Хванаха шофьор рекордьор с 6,38 промила алкохол

39-годишен мъж бе хванат да кара с рекордните 6,38 промила алкохол в кръвта.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха шофьор рекордьор с 6,38 промила алкохол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Hm... nqkoi da e otkril krav v alkoholnata mu sistema???

Глупости на таркалета.Няма подвижен алкохолтестер,който да може да мери по-вече от 5.5 промила.А тези на Дрегер с които основно работи полицията са до 5 промила.

Уау! Ако е верно,че истината е във виното,значи е някъде ТУК ! Малко съм притеснен от появата на Садам Хюсеин, а може това да е някой изнънземен под прикритие?Нося два варела водка и 15 дрегера и отивам да намеря С.Хюс. и истината,разбира се.Ако не се върна до три дни ,значи е голям купон.

Искаш да кажеш че ченгетата го напили????

Искаш да кажеш че ченгета го напили????

Това е слабо постижение, бих казал доста аматьорско. В Монтанско имаме най - добрите и международно признати професионалисти и световни рекордьори. За да се убедите, посетете този сайт: http://www.nikolovo.

Ако дрегерите действително не отчитат вярно то на някои хора действително трябва да им смъкнат шортите.

Бе не ви ли стана ясно, че тая новина ни я пробутват ченгетата, като смекчаващо вината очстоятелство, за оня пич с кънките

Абсурд! 6,38! Но така, пък, новината изглежда интересна...

Ай ситкир бе , Прави са колегите във форума. ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ . Или тези от КАТ много лъжат или верно журналистчетата нещо се уядоха . А бе , няма такова нещо. При тези промили не само , че ще е изпаднал в клинична смърт - той просто ще си бъде малко вече УМРЯЛ !

Е не е толкова зле човека,все пак му е останала малко кръв в алкохола.

За всички пили дори и 1 малка биричка,ПАНДЕЛАААА !!! Колко хора още трябва да загинат от пияндета и пишман шофьори, копелата мръсни !!!

Тия дрегери дали изобщо минават на проверка през метрологията.

евалата колеги хаха

Браво на този щом може да кара с 6 и е останал жим, то Максим пред него е бебе

Стига с тези тъпи измишлъотини, бе. Човек с 3.5 промила е в клинична смърт и едва ли могат да го спасят. Уреда е вероятно съветски и не е калибриран от 1968г. И аз като си изпуснах термометъра показва над 65оС. Вчера, например имах 66.3оС. Ало, Труд утре ме пишете на първа страница с големи черни букви: Софиянец с оживява с 66.3оС температура! Е/ати журналистиката!

Ето такова животно има само при нас!!!

Na pian shofior, da SE VZEME KOLATA, nezavisimo dali e negova ili ne, taka darjavata shte specheli poveche, okolkoto policaite da si palniat djobovete i posle da se cherpiat za zdraveto na piankite, a JERTVA NA ULICATA, MOJE DA BADE VSEKI EDIN OT NAS,DORI OSHTE DNES..!!!!

Съобщение на КАТ: При кръвна проба на лицето Х в алкохола му е открита малко кръв. Майтап бе. Ама този май е имал такова нещо. Да се регистрира в Гинес.

Вижда ми се малко киор фишек тая работа.Незнам защо.

осъждане по бързата процедура отнемане на книжката доживот и две години условно за да може ако се качи на кола да го вкарат в кауша на момента. после ще има съжалявам не знаех какво правя ала бала портокала а хората мъртве а!!!!! никога повече да не кара кола пияндето му с пиянде!!!!!!

ЕБАТИ ДРЕГЕРА

Две неща на този свят са безкрайни-човешката простотия и вселената,но за второто не съм сигурен.

Този не е българин бе, това е фес или Садам Хюсеин е възкръснал- С. Хюс.

що ли не се учудвам че пак думата варна присъства в новинката???!

Хвала на ТАКЪВИ другари!

Ако пробата- 6,38 промила алкохол отговаря на истината, предлагам в случай, че същия остане жив, да не се наказва, а да бъде представен за нов рекорд на ГИНЕС, за прослава на България!

А къде са законите България............

с толкоз промила ще трябва да е политик май... работя във фирма -кетеринг и организираме всякакви мероприятия и вечери на най-високо ниво. Такъв запой от нашите видни политици никъде не съм видал! Снимат ги с камери и те само седят пред мезетата с чаша вино в ръка и едната ръка в джобът, истински джентълмени. Щом изкараме журналистите, вече наснимали се, наште хора се нагвърлят върху плячката като обезумели. Ядене, пиене, колко пъти само съм прескачал пълзящи по пода, наши видни от... добре поне, че те си имат шофиори!

Този пич бая се е накъркал, но въпреки това не е шампиона. Доколкото си спомням преди около година имаше един с около 9 промила. Но май беше украинец.

ТОЗИ ЗАПЛЕС Е ЗА КНИГАТА НА ГИНЕС. ДА МУ ОТНЕМАТ КНИЖКАТА 1800 ГОДИНИ.

дрегера е бил калпав...или преди да духне полизаите са го бърсали със спиртен тампон 6тот са им сжър6или сменйаемите мундщуци...не се косете докато не го потвърди кръвната проба

Интересно как е показал 6.38 промила като дрегерите отчитат вярно до 2.5 промила?

СТАНИ,СТАНИ,ЮНАК БАЛКАНСКИ:))))

ПОЛИЦАИТЕ НЕ СА ЛИ ГО ПРЕДУПРЕДИЛИ ДА КАРА ПО-ВНИМАТЕЛНО?И ДА ГО ПУСНАТ ПО ЖИВО ПО ЗДРАВО!

Иванчо,това определение български турчин много ме дразни.Няма такова нещо или си българин или си турчин.Такива измислени определения като български турчин няма

Явно малко е пил Максимчо щом като ви слушам на тоа пич ше му правим паметник...

tova e prestyplenie ot obsht harakter, t.e. trjabva da go sadjat

По-добре заглавието да е Мъртвец управлява автомобил...

Българи юнаци. Не знам дали статистиката в статията е точна но имаше преди години два супер драстични случая с подобни количества. В единия при спиране на камион и отваряне на вратата (от полицая) шофъорът изпада на земята (т.е. бил си е полумъртъв но е карал). В другия случай в Хасково такъв мина с лека кола по пешеходен въжен мост и се блокира от другата страна. Полицаите така са го и намерили заспал на волана и е било голям зор да върнат колата обратно, защото трезвн шофьор не може да кара кола по въжен мост. Разказвам тези неща в подкрепа на това, че вече нищо не може да ни изуми. Хората са казали, че глупостта е безкрайна, но ние се състезаваме да направим най-голямата идиотщина.

АШКОЛСУН!!! Те толкова и аз не мога да изкъркам:)

И сега тази новина като любопитен факт ли да я приемаме...или да му отворим една зелена биричка на тоя герой.Нещо за резултат от проверката да бяхте написали поне.........

ЕПА ДАЙТЕ МУ МЕДАЛ

Според мен, ако проверяват повече в малките градове и в селата можем да постигнем и по-големи висоти.

Този ако духа в карбуратора, може да подкара колата си на изпарения.

И сега тази новина като любопитен факт ли да я приемаме...или да му отворим една зелена биричка на тоя герой.Нещо за резултат от проверката да бяхте написали поне.........

Za takiva hora da niama proska,da im se otnemat svidetelstvata za pravoupravlenie za cial jivot i da ima zatvor za takiva ubiici na patia.Toi nepravi smetka za nego si,a kamoli za drugite na patia i na okolnite.Boklucharni e,che niama surovi zakoni v tazi darjava!