Мерят любовта към Путин и Буш

Любовта към Русия е най-силна в Китай, Индия, Украйна, България и страни от Африка. Това сочи проучване за одобрението и неодобрението към Русия и към САЩ сред гражданите на отделните страни, както и за симпатиите и антипатиите към държавните глави на двете супер сили – Владимир Путин и Джордж Буш.

Обратно в новината

Коментари - Мерят любовта към Путин и Буш | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И едните и другите са МАСКАРИ всеки си гледа интересите.

Заедно за винаги :) Вместе и навсегда !

Мечо само предатели като тебе припкат да целуват задника на чичо САМ. Ние сме си в БГ и никъде на припкаме и изобщо не припираме за америка и англия. Като отидеш 1 път на бригада и ти стаа ясно че неелат гадовете.

Ако много си падахме по Русия и руснаците, защо откато имаме свобода да избираме, всички мечтаят да живеят, работят и учат в USA? Защо никой вече не ходи да учи в Москва ? Защо не припкате да живеете в Русия? Погледите ви все към Англия, Испания, Германия(освен САЩ) ??? ПУТИН Е ДИКТАТОР И ГАДНО ЧЕНГЕ. Но руснаците са мазохисти и обичат да усещат бича и шпорите.

Кой ли ги съчинява тези статистики и защо?Сигурно за да разсмива народа от Кот дИвоар до Япония.И коментарите са едни,леле мале,но не искам да обиждам ни будущие офицеры,ни никого.

Мы РУССКИЕ НЕ ЗДАМСЯ!!!!!!!

RUSSIA GOOD!!!!!

мы РУССКИЕ НЕ ЗДАМСЯ!!!!!!ЭТО ВАМ ГОВОРИТ БУДУШИЙ РУССКИИЙ ОФИЦЕР

Кажи чичка, кой виден държавник произнесе думите ....ПО ДОБРЕ ДА ЗАГИНАТ 100 000 БЪЛГАРИ ОТКОЛКОТО ДА ПОСТРДАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА БРИТАНИЯ НА БАЛКАНИТЕ.... Затова е обичта към Русия и сме единствени в Европа, които не изпратихме войски на източния фронт в подкрепа на Хитлер.

леле колко сте ЗЛЕ:Русия-враг на човечеството-колко луд народ има на тоя свят.Ако я нямаше Русия,нямаше да има и култура.Ако я нямаше Русия ,нямаше да има и България.

Аз искам да направят тест за интелигентност на привържениците на Буш и Путин.Тия на Буш трябва да са ИДИОТИ

Защо след като Русия е толкова долюбвана в България, в момента в Америка учат (включително копелдаците на българския уж елит) хиляди, а никой не се е затирил да получава образование в Русия ? Колко Българи за периода 1989-2007 са емигрирали в прекрасната Русия и колко са в момента българите-емигранти в Америка? Защо всичко читаво в България мечтае за зелена карта?

Измервателният уред е Първанов-Гоце. Той си задава Хамлетовия въпрос: Ченге ли съм, или държавник./ Това е Хамлетов въпрос./ Добре че Буш ми е наставник/ и Путин ми е брат и дост.

Изхождайки от историята ние сме държавата която трябва най-много да мрази Русия. Защото бих попитал къде са българите от Македония, Одринска Тракия, Северна Добруджа, Поморавието, Беломорска Тракия, Западните Покрайнини , Пиротска и Нишка каази. Къде е земята на тези българи, къде им са домовете на тези българи . Ако някой не вижда вината на Русия то той е или слепец или предател. Русия винаги защитава интересите на своите протежета Гърция и Сърбия, но винаги за сметка на славянските и братя българите. Ако имаме сега тази орезилена България това е заради освободителката ни. Колкото до приятелите ни от САЩ- бих попитал какво значение за американците има датата 13.12.1941 година /деня в който сме им обявили символична война/ и какво значение има датата 10.01.1944 година /бомбардировката над София/. Боже кажи кои са ми приятелите, от враговете аз сам ще се избавя. Не мразим нито едните нито другите, а най-паче техните вождове/нещастни пионки на интересите на капитала в съответната страна/, но любим своето Отечество красно и то с всички територии по които са живели, живеят българи/насилствено сърбизирани, македонизирани, погърчвани, турцизирани/ и ще живеят българи.

Русия много плюла на вашата '' любов ''. Много важно...

Долният руснак е един обикновен средностатистически костовист. Антипатията към Русия и Путин е един от основните постулати на костовизма. На костовизма, както и на комунизма, му е нужен враг, за да може да съществува. Костов и ДСБ са избрали за свой враг Русия и Путин.

Идиотско иизследване!!! Кои нормален човек се интересува от одбрението на жителиете на Кот Де Воар към Путкин! Какво означава че поляците мразят руснаците ,а обичат САЩ. Н а кой му пука. Украинците дето много обичат Русия дали са забаравили глада от времето на Сталин?

като голям приятел на човеците, от втората световна война насам САЩ необезпокоявано са бомардирали над 26 държави

...да не говорим за плановете на полския крал Владислав да заеме руския престол в 1613 година, отбелязват руските автори на проучването... А какво биха казали за Втората световна война и подялбата на Полша между Германия и СССР? Или пък за масовия разстрел на полски офицери в Катинската гора, извършено от НКВД?

Какви са тези монолитни любови и омрази? За какво точно и кому е притрябвало такова изследване, няма да питам-решили петлета да мерят гребени, а кокошките ще се проскубят да защитават фаворита си...Русия, Америка- имагинерности, хората са важни в тези държави, не политиката, която ги движи. Хората пък, знае се, са всякакви навсякъде. Само бяло и само черно възприемане на пъстротата е не просто дефект, а много повече от това.

Кат' Русия няма втора тъй могъща на света. Тя е нашата опора ... Руска сила, руска воля, руска кръв и руска пот ще избавят от неволя братский българский народ. Ако някой от младото поколение познае от кого са стиховете - браво ! Подсказвам - двама негови по-малки братя (на поета) са генерали, смазали английски, френски и турски войски с големи загуби за врага и с големи военни победи на България. Прочете и разказа Негостолюбиво село от същия ВЕЛИК АВТОР. Та дано и някои РУСНАЦИ ТУК ВЪВ ФОРУМА разберат някои елементарни неща ... П.С. Така било е, така е и пак така ще бъде !

Изглежда , 4е не само нашите журналисти хич ги няма, но руските и те не са всред най-умните. Швеция, Франция, Италия и др не обичат Русия заради войните , които са загубили ( според авторите...) Къде са обаче резултатите от изследванията за Германия? Резултатите от Кот д'Ивоар и Палестина са по-важни- така ли? Смешни хора- само не знам кои-авторите или нашите препечатали я журналисти?

Русия е номер 1 , имаме нужда от държавник като Владимир!

vazxishtavam ce na-Rucnak- bravo ,bravo - tochen prizel-vtardo 10.ne podleji na komentar tazi ictina.

vse pak, avtorite na anketata sa rusnatsi. Sus sigurnost sa pozavishili rezultatite v tiahna polza... Ruska rabota. A BG zashto e tolkova rusofilska, da se chudi chovek?! Yavno ot prostotia shte da e

Руснак, ако САЩ е приятел на човечеството - ебати приятеля!

РУСИЯ Е ВРАГ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО А ПУТКИН КРИМИНАЛНА СВИНЯ

Тъпотии,японците обожават сащ заради атомната бомба. ха ха ха

рУСИЯ Е ВЕлИКА

НА РУСКИТЕ ВОЙНИ О руси, о братя славянски, Защо сте вий тука? Защо сте Дошле на полята балкански Немили, неканени гости? Желали би вас възхитени Да срещнем со сълзи и с китки Но идете вий настървени, На грозни зовете ни битки! Желали би вас да прегърнем И тоз път сърдечно, горещо, Но взорът ви свети зловещо Как ръце сега да разгърнем? Дошле сте да браните, клети, На хищник грабежа хайдушки, Та вместо любов и привети Вий срещате нашите пушки. О руси! Аз друг път ви славях За подвиг велик и чудесен, Високо ви ликът поставях Във мойта душа, в мойта песен! Вий някога знаме Христово Развяхте за благо човешко Строшихте ни игото тежко, А днеска ни носите ново! И пак не ви мразим (не крия: Обича ви още народа); Но любим и свойта свобода, Стократно по любим я ния. За тоз кумир ния се бием И с чужд и със близък упорно И нема ний врат да превием Пред никакво иго позорно! О, колко ви, братя, жалея! О, как би желал, братя клети, Свобода и вам, и за нея, Кат нас да живейте и мрете! Иван Вазов, 1916

Tova inache napulno bezpolezno izsledvane, vsustnost pokazva intelektualnoto nivo na bulgarina - zaedno s tova na kitaici, indiici, ukrainci i afrikanci! Izliza, che tam ni e miastoto a ne v Evrosauza.

Tova inache napulno bezpolezno izsledvane, vsustnost pokazva intelektualnoto nivo na bulgarina - zaedno s tova na kitaici, indiici, ukrainci i afrikanci! Izliza, che tam ni e miastoto a ne v Evrosauza.

Tova inache napulno bezpolezno izsledvane, vsustnost pokazva intelektualnoto nivo na bulgarina - zaedno s tova na kitaici, indiici, ukrainci i afrikanci! Izliza, che tam ni e miastoto a ne v Evrosauza.

Tova inache napulno bezpolezno izsledvane, vsustnost pokazva intelektualnoto nivo na bulgarina - zaedno s tova na kitaici, indiici, ukrainci i afrikanci! Izliza, che tam ni e miastoto a ne v Evrosauza.

kam amerikanetca,koe i e velikoto na rucia,palni shibaniatci,bilsam tam,vervaimi nishto nestava ot tiah

Джорджи ако ми падне му пръскам темето без да ми мигне окото за една секунда!!!

da vzemat da izmerqt liubovta k1m stani6ev parvanov i dogan

rusia e goliama darjava pak usa e varxa jalko4e nie iname takava skapana darjava samo prirodata ni e velikolepna

Съвсем естествено западняците да не одобряват един КГБ-ец какъвто е товарищ Путин, а Буш си е просто един смешник в техните очи (човек без авторитета на Айзенхауер, Кенеди, Рейгън, Клинтън). Явно много ни е преиначена историята или е непозната за мнозина щом обичаме най големия си душманин - Русия (държавата която винаги ни е забивала ножа в гърба -като се започне с полковете на Светослав та се стигне до паметните 1829-1856-1878/Берли конгрес/-1912-1913-1

Русия е номер 1 , имаме нужда от държавник като Владимир!