6 бивши соцстрани настъпаха САЩ за визите, ние си траем

Шест натовски държави от Източна Европа, желаещи да се ползват от предимствата на програмата за безвизово пътуване в САЩ, заявиха, че новият американски закон, който облекчава критериите по тази програма, не е стигнал достатъчно далеч.

Обратно в новината

Коментари - 6 бивши соцстрани настъпаха САЩ за визите, ние си траем | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нашите си траят и е ясно защо?...кои сте им остане тук да им работи без пари.?..

Може ли да има изобщо какъвто и да е коментар .Имайки предвид бездействието на нащите тъпи политици по жизнено важни вапроси в страната , какво ги интересува дали българските граждани ще пътуват вивово или безвизово - това не пълни с нищо джоба им.Виж, ако трябва да дават безвъзмезно бази на американците защото Америка е много бедна става , защото после американците ще ни поканят да четем лекции , като Петър Стоянов и други и после ще им платят само по 5 до 50 000 долара на час или на лекция , защото нашите политици са много добри лектори и политици в услуга не на народа си , а на този на който могат да продадат България.

Добре и като казваш това, какво всьщност искаш да кажеш? Това е форум, в който разглеждаме не теб, а други неща. Пьтешествията ти не ни интересуват. Това е личният ти живот.

Не е ясно защо страната ни не се е включила в апела на шестте новоприети в ЕС източноевропейски държави, членки на НАТО. Когато се предлага една новина на публиката се следва много проста счема причина -следствие. И журналистите правят всичко вьзможно за да изяснят причината. В Бьлгария обаче журналистите не заемат позиция по сриозни вьпроси, третират населението като глупаци и свеждат журналистиката до осигуряване нв тираж. Което го доказва тази статия и заглавието и. 6 бивши соцстрани настъпаха САЩ за визите, ние си траем Бьлгария отдавна няма публицистика.

Ами ако се включим, не се знае дали няма да излезе 3-та статия за Б.Б. и някоя друга за Р. Петкл

Bysh si napulni durjavata s mnogo cherni Afrikanci i Mekcikanci go e starax ot Bulgarckite CIGANI.

НАСТЪПАХА ???? Можете ли по-точно да обясните какво точно са направили тези 6 бивши соц. страни ? Глаголът оправдава ли подобно действие?

Не зная дали си Кон Тики или Магаре Тики, аз си живея във времето което най-много ми харесва, а и реша ли да ходя до USA не ми трябва виза;-)

За сметка на това Калфин ще ви договори нови работни места в Либия на ресорната зам.министърка ще ви уреди почивките в Якутия.

За сметка на това Калфин ще ви договори нови работни места в Либия на ресорната зам.министърка ще ви уреди почивките в Якутия.

ами защо да се включат!Че те нали имат имоти там и за тях визите вече са паднали!!!Че малко ли дадоха на американците..

Предполагам,че другите държави въобще не са ни казали за декларацията,защото знаят,че ще откажем да се подпишем за- ради неадекватната ни външна политика.

Там законите се спазват А нашите искат още малко да полапат.............

Ама кой казва, че сме бившасоцстрана ?

Ami kak da se ozabjat kato ustite na tsjaloto pravitelstvo za zaeti!!! Ili s jadene i li s pravene na svirki....

Целта на местните боклуци-политици и бизнесмени е да останем тук и да им работим за без пари,затова си траят...

ей го хана пак е в играта хаха...хане,ханееее ти си живееш в 80-те

Много ясно! Езиците на нашите политическо-икономич проститутки са залепнали за задника на Буш и дума не могат да продумат! Отлепят го само когато трябва да изпратят още войници в мисия от рода на Да помогнем на Щатите да крадат петрол.

Траем си щото ни е гот в България. Не им щем Америката. Там законите се спазват...

списъка, който разрешава на гражданите на 27 страни (22 от тях европейски), да посещават САЩ без визи. НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КОИ СА?

Ami ako padnat vizite nali se se6tate 4e tam 6te se napulni s turci i mangusti..slava bogu amerikancite ne sa tolkova tupi da si vkarat nov taralej v ga6tite :)

prostazi, da si e..t maikata, koi iska da hodi v negarska i evreiska darjava?

Аз не виждам в какво да се включваме боли ги американците оная работа, какво е мнението на Литва;Латвия България и т.н.Тук си има критерии когато нелегалните имгранти спаднат до нивото от Западна Европа тогава и пътуване без визи.Това е положнието.

НОВИНА: Без визи на изток и до край - но преди страната на изгр.слънце... ще ли Ви се ??????

ами то най-големите терористи за в германия,великобрита безвизовите държави.не трябва ли и за тях да има визи,нали уж сигурността им е най-големият проблем??кокото и да се окомплектроват и да не пускат никого в държавите си,терористът е веча там,с гражданство и спокойнот може да отскочи до NY,LA,SF и да им заоложи бомба.а относно невключването ни-както винаги скапана и неадекватна външна политика от типада не ги обидим,де не ни гледат с лошо и други такива.такива измисленои калфиновци,които се изживяват като грандполитици са направо срам

iavno fokuirani varhu globalnata politika balgarskite politizi napalno sa zabravili za mestnite izbirateli-ne e li kraino vreme ako triabva da pravim izbori vsiaka godina kato v italia no da promenim neshto

ЗАБРАВЕТЕ СКОРО ДА ПАДНАТ ВИЗИТЕ! ОНИЯ СА ТЪПАЦИ,НО НЕ СА ЧАК ТАКИВА МАЛОУМНИЦИ ЗА ДА НИ СВАЯТ ВИЗИТЕ!

Като се замисля,все плюем политиците,така си е:траят си,страх ги е да кажат дума,обаче и народа си е такъв,страх да излезе на улицата,да потърси правата си.Как стана с таксаджиите,всеки недоволстваше,обаче една трагедия послужи като катализатор, и управляващите веднага промениха и данъците към тях и наредбите и т.н.Днес пътувах и си представях,колко ли догодина ще струва бензина,например.Кат в Гърция,при техен стандарт 1 литр 95 струва 1,12 евро,А ние днес имаме тази цена,а догодина ще вдигат акциза и то не само за горивата.Г-да депутати,партийци,ми и прочее,помислете само какво стане,ако поне 1/4 от населението в София ще блокира Парламента?????

Не че са ни притрябвали американски визи, но тука са най-големите лекета, подмазвачи и подлизурки на власт, какво искате от тях - те са свикнали само да изпълняват и да козируват!

Веднага трябва да се включи и нашата страна.Няма ли ваканция за тези администрации ,та са реагирали толкова бързо?

Изобщо - нищо ново под слънцето

Ами при смотани политици начело на държавата - така става - за съжаление ние се пишем тук но кервана си върви защо например ако са пропуснали момента - сега не направят отделна декларация . имали се 17 % откази - ами нали те отказват - значи могат да регулират процента както си искат от тяхното посолство-. Като отменипа визите за Великобритания - какво стана - да не би народа да се юрна натам. Глупости-.. Като им помагаме и бази им даваме - поне това могат да отпуснат. че са силна държава - така е. ама колко сме ние - тук сме останали 7.5 милиона - и дали и толкова имаме - това е един техен среден град - ама има стари хора, деца, колко души ще тръгнат - както се казва - всички техни мотиви са глупости на търкалета

Не се е включила бг, защото не е държава , а душегубка.

Защо не сме се включили ли? Защото от външно министерство провеждат тиха дипломация - пърдят и се ослушват.

ЗАЩОТО ЗАМЕНИХМЕ СССР СЪС САЩ. МЪЧНО МИ Е, ЧЕ ЩОМ СЪМ В МРЪСНА ДЪРЖАВА И АЗ СЪ МРЪСНА!

Е как да се включим в апела като това противоречи на политиката Yes sir, която е водеща за нашите дупедавци.

Писна ни да полъгват от САЩ като както се подлъгват сами знаете бездомни кучета КАЗВА СЕ КУЧЕ ДРЪЖ и после не му се хвъля нищо Аман от Янки тарикати

6 бивши соцстрани Ами там се казва, че са бивши, а не настоящи. То човек и със самолет да прелети над България ще забележи, че социализЪма още си е на власт.

Не било ясно защо не сме включени! Ние сме като петото колело на каруцата! За нас се сещат само когато им потрябваме за да изперем пешкира!/Подкрепа ,макар и почти не забележима в Ирак, безплатни бази ,въздушни коридори за полети над Сърбия и т.н./

На нас ни е ясно защо не сме се включили в апела! На другите страни обаче дали им е ясно? Ние сме на изчакване,както винаги! Да се ослушаме,да се огледаме, и ако не иде влак.....

nie imame vasalna narodopsihologia

в европа трябва да има ответни мерки на щатите-ако искат да ни унижават на границите им - ще ги унижавами и ние!!! тия дебелаци очилати взиха да си позволяват много.

България не се е включила, защото в по-голямата си част българските политици са МЪРДИ!!!!! Мързи ги и да работят и да мислят!!! А и ги е страх да отстояват позициите и защитават интересите на страната!!!!

Е, ние винаги сме работили в наш ущърб. Как ще възразим :) Имах си аз

Не е ясно защо страната ни не се е включила в апела на шестте новоприети в ЕС източноевропейски държави, членки на НАТО. Напротив - ясно е - защото сме абдали!!!

blagodaria na g-n Baerli, zastoto ako ne be razgledal moeto vazrajenie az niamashe 2 pati da otida i vidia moite deca v usa. BLAGODARIA MY.

Защо се косите за тези визи - дали да паднат или не . Кой не е поискал не са му дали , а и по-добре тези, които не им харесва да ги лъжат и да ги подмятат да се чупят , там в Америка ще им го поднесат на тепсия. Да знаете за какъв к.р става приказка , по добре си стойте , а пък за тези дето плюят политиците - няма смисъл тарикатите сме си ние , те са принудени да ни държат така - просто няма пари в тази изтормозена държава - помислете кой си плаща реално сметките , дънъците , таксите ,осигуровките и т.н.....Всеки иска да клеца някой и да си живее живота , но не би ..........

Много е прав ханът за жалост.Единстената разлика е ,че собствеността от партийна стана лична.