България се оказа най-войнствената страна в ЕС

България е на 54-то място в класацията за най-мирните страни в света, обаче от всички страни членки на ЕС е на най-ниска позиция.

Обратно в новината

Коментари - България се оказа най-войнствената страна в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Играх футбол с едни англичани....леле един ме строши от ритане,викам му What do you do...а той ми вика fuck you,хванах го за гушата и понеже не ми се искаше да му троша мутрата пред свидетели му теглих една плюнка в лицето.Той си обра крушите и млъкна.После казал на колега англичанин че бил много обиден....а аз му казах...he is fuckin bastard.Според вас прав ли съм.

Всички тези изследвания са по поръчка и се пише каквото иска поръчителят

Абе вие вярвате, ли на тези простотии. На англичаните и на челна стойка да застанем пак ще пишат глупости за нас. Винаги не са ни харесвали , а пък аз тях - НИКАК!!!!!!!

на гол гьс чифте пищови

Ami kato ima kreteni kato Volen Siderov vinagi 6te sme na4elo na tez dolni klasatsii

Пълни глупости!

Ами все пак най-малко педерасти имаме, няция от мъже сме, да го хебе.

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!

A mi Folklendskata voina na England s Arjentina!!!

Тази класация е абсурена и е пълен фарс,а хората които са я писали са кретени:Значи,САЩ,ко в момента водят реални бойни операции във почти целия свят:в това число и 3 войни,харчат трилиони долари за оръжия,а и да не забравями факта че само хората загинали от огренстел;но оръжие за миналата годиа там надхвърля 48000(подчертавам,СА от огнестрелно оръжие) ...та тази страница е на 98мо място,а Русия е на 118? Демагогия,лъ свърляне на прах в очите на гражданите им....е,те затова почнаха периодично да им падат зградите,я от самолети,я от друго

англичаните ни подготвят нещо я етническиконфликт я нещо другои подготвят общественото мнение в страната си за да може един ден като почнат да правят поразиии обществото им да не ни влиза в положението да мисли че ние сме си виновни,нещо като с аец-а приказваха глупости за това колко е верен докато не го спряха сега върви че обеснявай че н е било вярно. В момента англииските колонииискат да вземат влста в испания и като се има пред вид че англианите никога не са били шастливи че им се е наложило да престанат с колониялната си политика, направи ли са го принуда и липса н аизбор сега се опитват да измислят нови вариянти а колонизации, и да корумпират разбирането за човешки права , в човешки конфликти съзадавйки по големи права и икревено разбиране на понятието за човешки правта се опитват да разделят обществтоо, англичаните са еднисвената нация която е провела пълен геноцид на няколко континента, в америка напълно затрива индиянците, в австралия ходят на лов за аборигени докрая на 19 век, в африка до средата на 20 век бесят хората с черен цвят на кожата понеже са си позволявали да се предвижват в града през деня.

че как няма да сме воинствени,при тая многобройна и въоръжена до зъби армия.С такъв главнокомандващ като Гоце и с ген. Марин ще водим и Междузвездни войни с клингоните,зелените котърляци,лахундерит и всяка друга извънземна гад.Да не говорим пък за славните ни резервисти от 176 ромска бригада , 15 ударен столипински корпус и 24 факултетски легион,ама айде стига,че това са военни тайни.

До Кьорфишека - Много си точен!!! :-) А забелязвам,че всички много грамотно и точно са се изказали !!! Вярно е - ония бирени задници още треска ги тресе от 1916 година при Дойран!!! Те не знаят,че ние и с прашки можем да ги бием!!! :-))) Те имат история само 400 години,тези последните 400,а нашата е на 7000 поне!!! Скоро ще дойде и нашия час,скоро!!! КАЗАХ!!!

peace index? Axaxaxaxaxaxaxa eexexexe uxuxuxu

Като чета тук, че всъщност нямаме армия, а безброй генерали и обслужващ персонал, че се троши залудо много народна пара, ми става тъжно. Още по-тъжно ми става като се сетя за полковника с големите бели мустаци, директор на военноисторическия музей, който настояваше за поставянето на паметна площа на Сюлейман безумний! Ние нямаме армия. Ако имахме този ефенди полковник щеше да бъде веднага разжален и уволнен. А той сега изнася лекции за морала на българския офицер. Какъв изрод, какъв ужас! До къде стигна армията, от която трепереха комшийте. До там да я няма.

Българската армия е печелила битките си, а политиците са губели войните! Защо да не сме войнствени като има поговорка - Бой и еб...не не се връщат, битият си е бит и еб...ния си е еб...н! Така че ще преуспеят само войнствените!

КОЙ АГРЕСИВЕН БЕ , ЕЙ НИЕ СМЕ ТОЛКОВА ДОБРОНАМЕРЕНИ ХОРА, ЩЕ ГИ ЕБА В ПРОСТИТЕ АНГЛИЧАНИ! ДА ГО ДУХАТ! ПЕДЕРАСИ ГАДНИ НАМАЛИХА НИ АРМИЯТА, НИЕ НЕ МОЖЕМ ДА ЖИВЕЕМ БЕЗ АРМИЯ,ИСКАМЕ САПУНКИ И ГЪРЧ,БОБ И МИРИЗМА НА КУБИНКИ, КАЛАШНИКА МЕРИ НАЙ-НАДАЛЕКО, ЩЕ ГИ ЕБА В СЪСЕДИТЕ, НАРЯЗАХА НИ РАКЕТИТЕ ЩЯХМЕ ДА СРИНЕМ ИСТАНБУЛ И КАКВОТО СИ ПОИСКАМЕ,ТЕ МОГАТ ДА НОСЯТ ЯДРЕНИ БОЙНИ ГЛАВИ, ЩЕ ИМ ЕБЕМ МАМАТА НА ВСИЧКИ ТУКА,И НА ДОЛНИТЕ АНГЛИЧНИ И НА ШВАБИТЕ, НА ФРЕНСКИТЕ И НА ВСИЧКИ ГЕЙОВЕ ТАМ, АМЕРИКАНЦИТЕ И НА ТЯХ МАЙКА ИМ ПРОСТА! ха ха ха ха ха ха ха Досега не вярвах в такива изследвания и статистики ама като ви чета коментарите вече съм сигурен, че са верни.

Той и свещенният граал е тук . Давам тема на проучватели от такива агенции да си оформят статистиката . Вярно ли е или не е вярно.

Е,тоя haini ми допада в разсъжденита си. С тия политици, които ни управляват сме за Антарктида. На изпитателен срок 3- 4години и да вземат решения от там. Студа ще им избистри мътилката в главите!

АКО ИСКАШ МИР ГОТВИ СЕ ЗА ВОЙНА.:)

Тая фрегата на снимката е втора употреба белгийската Ванделаар,но сега е гордостта на нашия флот.

Тая класация трябва да я е писал мистър Бийн,познавам му стила.

Еееее много фантастика произвеждате .манията води до пристрастяване.следв умствен упадък.на крадецът му става беднякът виновен че няма какво да му се открадне А най вече войнолюбците страхливци си произвеждат лесна мишена зад която да се скрият. Затова българсите мед. работници са виновни за всички проблеми свързани с биологията а, другите воюват където и да е за да тренират, че като ги нападне българската армия да са подготвени.

на гол задник пищови.Има сделки има комисионни

На някои сигурно така име по -добре! Прекаен светец и богу не е драгХората казват още- Всичко Мара втасала...

абе не знам дали знаете, но поне на балканите сме N1 кой каквото иска да си приказва че армията ни била 0 съкратихме старите ракети но си имаме съвсем новички 60 сс4ета мирно насочени към най-важните градове и военни обекти (главно в турция) имаме си и доста самолетчета, вярно не МИг 29 а Миг21 но в щурите ни пилоти са страшна сила, така че прави са си хората да ни слагат напред в тая класация :)

Тия ги тресе треска още от -та световна,когато браха божанки в Македония - 20 000 избити мирни англииски войници,дошли да бранят Англия край Битолското езеро!

Е па Ангия е най-миролюбива. Блеееар се целува с Кадафито

На мен пък този имидж ми харесва...

Но затова пък братята Македонци не може да ги стигнеме по войнственост - 82-ро място! http://www.v

Великобритания ни води... с 5 места :P http://www.vis

mai imame dve podvodnici-dve ama guzarski

Я ми кажете дали за друг народ има такава крилата мисъл- со кротце со благо и со малко кьотек :) Той кьотека си е част от българската психология, не може без него, българина жив не се чувства ако не се кани на някого и не се посмлати от време на време. Това е то ниво на насилие-склонноста към него а при нас българите отвътре си ни идва. Например някой западняк си мисли Шефа ще го съдя за това, че не ми плати договореното , българина: Направо шъ му пръсна зъбите на тоа, шъ му отвинта главата! За какъв се мисли бе, влизам кърта му два юмрука и си хвърлям оставката! А да и да цитирам по памет великия хит :) ВОДИ МЕ В НЯКОЯ КВАРТАЛНА КРЪЧМА И ПОРЪЧВАЙ,ПИЙ ЗА МЕНЕ И СЕ СБИЙ ЗАРАДИ МЕНЕ, ВСИЧКО ЖИВО ДА НИ ПСУВА ОТ ЦЕЛУВКИТЕ НИ ДА БЯСНО РЕВНУВА! БЯСНО КАРАЙ НА ЧЕРВЕНО НАПРАВИ ЗА МЕНЕ НЕЩО ОТКАЧЕНО!

Ei sega shte gi iztrepem kato sme tolkova voinstveni!

pffffff ahahahahahh ohohohohhoh maleee kakuv smqh!!! Kak puk sa izpusnali da slojat Severna Koreq i Somaliq v top 5?

da i to v avganistan mai imahme banq ako ne se luja-ama mnogo voinstvena banq

golemi gluposti-4udq se tiq statistiki kak gi pravqt

Тези да не са онези същите, дето писаха, че щом влезем в ЕС и всички българи и румънци ще се преселят в Англия? Пък после се оказа, че даже няма кой да им обере ягодите, защото Великото преселение не се състоя?

Може ли да публикувате цялата класация до 60-то място, за да е по ясна картинката ?

най-воинствената ....с какво? с един за хулиганство ли говорим тук че не разбрах :) ако считате един стадион ...и то не пълен....за войска...може би хахахах. Я виж тиии....гайдарски ...в един от няколкото хиликоптера който се броят на прасти :)))

Мда, оня ден нападнахме ирак, вчера смазахме турция и гърция, днеска почиваме, утре ше подкараме румъния и сърбия

Ако изтеглим войските от Ирак и Афганистан, може да минем на 5-то място пред Великобритания !

Армия няма, но има големи разходи за началници и генерали. Много скъпо струват тези лампази на народа.

Не бъркайте глупостта с войнстващите чуства, драги изследователи от ЕС! А пък, ако нашите управници са дали от всички в ЕС най-много пари за война-кажете ясно, за да им стане тясно!

Не България е военолюбива, а предателските и продажни правителства ибрикчийстват на чужди интереси !!!!!!!!!

Оно требе да се пуца!