КАТ отново регистрира, след ден на срив

След като вчера малко след 15,00 ч. компютрите на Пътна полиция гръмнаха, днес работата в КАТ отново е възстановена, съобщиха от пресцентъра на КАТ.

Обратно в новината

Коментари - КАТ отново регистрира, след ден на срив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От 18-ти май колата ми е с отнет талон и спряна от движение. Дадох я на ремонт и майстора е спрян от КАТ и поради неработещи мигачи и липса на фактура за платена гражданска отговорност,но има залепен стикер,и е отнет талона на колата. Той трябва да се придвижи до КАТ Пазарджик,където е издаден.И до днес го няма.Куц човек да го носеше,от София,където е отнег талона,движейки се гърбом,пак щеше да го достави.Това е безотговорно,подло и престъпно отношение на едни безхаберни чиновници,които получават заплатите си от нас.Не знам какво да направя,моля за помощ!Иначе колата ми е в ред,само дето не мога да я карам. инж. Бързанов pbarzanov

Тромава система! Нищо не е случайно. Нали хорицата трява да се впрегнат и непркаснато да се занимават с нещо. Май-ще е необходимо всички автомобили да повисят не пред КАТ, а пред Народното Събрание. Очаквайте зверско увеличение на данъците за старите автомобили които така упорито се внасяте от Европа. За първите три месеца тази година в страната са внесени 77 052 автомобила, съобщи министърът, от които 13 629 са нови, а 63 323 са втора употреба. Ще се напълни хазната!

Абе хора не сте ли виждали как се регистрира кола примерно в Берлин.... Тука е едно безумие тва е система отпреди 40 години, изобщо КАТ трябва да отпадне при регистрацията, тва сичко може да става и в общините и да се гледа по прегледите, къф им е зора да ми проверяват колата???????

abe kakuv sriv be hora?!ami nqkoi vijdal lie kak rabotqt zad tezi komp.?:))s po edno prus4e..dokato polunqt edno pole i bradqsva6...aman ot tezi ostareli mutri v kat!!vse su6tite ot kakto se pomnq

Аз регистрирах моята кола онзи ден (ден преди срива) и добре, че не бях вчера за регистрация, че сигурно щях да пребия някой служител от КАТ.

Господин журналиста дето я е написал тая глупост, явно пак не е чул какво са му казали. Аман вече ...

Нови пунктове трябваше да отворят още преди 2 години.. тва е безумие в кат... обаче май въобще не планират подобно нещо.

Системата е прегряла и защитните й програми се включили, обясниха компютърни спецове. Такава глупост не бях чел от доста време...

uchuden e prav

zatova digat benzina balgarite imat pari a pak az falirax i sled mecec moje bi 6e sam v istoriata

Причината за това е големият наплива от коли за регистриране. Системата е прегряла и защитните й програми се включили, обясниха компютърни спецове. Какво означава това? Не бях чувал до сега такова обяснение .. И програмата как така ще включи защитни процеси? Какви ще са те? Да изключи ПЦ-то ( или сървъра който е там )? Такова нещо не може да има .. Може да има изгорял хардуер ... Или неправилно конгуриран сървър . :) Но това е нормално в Държавната администрация .. Там вземат всеки, които има висше влиза макар и нищо да не знае .. Но ...

Господ ги наказа

На учуден мога да му кажа че явно главата му е била в задникума докато е писал този коментар.

Ами няма как да има компютърни специалисти в държавната администрация. Един незавършил и относително грамотен студент по информатика в нормална фирма получава повече от официалната заплата на шефа на КАТ. Специалистите там са като в стария виц: лъжат ги, че им плащат, а пък те лъжат, че могат да работят.

Системата е прегряла и защитните й програми се включили. Хаха. Прегряла е от гледане на порно сайтове ;)

Извинявам се ама как така са прегрели?! Тази компютри не са ли тествани или ей така някой е лапнал парите пак? А по-интересно ми е такива важни ситеми не са ли дублирани? Тези компютърни специалисти явно са с конкурс избирани...

Грабене на стари коли ,без налична шосейна мрежа говори за разменени места на задника и главата у купувачите.Покупката им водеща до непреодолими задръствания ,ще ги заведе единствено до лудницата.Най-куриоз което прочетох е че притежателите на трошки се мислят за бели хора.Отврат.

Гадове комунистически работят в тоя кат като минат 100г може и вече да няма такива там

Бях потърпевша от този срив. За възстановяване талон. Моля КАТ да вземе мерки! Нека се държим като бели хора един към друг! Ако има желание, въпроса с унизителните опашки ще бъде решен.

Абе Вие много лесно искате да минавате по тънката лайсна бе! А къде ще отидат нашите рушвети и обаянието да си служител на пункта на КАТ ?? Да можеш да се почувстваш като някой цар или паша от висотата на високата си квалификация?? Искате ей-така хоп и да сринете една система създавана с години да подчертава нашето превъзходство над простите собственици на МПС. Във всички страни на ЕС бипо иначе! Хайде де! А НИЕ къде сме във целата схема а ?? Никакви такива! Я хайде вие по-светлозелените европейци стройте се в колона!! И не забравяйте термосите с кафето и сандвичите, че чакане Ви предстои. За по-отворените : Знаете тарифата и нема кво си говориме значи!