Заловиха наркодилър с 20 кг амфeтамин при екшън гонка

При спецакция на ГДБОП в столичният квартал "Владая" е хванат 30-годишен криминално-проявен с 20 кг амфетамин, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Заловиха наркодилър с 20 кг амфeтамин при екшън гонка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

gadno e 4e se zanimava6e s droga,ama be6e mujko mom4e

Абе,тоя на 20години,кога успя да се сдобие с такова тежко криминално досие?!?Да не е почнал от 5 годишен?

a i tva kade nqma da mi pusnat komentara sam sigoren i ako moje da go sloja na operatora i na maikamu i dano uceli jakpot ot tototo i s vsi4kite pari da si kupi lekarstva da eba i kopeleto DA MU PUSNESH KOMENTARITE I NESHTASNIK

4oveka e nevinen we neshtasnici shibani maikavi da eba u kopeletata mrasni i specialni za sdf ega MAIKATI UMRE WE NESHTASNIK I DANO SI4ki imate po 1000000 lv i gi dadete za lekarstva neshtastnici

А,бе,я го пуснете,за да си имате и за друг път работа.То и без това тези боклуци убиха стотици млади хора.Та маи в България мила има повече престъпници от свестния народ.Пуснете човечеца да не вземе утре да ви осъди за обида.Темида е сляпа,наркодилърите да не се притесняват.

ЩЕ ГО ПУСНАТ ЗАЩОТО ЩЕ СИ ПЛАТИ,Т.Е. ЩЕ ИМ ПЛАТИ. А ЗА ТЯХ ТОВА Е НАЙ ВАЖНОТО. ДРЕМЕ ИМ ЗА ПРЕСТЪПНОСТТА

A dali e s nalogena pris0da za predihnite si geroistva. Kak s0d0 go e pusnal na svoboda. Stm e geroi ot klasa da legi tdlkova kolkoto se pihe v zakona.

mi da, azi gi vidqh tezi momcheta s kachulkite ,burzaha verno mnogo , daje minaha na cherveno na tzar boris :) ma evalata che sa go hvanali za da go pusnat :) (no nai mnogo pecheli shefa na policiqta koito she vurne vuv obrushtenie stokata :) )

dano izgnie v zatvora toq bokluk i horata nad nego

не знаех че село Владая е квартал на София вече, еее времена

МАГДАНОЗ НОСИ Л ЛИ Е ?

Мъжът е заловен в събота след като е бил упорито преследван из улиците на квартала. Задържаният е криминално проявеният Д.Ч. /30 г./ от Кюстендил, който неведнъж е попадал в полезрението на антимафиотите, предаде БГНЕС. Той е многократно осъждан с множество криминални регистрации за кражби, грабежи, нанасяне на телесни повреди. е какво правят такива хора на свобода...? в затворите могат да гният пушачи на марихуана, ама такива като тоя няма смисъл .. закво?!?

сяга с какво ще пълня чушката?...хъхъхъ... ми се

NORMANO! NE ZNAM ZA6TO SE U4UDVATE

S MRASNA GAS-tova da ne go e pisal niakoi pop-folk textopisec?

Тия ги пускат,за да бъдат хващани отново, и така полицията отчита дейност:)

ако беше вкаран в затвора след първото тежко престъпление щяха да спасят много повече дрога от това да не излезе по улиците

Ей това е.Който продава наркотици и не работи с правителството го арестуват.А всички ккоито от години продават на места които и малките деца знаят си продават винаги и си плащат ..да не казвам на кого..

Такива гадове трябва да се бесят веднага на първият стълб за назидание, а не да ги пускат и те да си мислят ,че са герои.

Трафикът по това време е натоварен, но правилата за движение са непознати за кюстендилеца - с мръсна газ той се отправя по посока Княжево, преминава на червени светлини на светофара, кара в насрещното движение, ТОВА НЯКОЙ ГЕНИЙ ГО Е ПИСАЛ С ДАР СЛОВО ЗА КРИМИНАЛНИ РОМАНИ :)

Какви 72 часа...., тоя вече трябваше да е в затвора до живот или гръмнат при оказаната съпротива - НАЙ-ДОБРЕ!!!!!! Еййййййй СЪБУДЕТЕ СЕ...............

Така трябва да се работи ! Респект!

ЗАЩО Е БИЛ ИЗВЕСТЕН И НА СВОБОДА? ЗАЩО ЩЕ ГО ПУСНЕТЕ СЛЕД 24 ЧАСА? ЗАЩО?

Тук май е уместно МВР да обясни защо след като е многократно осъждан защо е на свобода, едва ли присъдите му са за по 6 месеца...

Жалко

Спукайте от бой това мръсно копеле! Бийте го докато му спукате далака и му скапете бъбреците!

споко,утре съдът ще го оневини.

бе незнам кой, но много екшън се гледа напоследък по интернет... то не бяха: ... правилата за движение са непознати за кюстендилеца - с мръсна газ той се отправя по посока Княжево, преминава на червени светлини на светофара, кара в насрещното движение, създава поредица от опасности за останалите участници в движението. Антимафиотите се свързват с колеги и създават бърза организация за блокиране на КПП-Владая. Когато вижда, че не може да се измъкне от полицейския капан, Д.Ч. навлиза в насрещното движение, изскача от колата и навлиза в дерето, където успява да изхвърли кашона. Полицаите са по петите му преследват го по устието на р. Владайска, където е задържан. Той оказва яростна съпротива и неподчинение на полицейските разпореждания.... нещата са доста по-различни, ама само как звучи.... кво става с най-бедната и скапана държава в Европа... вече цените на пилешкото не са актулни май. Един велик банкер е казал (убит от комунистите) - цялата икономика на България зависи от цената на яйцето!

Той е многократно осъждан с множество криминални регистрации за кражби, грабежи, нанасяне на телесни повреди.

Пуснете го пак за да си го хванете още много пъти.

pochti cialoto naselenie se zanimava s prestapna deinost, malki sa izklucheniata

Този е за доживотна присъда.

И сега както винаги ще се окаже че въпросният е болен от 10-12 болести които не могат да се лекуват при мярка задържане под стража, няма да има достатъчно доказателства, защото кашона не е бил намерен у него...Той впрочем е бързал да предаде кашона с хапчетата в нй-близкото РПУ, пък полицаите не са му се легитимирали, ами са му попречили и още куп такива и накрая ще обвинят журналистите описали случая в разгласяване...Тези вече ги знаем.

Това задържане за 24 и 72часа е голяма простотия! После не могат да ги намерят никога. Абе, така и така ви е в ръцете, що го пускате?! Ако е чак такава измет с километрично досие, един в кратуната и го пишете опит за бягство.

Колко пъти един и същи екшън гледаме?Гонят един наркодилър,после го пускат!Другия път пак него гонят пак го пускат-колко жалка игра на гоненица!Цялата страна е игра на котка и мишка-никаква работа!Българио-какв беше,каква стана!Циганите пак така си ги гониха-сега ги разпознават!Какъв смях!Та те си ги знаят от малки!Щели да ги съдят за хулиганство!Това,кой го е измислил е бил друсан!Няма осъден българин за такова нещо-за циганин трябва да се отбележи в Рекордите на Гинес!За тоя дето влизал в насрещното движение-ако го осъдят Аз лично ще черпя Р.Петков с едно голямо Уиски!

kakto se pi6e v 1 izvestna kniga na Hristo Kal4ev-poliziata si e e ebala maikata,ama banditite po-sa si ebali maikata,ama BG kato darjava nai-si e ebala maikata! 6a znaite...

da hodi da prodava v kitai