Стависки: Не намирам думи, искам справедлив процес

Световният шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки направи изявление, чрез БТА, по повод катастрофата в неделя край река Ропотамо, при която загина млад мъж, момиче е в кома, а други двама бяха ранени.

Обратно в новината

Коментари - Стависки: Не намирам думи, искам справедлив процес | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Неговото поведение ми е много познато!Виждал съм и други русначета, като него! Много надути, горди с руския си произход и вроденото им пренебрежение към останалите. Като прибавим парите, скъпия джип и внушенато му самочувствие, че е богоподобен - ето резултата!!! А ти Албенке що не си признаеш,че и друг път е карал пил???

Maks,ima mnogo hora,koito oste te obishat po sustiq na4in.Budi silen zaradi tqh .

Ти какъв вид боклук си точно? Чии интереси защитаваш? Ако изобщо ти дреме за България, би трябвало да те е срам от това, че пияни кънкьорчета и малоумни футболистчета правят известна държавата ни, овцо!

Искате да съдите по-строго известните по принцип, защото сте завистливи. Има огромна разлика между медийна известност - и реален принос и световно признание. Максим не ви е известен от Биг брадър, от това че е крал или че Албена има силиконови гърди - макар че ако беше така, отдавна всичко да се е забравило и вие да го смятате за нормално, както е всеки ден. Максим Стависки, драги мои, заедно с Албена Денкова ви е познат като име, защото няма по-добри от тях В ЦЕЛИЯ СВЯТ в тяхния спорт-изкуство, с това че са уникални и правят неща почти невиждани досега като творчество. Познати са ви от там, че бяха и са нашата гордост и нашите ЗЛАТНИ и уникални В ЦЕЛИЯ СВЯТ ТАЛАНТЛИВИ младежи . Така поставени нещата не можете да ги съдите по-строго. Напротив - при провинение на всеки гражданин се гледа какъв е досегашния му живот и действия в обществото и оттам се определя строгостта на наказанието. Като се обърнете и погледнете гореописаното /без да гледате вашия живот, защото ще припаднете от злоба/, какъв гражданин е Максим Стависки като досегашно поведение ? Ще го сравните ли с цялата тази кал, която 17 години върви безнаказана по улиците ни или с наглите управници, които ни грабят и съсипват живота, без разбира се и да има намек за съдилище? Когато осъдите по-строго всички известни истински мръсници в България, тогава имате и право да говорите за хората с реален принос не само за България, но и за света ! Та казано иначе досегашния живот на Максим /ако е виновен и бъде съден/ наистина е облечаващо обстоятелство, дори и да се съдерете от злоба. А иначе на този етап изобщо не е ясно чия е вината, известни са само вестникарките дрънканици, които постоянно си противоречат и дори не знаят например аудито отпред ли е било или отзад /може да направите справка в отделните издания/ . Така че това в момента е некултурна и арогантна проява на нарушаване на човешките права на един заслужил човек. Дали знаете, какво е уважение, дали можете да се държите културно, много ли е да се иска това в България ?

Макс, не те познавам лично, но ти желая сили, за да издържиш в нещастието!!!! Бог да прости загиналото момче! Хора, не мародерствайте повече! Ужасна помия!

до муай тай-че щом си бил с боксьорите и си толкова запознат ,че и тренирал,не значи ли това,че и ти си същото г....о?А за фигуристите какво ще кажеш?Може да си тренирал и с тях?Малко женственички едни такива са май?

Въобще не споделям написаното от Вас! И престанете да вменявате заплашително и по библейски страх у хората, че, като изразят мнение, ще ги сполети нещастие. Доста психологически и травмиращо действа. Да, възможно е и на мен да се случи подобна неприятност, но Ви уверявам, че тя НЯМА да е по причина употреба на алкохол от моя страна. Възможно е да е предизвикана от подобен дебил, или от някой джигит с пари и мощна кола. Не мога да разбера защо така ревностно защитавате един пиян убиец? Явно сте много близки до въпросния арогантен престъпник! Бил се трудил къртовски?!?! Че кой нормален човек у нас не се труди по същия начин? И колко от тях имат шансове да успеят? А??? Бил световен шампион?! ОК! Но, каква чест защитава, не разбирам. Българската ли? Че той българин ли е? Гастарбайтер, работещ за пари! На всичкото отгоре, и орден му дават, за заслуги? Пародия! На финала на цялата тази еуфория може да се окаже, че той въобще не е бил на местопроизшествието! Даже не е бил и в България в момента! Вероятно ли е? Реално, ако го осъдят да лежи ефективно, при доживотно осъдените, за него даже може да е награда!!! Може би това е имал в предвид, като е казал, че иска справедлив процес. Нали се сещате, с неговата ориентация!!!!!

Явно злобата и завистта са българска черта. Хора, спрете! Сърцата на всички засегнати от трагедията са се свили до пръсване от мъка. Няма нужда от още помия. Ако на мястото на Максим беше брат ви, сестра ви, синът ви или дъщеря ви - какво щяхте да направите? Щяхте да се откажете от тях ли? Да ги изгоните от дома? Да ги убиете? Какво??? Защото още днес или утре това може да се случи с някого от семействто ви. Както и с някого от моето. Нима, когато излизате от дома, си мислите, че днес животът ви ще се обърне на 180 градуса? Не, нали! Не пожелавам на никого да е от едната или другата страна. Но за жалост - случва се.

Напълно споделям написаното от теб. Нека вече да престанем със злобата и плюенето, защото се обезличаваме като хора. Нещастието на Максим няма да направи живота ни по-добър , нито злобата която се бълва да реши проблемите ни. Спрете тази средновековна инквизиция с думи по Максим. Хондата също е изпреварвала. водачката на Аудито казва, че когато навлиза в завоя не е имар(ло кола, а после изведнъж я вижда в огредалото. нека оставим експертите да си кажат думата. не се притеснявайти всички които сте обезумели от злоба, Максим няма да избяга. Просто ХОРА спрете тази злоба , защото се обезличавате. И още нещо. Кои сме ние , че съдим? Библията казва : Не съдете за да не бъдете съдени. С каквато мярка мерите, с такава ще ви се отмери. Оставете семействата на пострадалите / загиналото момче, Раненото момиче и на Максим/ на мира.!

Не споделям мнението. Когато някой не спазва общовалидни закони /като напр. да не се шофира след употреба на алкохол над 0.5/ НОСИ ОТГОВОРНОСТ пред всички, които е застрашил с безотговорното си поведение. В случая става за елементарно погазване на закони в резултат на което е загинал човек. Ако питате майката на загиналия по-ценен от нейния мъртъв син надали има. Надали я утешава мисълта, че олимпийски шампион е смачкал сина й. Въпрос на гледна точка. Не мисля, че ако считаш, че не си получил нещо от обществото /както Вие казвате/ имаш по-различни права и задължения от който и да е друг човек. Ужасното е, че щом и хора като Максим постъпват по този безотговорен и глупав начин, войната по нашите пътища няма да има край.

Българинът винаги обърква нещата ТОТАЛНО. Имаме право да съдим по-строго ПОЛИТИЦИТЕ, които са ИЗБРАНИ от нас да ни управляват справедливо и НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ пред нас. Хора като Максим НЕ СА ПОЛУЧИЛИ НИЩО ОСОБЕНО от тази държава, НИТО ОТ НАС, ХОРАТА В НЕЯ, нито сме ги избирали за нещо, напротив - те сами са си избрали безсънните нощи и трудните дни. И са го направили не ПРЕДИМНО ЗА ПАРИ, за сведение на доста пишещи тук, защото НЕ СА ФУТБОЛИСТИ, ЗА КОИТО СЕ ДАВАТ МИЛИОНИ И МИЛИОНИ СА ИМ ЗАПЛАТИТЕ, А НЕ СА ДАЛИ И ЕДИН ЛЕВ ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ НАПРИМЕР. Направили са го без изобщо да знаят ще имат ли успех, защото в такъв спорт като фигурното пързаляне хиляди са тези, които се трепят, а колко са световните шампиони?? Значи - НЯМАШ ПРАВО ДА ИЗИСКВАШ НИЩО СПЕЦИАЛНО ОТ ТАКЪВ ЧОВЕК, ТОЙ НЕ ТИ Е ДЛЪЖЕН ЗА НИЩО, НАПРОТИВ - ДЛЪЖНИ СМЕ МУ НИЕ ЧЕ С ЦЕНАТА НА ТРУДА СИ ПРАВИ БЪЛГАРИЯ. ИЗВЕСТНА. И точно заради това сме му ДЛЪЖНИ С ПРИЗНАНИЕ И ОПРОЩАВАНЕ. Повтарям - не го оправдавам. Той ще си понесе заслуженото. Обаче повече ме възмущават такива като пишещите тук, които вместо да погледнат собствените си кривини - бързат да плюят. И колкото по-ценен е един човек - толкова плюенето е по-мощно. Колкото до рекламната кампания - я си задайте въпрос колко от любимите ни комици, които участват в онази реклама за жилищата, са си дали жилището на въпросната фирма?? Дали Мутафова или пък Никола Анастасов? Рекламата си е реклама. И ако някой някога си е мислел, че щом петима известни хора ни агитират да не пушим, например, всички ще спрат да пушат - си е чист наивник.

Spored men triabva da se izchaka ofizialno da se obiavi prichinata za katastrofata i togava da se komentira. Bezsporen e talanta na Stavinski kato figurist i uspehite, koito e postignal na leda za Bulgaria! Nai-goliamata mu vina e, che e sednal pil zad volana, no triabva da se dokaje, che imenno toi e prichinil katastrofata! Mnogo jalko za zaginaloto momche!

Напълно споделям твоето мнение. В него няма никаква злоба . личе си трезвомислещият човек. Наистина Максим можеше да се покрие, благодарение на позициите , които има. Питам тези които използват трагедията за да излеят злобата си дали ако те имаха възможност и бяха на негово място щяха да постъпят така? По добре е да си направим извода че АЛКОХОЛА и БЯСНИТЕ СКОРОСТИ на никой не прощават. А как ще коментирате изявлението на водачката на аудито, че Хондата също е карала много бързо?

Да, съдим по-строго известните. Защо ли? Защото те са пример за подражание. Защото е световен шампион постигнал с труда си високи върхове. Защото именно заради популярността си е рекламно лице на кампания против шофирането след употреба на алкохол. Казваш, на всеки може да се случи. Да, но всеки ли шофира пиян? Аз не. Хората които познавам -също не. Може да се случи поради други причини, които може би биха имали някакво извинение /казвам, може би/. Но със сядането си пиян в колата, Максим плю сам на всичко което е постигнал и направил досега, включително и на златните си медали. Превърна се поредния идиот седнал пиян зад волана, превърна се в поредния убиец.

karaite bavno hora karaite bavno tva e istinata !karaite bavno karaite bavno karaite bavno karaite bavno karaite bavno karaite bavno karaite bavno karaite bavno karaite bavno karaite bavno karaite bavno karaite bavno karaite bavno karaite bavno karaite bavno karaite bavno karaite bavno karaite bavno karaite bavno karaite avno karaite bavno karaite bavno karaite bavno karaite bavno karaite bavno karaite bavno karaite bavno karaite bavno karaite bavno karaite bavno karaite bavno karaite bavno karaite bavno karaite bavno!!!!!!!!!!!!!!!

ne opravdavam Maksim za tova koeto e napravil.golqma tragediq e tova.Da sedne6 i da kara6 ,sled kato si pil e bezymie ,grani4e6o s lydost.No nali vseki boji den stavat takiva ne6a v skapanata ni darjava i po novinite vsqka ve4er kazvat 2ma ybiti 3 raneni ili 1 ybit 5 raneni i t.n i s tova sly4eq se priklu4va nikoi neznae kakvo se sly4va ot tyk na setne s vinovnite . Sled tozi sly4ai oba4e ve4e 4 dni sly6ame samo tova kakvo e napravil MAKSIM. Ve4e kakvoto i da se govori i pravi nepopravimoto e stanalo .TOI 6e bade nakazan s 2,3 ,5 ili kolkoto e zakona godini ,no nai -tejko 6e bade na savesta my 4e e ybil 4ovek .Sega i negoviq jivot se promenq totalno .Misalta mi e 4e ,ako be6e MAKSIM nqkoi bezizvesten 4ovek vsi4ko 6e6e da se zabravi o6e sled novinite .

Много интересно. Момчето е бил боксьор. А аз познавам много боксьори, тренирал съм с такива и мога да ви кажа, че всичките са изключително арогантни, със самочуствие на супербойци(без покритие) и обичат да провокират на бой. Какво ли щяхте да говорите за него ако го познавахте? Или се бяхте срещнали в някоя дискотека и той нещо не ви беше харесал, или пък беше решил, че сте подходящ за малко реална тренировка? И какво щяхте да говорите ако той беше на мястото на МС сега? След като разбрах, че тренира бокс съвсем спокойно мога да твърдя, че е абсолютно възможно и той да си е падал по бясното шофиране и други мъжкарски работи. И да не го харесате особенно ако беше жив. Гадно говоря но е истина. Във всички случай е жалко, че си е заминал млад. Но истината може да не е това с което ви хранят медиите.

Във всичките тези условия които посочваш влизат около 85 % от хората по пътищата. Кой каквото и да ми разправя имам достатъчно наблюдения за да твърдя това най-отговорно.

До Минаваща - имаш подкрепата ми. Балансирано мислиш, но не се хаби - малките и злобни душици са мнозинство.

как точно харчи парите на данъкоплатците не разбрах?

ако процесът е справедлив, както го иска Максим, той трябва да лежи в затвора мин 2 години мисля... или 3.... затова най-добре, моето момче, хващай се за куфара и бегом в затвора. Не виждам защо трябва да харчиш парите на данъкопладците, след като сам се признаваш за виновен и искаш справедлив процес.

Трагедията засяга всички, но отговорност за нея носи един-Максим. При цялата ми симпатия към него, не мога да го оправдая. Човек носи отговорност за постъпките си. Аз съм шофьор, но катастрофите ги предизвикват невнимателните и самонадеяните и безотговорно пилите. Имам дете на годините на Петър и мога да си представя болката на майка му. Нея и Петър трябва да жалим! За Максим ще има тежки дни, но вероятно по-късно ще има и щастливи. За Петър всичко е безвъзвратно изгубено, и майката е почернена. Най-тъпата мисъл е-на всеки може да се случе! НЕ! На всеки безотговорен или недостатъчно отговорен-да...

do ocevides-lijesvidete ne si polucil partiyno poricenie.Mojehte da potulite vsicko no ima mnogo svideteli.Toya pit mnogo kofti stana,mislete kak ste spasite vasiya geroy.A za mene toy e ubies,kakto e onaya ot Pernik.Pilen bokluk,ste me agitira da ne piem i da karam,a toy ste pie i ste kara i ste ubiva.Za nyakoi e svetoven sampion,za mene e ubies.

Do Reni, Reni ako tvoeto dete ba6a na miastoto na maksim pak li stese da vika6 smart za ubieca. I koi sa tezi deto nari4at Maksim hladnikraven ubiec ( vie da ne bi da ste zasrahovani ot nestastni obstoiatelstva?) Az ne sam hladnokraven 4ovek, izgubila sam dete i ot tazi maka na roditelite izgubili deteto si po goliama niama. No ot kade se nameri tolkova zloba i kal v tozi narod ?

do minavasta;Proceti postingite na Ivan[19,30],na chekur 19,03,na coveka koyto episal v[18,48].Siglasen sim sis tah na 100 prosenta.Na tiya deto pisat ce na vseki moje da mu se sluci ste kaja; 1.Na vseki koyto kara sled kato e upotrebil alkohol.2.Na vseki koyto kara s visoka skorost.3.Na vseki koyto misli ce e nedosegaem,velik.4.N vseki koyto,ne spazva pravilata.Sijalyavam za vsicki koito postradaha.Istinata isamo istinata.

Мила ми Веси, Максим съм го виждала не повече от 2-3 пъти през живота си по ТВ. Сигурно не бих и могла да го разпозная, ако се подстриже късо и си сложи очила. За мен Максим е нарицателно. Нарицателно, което съчетава в себе си робски труд, талант, амбиция и още много други положителни качества. Да, направи гаф. Виновен е. Но я ми кажи - как пък ще се чувстваш ти, АКО ТВОЯТ СИН Е НА НЕГОВО МЯСТО? Може би ще го застреляш? Или ще го удушиш със собствените си ръце? Или ще го изгониш от къщи, м? Малко от вас успяха да прозрат есенцията в писанията ми. А тя е - НА ВСЕКИ МОЖЕ ДА МУ СЕ СЛУЧИ ДА Е НА МЯСТОТО И НА ЕДИНИЯ, И НА ДРУГИЯ. Затова - не съдете прекалено строго.

Ако е било писано някой да мине върху детето ми - ще мине... и хич даже няма да ме интересува дали е шампион или не е. И съм сигурна, че няма да искам главата му САМО ЗАРАДИ ТОВА, че е сватовен шампион. А вие тук правите точно и само това. Призивите ви да го осъдим най-строго САМО защото е известен, за назидание на неизвестните, КАК ГИ КАТЕГОРИЗИРАШ? Аз лично ги приемам единствено като проява на Славитрифоновско комплексарство. А двойния стандарт.....така наричам прибежките между ОСАННА и РАЗПНИ ГО по отношение на един и същи човек. Не оправдавам направеното от него. Някой не ме е прочел както трябва. ОБАЧЕ ПОВЕЧЕ НЕ ОДОБРЯВАМ ИДЕИТЕ ВИ ДА ГО ПРЕВЪРНЕМ В ЖЕРТВЕНА ОВЦА. Нека си получи ЗАСЛУЖЕНОТО наказание, НЕ ПО-ГОЛЯМО от нормалното за такъв случай. И още от сега мога да предскажа реакциите ви, ако се окаже, че не е чак толкова виновен. Има да виете пак от сутрин до вечер за несправедливост. И ЩЕ СТЕ 100% СИГУРНИ ЧЕ СТЕ ПРАВИ - ОТ КЪДЕ? БЪЛГАРИНЪТ ВСЕ МНОГО ЗНАЕ!!

Ако това което очевидец-свидетел беше вярно, пръв щеше да го потвърди Максим, наивна Рая. Ти явно си поредната, за която човешкия живот не значи нищо щом не е твой близък. Не мога да си обясня такива защитници като теб защо ни съдите затова че се възмущаваме от кошмара по пътищата. Нали точно ние сме тези които трябва да се възмутим и да помогнем това да не се случва повече. А що се отнася до един бъдещ процес, съм сигурна че Максим ще се измъкне и дано това ви тежи на съвестта, ако имате такава , в което се съмнявам!

а ако това което казва очевидвц -свидетел е вярно! ако вината не е само на Максим? тогава?всички които хулите ,ще останете с отворени усти.точно в този участък на пътя няма право да се изпреварва! а дали е пил или не! само защото е адски известен сега журналистите смучат кравта му!срамота. всеки един от вас тук, е сядал зад волана пил, всеки един от вас качил се на малко по хубава кола , решава да я юрне по пътя без да се зачита скороста, всвки един от вас е потенциялен убиец. варно е хората са го казаливъгленчето пари там където падне , ние с вас не можем да усетим болката на пострадалите-поне не се правете че е така-стига лицемерие.толкова много случаи до сега , а вие сте се заяли с Максим!вярно-човека е сгрешил , но е останал , поел си е отговорноста-не е избягал подло.ще кажететазу пък какви ги дранка-безсърдечна.. е преди 20г, един пиян военен отнесе вуйчо ми на пешеходна пътека, влачил го повече от 50м, главата му беше почти откъсната-трябвапе да горазкрасяват за погребението. и какво , някой от вас да изказа съжеление или възмущение, някои да заплю пияницата отнела живота на един 28г млад мъж, също сгоден.някой да поднесе съболезнованията си! а сега лицемерничите тук в този форум.Максим е сгрешил качваики се пил на колата и го знае, но човека се опитва да направи каквото може-не се крие , не бяга. на пътя може всичко да се случи на всеки един от нас-пил или не.просто се молете да не попадате в такава ситуация.не хвърляйте камъни, защото може скоро и във вашата градина да паднат БЪДИ СИЛЕН МАКСИМ-сгрешил си, поемашвината си, живота е това, а ние се учим да не грешим отново!!!

Не исках да се стига до там, но напълно подкрепям Иван. Започвам да си мисля, че Минаваща или е стара мома влюбена в Максимчо или му е близка. Жалко, че за някой хора два медала са по-значими отколкото човешкия живот.

да минаваща от 14,50ч-докато умираш от смях,роднините и приятелите на Петър и Мануела умират от мъка.Как можа в 20 реда да вместиш толкова простотия-предполага мъж-пияница на Рени,цици,швейцарски закони и т.н.А тъпанарката без книжка,защо я плюеш,само защото няма медали ли?Че тя е безотговорна и глупава ,колкото и Стависки.Това,което защитаваш се нарича двоен стандарт и не се толерира никъде.Преди години беше осъден ефекгивно член на кралското семейство на Швеция за някакъв пътен инцидент,пресен е случая с Парис Хилтън.

КЪМ ОНЕМЕЛИЯ: Добре съгласен, не е съзнателно убийство, ОК, но нали СЪЗНАТЕЛНО СЕ Е КАЧИЛ НА КОЛАТА УПОТРЕБИЛ АЛКОХОЛ И Е ЗНАЕЛ АБСОЛЮТНО СЪЗНАТЕЛНО ЧЕ ТОВА Е ЗАБРАНЕНО ?? Народна мъдрост : ...един път със стомна за вода , втори път със стомна за вода ..... Друга : ....Бития си бит, е....а си е..н Какво ще кажеш - така ли се живее в България ?

ВЯРНО Е ЧЕ МАКСИМ ОСТЪРГА АУДИТО, НО ГОЛЕМИЯТ ФАЛ СТАНА ОТ ТОВА, ЧЕ РОМЪТ- БОКСЬОР ОТ СЛИВЕН С ХОНДАТА, БЕШЕ ТРЪГНАЛ ДА ИЗПРЕВАРВА ТОВА СЪЩОТО АУДИ И ПОРАДИ ТОВА, ЧЕ МАКСИМ Е ПОДПИЙНАЛ НЯКОЙ РЕШИ ТОЙ ДА ГО ОТНЕСЕ !!!!!ПОНЕЖЕ Е ИЗВЕСТЕН ,НО НЕ Е НИТО МАДЖО ,НИТО НЯКОЙ ТИМАДЖИЯ, НИТО НЯКОЙ ОТ ТУРСКИТЕ ОБРЪЧИ , НИТО ДАЖЕ И ОНЗИ ПЕДАЛ СЪС ПАРКИРАНОТО НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА ЛАМБОРДЖИНИ ..ТАКА ЧЕ НЕ ВСИЧКО СЕ ТЪЛКУВА ПРАВИЛНО В МЕДИЙТЕ!!!!

Вие и тези, които разсъждават като вас заслужавате някой световен шампион да мине през вашето дете така както Ставийски мина през Петър и приятелката му и после да получи справедлив процес след като ви е почернил до последния ви ден.

Вече всички научиха къде е България благодарение на такива патриоти като Максим и медиците.Наистин си минаваща.Интересно за къде заминаваш? /от chekur/

Това е възмутително изказване. Просто не намирам думи да възнегодувам! Кол хора в България се трудят честно и почтено, с къртовски труд? МНОООГО! И кой е чувал за тях по света? Никой. А от такива ГАСТАРБАЙТЕРИ кънкьори, футболисти, споритисти, и всякаква сган, която УЖ прославяла България, ме хваща срам. Всички ТЕ работят не за България, а за собствения си джоб. Даже и ордени им раздаваме!!! И когато тая пасмина е рекламно лице, пак е за ПАРИ!!! Наглост безобразна. Просто недоумявам как някой оправдава УМИШЛЕНОТО, СЪЗНАТЕЛНО УБИЙСТВО?

izkam da izkaja suboleznovaniqta si na semeistvoto na zaginaloto mom4e!Izkrenno vqrvam 4e Maksim sujalqva za tova koeto e napravil,no dori i da iska da pomogne s neshto ve4e shte e kusno zashtoto mom4eto nqma da se vurne ot onq svqt.No se zamislete tezi koito go zashtitavate kakvo bihte napravili ako vasheto dete beshe ubito,ili sestra vi,ili brat vi???Predi haresvah Maksim zashtoto zaedno s Albena napraviha mnogo za BG,no sega korenno si promenih mnenieto.Gorkata Albena!Tova susipa karierata i na dvamata!!!!!!!!!!!!!

Сега си мисля, че вина за явно занижения самоконтрол на Максим до някъде имат и тези, които ги възвеличаха с Албена, изкараха ги едва ли не най-заслужилите българи на столетието, дадоха им НАЙ-ГОЛЯМАТА ДЪРЖАВНА НАГРАДА, която и учени със световен принос не са получавали.... Не, не ме разбирайте погрешно! Не подценявам заслугите им да са шампиони. Но те бяха използвани от политическата върхушка за реклама. И Максим, който явно е по-простодушният от двамата, някъде е загубил мярката... Жалко!!

И още ще напиша. Много кал се изля тук по адрес на Максим. Кал, кал... А наясно ли сте всички, че ТОЗИ ЧОВЕК НЕ Е ИМАЛ ДЕТСТВО, НЯМА ДЕЛНИК ИЛИ ПРАЗНИК, ИМА САМО ИЗТОЩИТЕЛНИ, УБИЙСТВЕНО УМОРИТЕЛНИ, ИЗПИВАЩИ, НАРАНЯВАЩИ ТРЕНИРОВКИ? И че благодарение на тези тренировки още няколко хиляди човека по света научиха къде е България и й се възхитиха! Тези които плюете тук - имали ли сте поне един ден в живота си - тежък колкото неговите? Да, против толерирането на звездите съм, но СЪМ И КАТЕГОРИЧНО ПРОТИВ НЯКОЙ ДА ПЛАТИ ЗА ВСИЧКИ, САМО ЗАЩОТО Е ИЗВЕСТЕН С ТРУДА СИ!! Като да е знаел човекът с какво ще го залеят, и си е казал - ИСКА СПРАВЕДЛИВ ПРОЦЕС!! Не назидателен, не наказателен, нито подмазвачески към всички вас, злобни хора, а просто СПРАВЕДЛИВ. Не го познавам лично, нито съм в света на спорта, но съм в състояние да ОЦЕНЯ човешкия труд и да му сваля шапка.

Подписвам се под всичко написано - от теб! Слава Богу - едно мислещо Същество! Толкова народ се изтрепа по пътищата на страната ни, но такава истерия като тази - покрай това ПТП НЕ Е ИМАЛО. Всички се правят на вярващи, а нИКОЙ не ще да се замисли, че, ако Е ТРЯБВАЛО да живее момчето, което загина / за съжаление!!! / Бог е щял да го предпази - по някакъв начин, нали? Най-малкото щеше да се повреди автомобила на Максим и нямаше да Му позволи да тръгне на път. Ако обесим Максим - ще възкръсне ли момчето!? Ей, НАРОДЕ, ОПОМНИ СЕ!!! ОВЛАДЕЙТЕ ТАЗИ ЗЛОБА!!!

Изненадан съм от злобата, която леете срещу Максим, колкото и да е виновен. Защо продажните журналисти не надигат вой по следната случка : Семейство от Етрополе загина при тежка катастрофа между камион на мироопазващите сили на НАТО в Косово KFOR и бус на входа Луковит. Катастрофа е станала на стръмен участък рано сутринта. Конвоят от 4 тира на KFOR пътувал към Русе. Шофьорът на третия в колоната камион тръгнал да изпреварва, загубил контрол над автомобила и ударил с платформата движещия се насреща микробус Форд Транзит, съобщи БНТ. На място са загинали семейство 43-годишният Цветан Матински и 40-годишната му съпруга Наталия, които са пътували в буса.????????????? Защо не залеете и сега злоба?

Най-искрени съболезнования към семейството на загиналото момче.Да се помолим за момичето в кома.На другите пострадали по-скорошно оздравяване и възстановяване.На Максим - справедлив процес.

Dali da otida da jiveja v Balgarija?Ste izchakam da vidja..........

Максиме, фукльо такъв, качвай се на джипа и да те няма от България, нямаш вече място тук. Това важи и за всички подобни като теб.

Не, любезна. Аз съм от защитниците му, шофьор съм от 25 години, карам МНОГО, но НИКОГА не пия. Просто не близвам - не само когато карам. Обаче като шофьор с много километри зад гърба си мога да ти кажа, че ВСЕКИ, СЕДНАЛ ЗАД ВОЛАНА, Е С ЕДИНИЯ КРАК В ГРОБА, А С ДРУГИЯ - В ЗАТВОРА. Колкотои черно да ти звучи. Независимо дали е пил или не.

Като ви чете човек коментарите с ужас разбира,че всички които го оправдават, прикриват гузната си съвест за това че и те си пийват и карат, а???

не можах да дочета всички мнения, но искам да поздравя Гогата за неговото. стават много по-страшни катастрофи поне веднъж седмично и тъй като Максим е медийна личност, при това със сериозен успех, всички се нахвърят на неговото нещастие. никой не сеща в цялото това безумие да иска оставката на шефа кат, няколко министерства, а защо не и на премиера - не може всичко това да се случва в държава с действащи закони! аз лично съм била свидетел как ченгета от кол и въже /основно охранителна полиция/ преследвад хора излизащи от клубовете и по най-измекярския начин почват да си просят джобни. полицай си е вадил картата от телефона за сложа моя и да ми донесат пари за 0.6 на дрегера, докато аз го убеждавах да отидем до първа градска и да видим кво е положението наистина /бях пила 2 чаши вино с вечерята преди 3-4 часа/ - е не ме заведоха. страшното е, че постъпват така и с хора дето са 2.6. всеки шофьор в бг /с книжка или без/ участва в това безумие, независимо дали засича някого, не спира на червен светофар или пие едно малко преди да скокне зад волана. не оправдавам маским, но условна присъда и обществено полезен труд плюс глоба са ок. поне за него съм сигурна, че повече няма да се качи зад волана пил. но ти който четеш това, можеш ли да се похвалиш със същото или и теб тряя да те затворят превантивно за 10 години?

Хора сажелявам за всички исписани глупости.Дано никой не е на мястото на майката и годеницата на момчето защото е страшно повярвайте.На скоро и моето сем.беще сполетяно от подобна трагедия и не знаете колко боли когато 2 деца питат кога ще си дойде татко.Няма значение кой е и какво е постигнал той е човек и умишлено е причинил тази трагедия,попречил е това момче да постигне нещо в живота си.Да няма да му е лесно ,но той ще продалжи да се смее да плаче да обича а това момче?

ти луд ли си?