Петканов подава оставка, Станишев започва рокадите

Министърът на правосъдието Георги Петканов подава оставка. Причините са лични - умора и разклатено здраве, съобщи самият той. Петканов обявил решението си на заседанието на ВСС.

Обратно в новината

Коментари - Петканов подава оставка, Станишев започва рокадите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЧЕСТИТ НИ НОВ КОНСТИТУЦИОНЕН СЪДИЯ!

много важно.и какво направи там.загубено време,той поначало не беше за там.флегма-царска,ка боклука сакса

Vsichki sa ot BKP

КАТО МИНИСТЪР НА МВР- СТО ПЪТИ УДРЯШЕ И БРОЕШЕ ЗА ЕДНО , КАТО МИНИСТЪР НА ПРАВОСЪДИЕТО - ПРАВО СЕДЕШЕ И КРИВО СЪДЕШЕ .

ТЪЖНОМИ Е ЧЕ ИЗПУСКАМЕ ЦАРЯ ТА ТОЙ ДОВЕДЕ ТОЗИ ДАЛАВЕРАДЖИЯ ЗА МИНИСТЪР. АМИ ПАЖОВЕТЕ ОКОЛО НЕГО , МУЗИКАНТИ СА ДОКАРВАНИ В СОФИЯ ОТ КЪРДЖАЛИ ПОЖАРНИКАРИ ДА МУ СВИРЯТ И ПЕЯТ РОДОПСКИ ПЕСНИ. КАТО НАТРУПАТ ПАРИ РАЗБИРАСЕ НЕЧЕСТНИ СЕ РАЗПЛУВАТ.

А бе няма ли някаква възможност да идват направо от Брюксел и да ги закопчават такива като този прононсиран престъпник.

Дано Петкан да повлече крак.Дано го последват Руменовците - и Овч., и Петк.Дано Петкановците, Петковците и Овчаровците дълбоко потънат в историческото небитие и никой повече да не си спомня за тях.Просто няма за какво хубаво да ги споменава.Дано, дано, дано...и пак дано?

Като няма пари откъде се взеха парите за новите автомобили на началниците на затвори които лично Петканов им раздаде през 2006 година ? За сведение на публиката тези возила се закупиха с парите на затворниците - чрез държавното предприятие фонд затворно дело. Називаемото предприятие бе създадено преди няколко години уж с идеална цел, но на практика е една класическа помпа за източване на заработените от затворниците в България пари в кръг от приятелски фирми. За съжаление многобройните сигнали по този повод потъват някъде, може би по причина, че това ще е още един случай като аферата Р.Овч. Имаше достатъчно публикации в медиите след които прокуратурата можеше да се самосезира и да извърши задълбочена проверка на договори, стопански резултати и др на посоченото предприятие нелицеприятната истина щеше да светне ! В завършек може да се отбележи, че посоченото държавно предприятие фонд затворно дело се разполага уютно на цял етаж под наем в хотел Плиска един не особено евтин хотел, който наем се плаща на практика от най-нещастната част от населението - затворниците. Да ви занимавам ли още с това предприятие - къде си провежда семинарите - в кои курорти и почивни комплекси, обученията и други подобни забавления или с това ще се захванат по-отговорни институции ? Да ви разказвам ли за огромния брой служители в затворите които напускат поради нечовешките условия за работа там ? Знаете ли поне част от истината какво се крие зад затворническите бунтове ? Не знаете и дано не научавате ! Но това е само върхът на топящия се айсберг - МП. Да не се забравя и екипът с който Петканов работи. Един от неговите зам.министри надълго и нашироко съобщаваше с тон на Колумб, че щял да сложи електронни нашийници на затворниците - за да ги следят от Космоса. В нормална държава 5 минути след такова изказване пристигат санитарите с усмирителните ризи... Но стига толкова за тая вечер. Друг път повече !

а кои имена се спрягат за местото на Петканов

Шест години пиянство,ами как няма да му е тежко на комунягата ,но Румбата още държи,щото е професионален сархош.

Разклатено здраве на Петканов - разклаща се наистина като си вън от далаверата как няма да се разклати. Извадете и Овч. и неговото здраве ще се разклати, да не говорим за здравето на Етем тошкова то също се клати.Всичко се клати. защото държавицата е разклатена .Кенделка я нещо на което едни викат корупция други - казват коалиция - а хорака които гласуват или по точно тия които не го правят му викат хайдотлук. остава да гадаем дали е пладнешки или на кой кога му падне.най вероятно по всяко време- нали има полиция да варди.Аферим би казал най българинът Доган ефенди. Сус бре кюлхане - сюнет му е майката - ама сюнет до кокал. и после сюнет чорба - та да има кой да вика духай супата.Сиреч чорбата.да ама не. ние сме потайни - обичаме да ни гледат сеира - под сеир разбирай членство в ЕС. то пък един съюз - шопо е казал от магарета чарда не става. Но така сме свикнали - ние сме като овце - трябва някой да ни стриже , но и да ни пази от вълци - това пък гож е казал дядо Груди от Чукурово - но малцина вече са тия дето знаят каво е казал Й.Йовков - щото и образованието е на тоя хал.

мрете пипита, всичките да изгниете данооооо, хайде чакаме и румен овч., ако не си я подаде той, ще го изям с парцалите и цялата рода

Каква рокада ? Левият ташак на България отдавна е десен ! Затова сме безплодни !

БРАВО !!! САМО ТАКА , НЕКА ЛАКОМОТО БЕБЕ ДА СИ ХОДИ. ВАЖНОТО Е ,ЧЕ РУМБАТА ОСТАВА, БРАВО РУМБА БРАВО ШЕФЕ !!!! НА ГАНЮВЦИТЕ ИМ ТРЯБВА, СИЛОВА ДЪРЖАВА НЕ ПРАВОСЪДНА !!!!!

оооо какво блаженно единомислие... вижд се политиците смятат всички българи за хора без основно образовани... бсд: лични причини лошо няма, дпс: лошо няма лични причини, ндсп: лични причини. ебати селските пичове:)

Според мен добрият преподавател е преди всичко и добър човек, а министърът в оставка Петканов определено не е такъв! Що се отнася до оставката: първият бушон гръмна, ще чакаме и останалите. Да видим кои са?!

Chakame da vidim oshte kolko mishki shte pobegnat ot potavashtia korab

Нормално е да си подаде оставката като не се справя с подчинените си.Друг е въпросът дали не я подава по препоръка на други,които си назначиха и Станишев.И от него,завалията-нищо не зависи.Той си е марионетка на собствената партия БСП,на коалиционните си партньори ДПС и НДСВ.От него зависи само оповестяване на решение,което е на по-горе изброените.Конкретно ВС на БСП,царя,Доган.

Браво, Петканов това вече е основание за празненство!

a we da se mahat tee komunisti,6tot preebaha celata darjava,vreme e da doide bate boiko .....

Това, че хубаво Ви е чел лекциите не значи, че става за министър Не, аз възразих срещу определението некадърник. Някой може да си помисли, че го определяте като некадърник въобще, а това не е вярно.

Нещо адски нечистиплътно има в тази гнусна физиономия. След оценките на някаква си тук бивша студентска, че бил добър препродавател (няма печатна грешка) вече съм нясно защо няма да се оправи съдебната система. Връщай откраднатото алкохолико!!!!

този петканов винаги е имал вид на неизкъпан и нечистоплътен човек!!!

ПЕТКАНОВ Е ЧЕНГЕ.ТАКА ТОЙ РАЗЧИСТВА ПЪТЯ НА ОВЧАРОВ,ЗА ДА МОЖЕ ПО-БЕЗПРОБЛЕМНО И ТОЙ ДА НАПУСНЕ КАБИНТА.СТАРИ ЧЕНГЕСАРСКИ ПРИЙОМИ НА ИЗДЕГУСТИРАНИ ХОРА.ДО КОГА????ПИСНА МИ ОТ ТАКИВА КАПУТИ.ИСКАМ МИНИСТРИМКОИТО ПЪРВО ДА МИСЛЯТ ЗА НАРОДА И АКО НЕШО ОСТАНЕ ТОГАва ДА ВЛЕЗЕ В ТЕХНИЯ ДЖОБ.

kakvi ostavki.stiga.zashto ne se puchite ot bratskata kitaiska kompartiya drugariii.

С какво се занимаваш,Румба?Вижд си навътре в проблематиката?

до pianica Ами да...че кой алкохолик се е справил с нещо, че и ти на негово място...:))))

Така му се пада, е прибра много държавни пари та чак за правнуци ще има, а нашите ще гладуват, вън на тази напаст и по него всички такива лекета. Абе то физиономията му е на алкохолик ....

крайно време беше този толуп да се махне, както и кликата около него ведно с малоумната шефка на държавен финансов контрол Гинка Драганинса

Мухъл и дърдорко.

Рени, не се смей!Работата е дърво!

E.a ti cirka

Петканов се оттегля достойно. Честно казано, не мога да преценя Петканов като политик, но като юрист и преподавател определено е добър. Иначе със съгласен с бивша студентка, че отношението му към студентите е малко надменно.

Imam chuvstvoto 4e komunisti4eskata mladej iako pishe tuka hahahaha smeh:)

Моля Ви се кажете защо синът му на този министър изпотроши колата на онзи човек на морето,помните ли?И сега като министърът е без работа кой ще плаща пиянските изцепки на синчето?

abe hora, kvo se zanimavate s takiva drebnavi komentari, koi bil pianica i tn... Vie ne piete li be, na kvi mi se pravite? Ot koga pianica i alkoholik stanah a mrusni dumi ili prosto tova e za pred horata. Na mene chovecheca mi e bezkraino bezrazlichen no niama da trugna da go kategoriziram samo shtoto vijdam, che na negovo miasto i az niamashe da se spravia po-dobre... Ae sas zdrave

Сега поне ще се напива на воля

СЛЕД СОФИЯНСКИ МНОГО ЗАПОЧНАХА ДА СЕ ОТТЕГЛЯТ. ПЛЪХОВЕТЕ НАПУСКАТ. КОРАБЪТ ПОТЪВА НЕСПАСЯЕМО. НИКАКВИ РЕФОРМИ И РОКАДИ ВЕЧЕ НЕ МОГАТ ДА СВЪРШАТ РАБОТА.

Както каза един събеседник на Бареков по БТВ тази сутрин секуро по български -преместил си К_ро от единия крачол в другия.

До Бившата студентка: Като е добър преподавател,чий го е дирил в две правителства?Да си беше преподавал.

Sa6to sam s mnogo dobri vpe4etleniq kato prepodavatel - mnogo dobar lektor. Na izpiti normalno vziskatelen - za sravnenie O.Stamboliev ili Zidarova. Kato ministar oba4e ne me vpe4atli.

то цялото правителство си е за пандиза , какво ни пускат тия киор-фишеци с тоя бушон.

Връщай заплатите, копеле недно. Кво си свършил докат си бил министър бе???

Ние даваме коментарии, а не идеи.Идеите са приоритет на правителство, което трябва да извърши реформи.Това, че хубаво Ви е чел лекциите не значи, че става за министър в правителство на реформите.

Странно? Как е подал оставка? Сигурно в крайно нетрезво състояние. Дали и Тошо с акордеона е бил там?

Dano povle4e krak za notariosite .

Е Възмутен,страхотен си!Направо си много готин.Успя да ме разсмееш.

Кога града ни ше остане без министър-редно е министър Румен Петков и той да си ходи.Не стават за нищо и правосъдния и МВР министъра

колежке не повдигай така въпроса защото в момента доста бивши студентки се усмихват.