Айсберг удари руски кораб в Норвегия - 18 ранени

Осемнайсет души бяха ранени, четирима от които тежко, след като върху палубата на руски туристически кораб падна къс от ледник недалеч от архипелага Шпицберген.

Обратно в новината

Коментари - Айсберг удари руски кораб в Норвегия - 18 ранени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като видях линка си помислих, че става дума за продължението на Дядо Коледа срещу Снежния човек, или по рускиму - Дед Мороз /Версус/ Ледений человек/Ледения/!

Da tashak si prai nali trqbva da mu pasva na nika. Ama i smqh :))))

do xxx-РУСНАК остави не гони хората, че ще стане скучно! РУСНАК-дурак е забавен мужик, особено като не пие два часа започват да му треперят ръцете и пише безсмислици:-)

Още имам синина на кълката от Титаник, а сега и тоя. Ейй, няма да се научат да стоят далеч от мене :-(

Putku, ot teb li da se obijdam? Ti ot korabi nqmash ponqtie. MUHAHAHAHA :)

Вашите новинари са големи смешници...а нашия Шариков-Хан на всички побъркани определено е ударен по главата с чувал с лайна. Куку! Време е за хапчетата!

Това не е бил айсберг, а заледена водка. Корабът просто е искал да си откърти някоя друга буца, ама многи се засилил, та не могъл да спре навреме.

След сблъсъка между айсберга и руския кораб, капитана на айсберга е повишен в чин !

Какво нещастие за мужиците, че не са били сами. Ако на кораба не бяха чужденци сигурно щяхме да разберем, че е бил обстрелван от английско НЛО, с американска ракета и еврейски пилот, подобно на Курск. Разбира се сега щеше да се намира на 100 метра дълбочина и тотално блокиран от Черветана армия северен полюс, сакън шведските шпиони да не разкрият, че огняра е ченчил за водка въглищата определени за реактора.

Госпожице, английските кораби преди стотина години се удряха в айсберги. А сега айсбергите се удрят в руски кораби. Има известна разлика, а тя е, че и къркан до козирката мужик никога не е виновен. За справки . . . блядоликия Максим. П.С. Ти блядка ли си та така се обиждаш?

Нищо не става случайно. Господ пази своите си. Ако някой е бил вярващ на кораба - Бог го е опазил - и обратното. Хора, покайте се от греховете си и приемете в сърцата си Христос за Господ, за да се спаси душата ви и Господ да ви пази от всякакви беди, болести и т.н. Само Господ може да ви пази съвършено от нещата, които непрекъснато се случват около вас. Но ако смятате, че това е глупост и че няма никакъв Господ и всеки може да си прави всичко безнаказано - сами си отрязвате спасителното въже.

Han Putku, ruskiq korab se prestruval na angliiski. Predvid po lesno da go udari aisberga. Nali s tova sa izvestni angliiskite korabi?

Капитана дали е бил проверен за алкохол ?

Това ми звучи като следния виц - Най-модерният US самолетоносач потъна след сблъсък с айзберг. Капитанът на айзберга е повишен в чин - съобщи агенция ИТАР-ТАСС

Абе майстори са ботушките !!!

Това е продължение на първа серия, в която тротоарът се вдига и удря капитана в главата ...

Ти мислиш ли с главата си или поредното 15 годишно лапе ,което пише в този форум/блог....Заради глобалното затопляне падат късове ,а любопитни туристи и капитани си врът носа под тях.

Айсберг удари руски кораб в Норвегия - 18 ранени tova malko mi zvu4i kato most udari ruski korab - kakto e stanalo v nedale4noto minalo vav Varna. Sled tova izvinitelni telegrami ot drugarq Jivkov :). Pak piqni ruski kapitani mai :)

Нао снимката е показан товарен кораб,а не круизен.Не виждате ли компановката на горната му палуба,има даже и кранове.