани, и то най-вече с висше образование, предпочитата да живеят и работят на Запад? Защо никой от Западна Европа или САЩ не иска да живее и работи в Русия? Имам чувството че повечето неща които се пишат просто нямат никакво покритие или с една дума руската работа е ГЛАДНА КОКОШКА ПРОСО СЪНУВА

ХАН ! Тебе неоходим электрошок! Добро пожаловать!Будем рады...

Хан Тукту, къде ако не е тайна Су са се сражавали с американските си еквиваленти? А защо СТЕЛТ технологиите падат като круши? Ако визираш Пустинна Буря - да тогава руските ПВО съоръжения не функционираха правилно, но ако се заинтересуваш защо, само ще ти подскажа: Другарят Елцин има пръст в тая работа и затова руснаците не го долюбват. Сигурно гледаш много американски филми и там е естественно да ти промиват мозъка с тяхното величие, но практиката показва съвсем друго. Чувал ли си, че американските военни са провели учебни боеве между F16 и бившите Източно Германски МИГ29 на територията на Франция. Поинтересувай се какъв е бил резултата и тогава говори, защото това са факти признати и от любимите ти американци, но не им оттърва да ги разпространяват.

abe Stanio,kakvo tolkova sqsno nameri v tezi alkoholizirani typi selqni.Svesten slavqnski narod nqma.Nai dobri sa 4ehite za6toto godini sa bili pod nensko vlianie.Vsi4ki ostanali sa bokluci.Alkohol ,slobodiq ,skodoumie i t.n. a lubiite ti rusnaci o6te 50 godini i byob6e 6te iz4eznat kato naciq.Kitaicite i kavkazcite 6te se zaselqt tam.

Независимо на кой симпатизирате едно е ясно-МНОГОПОЛЮСНИЯ СВЯТ Е НЕЩО МНОГО ХУБАВО.В момента света е многополюсен.

Те американците не могат да се справят с руската мафия в Щатите, пък камо ли с някакви ракети. И защо са му на чичо Храста да разполага ПВО в Европа? Тоя път ще лапне яко щуката.... Ех, пари пари ...

Още има идиоти, дето не разбират, че бъдещето е на Русия, Китай и Индия. И заради тях ще се подлагаме на идиотите отвъд океана.

Хан Тукту , kaji zashto BGto narqza 8te CC20 po zapadna harejdane? Mnogo kalpavi shte da sa bili i sigorno mnogo hlqb i voda iskat da stoqt na boino dejurstvo. Q vzemi finansirai zamqnata na AK47 s M16 che BG armiqta da e pomoderna.