Русия вече с патрулиращи бомбардировачи в защита

Руската стратегическа авиация възобновява постоянните си патрули след прекъсване от 15 години. Това заяви руският президент Владимир Путин в специално изявление по този повод.

Обратно в новината

Коментари - Русия вече с патрулиращи бомбардировачи в защита | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук смърди от агенти на ЦРУ.

Уважаема, руснаците първи видяха света от възможно най-високо - справка (обективно и дистанцирано): 12 април 1961 г.

Благодаря на всички, които са взели отношение към моето мнение, изказано във форума! Уважавам мненията ви и избора ви - в това се състои хубостта на този свят, като цвят - в разнообразието на хората, техните хоризонти и мировъзрения, техните позиции. Особено по въпроса за отношенията ни към Русия и с Русия. Може би тук трябва да си припомним и думите на Стефан Стамболов, че той не е нито русофил, нито русофоб, обича само България и отстоява винаги нейните интереси. Разсъждавайки именно от тази позиция, може би ще погледнем на Русия по-дистанцирано и обективно, и ще ги оставим братушките да си патрулират с бомбардировачите колкото могат и докогато могат! Нека и те да видят света отвисоко!

Ти или си лудия Хан -шизофреник предрешен или си другия за освидетелстване тук. И не използвай името на този героичен българин балканджи Йово. От 1 км е ясно че си гаджал. Можеш да разчиташ на моята финансова подкрепа за еднопосочен билет до Чечня.

РУСНАК-дурак, за да те успокоя ще ти кажа, че страшно ме кефи концерта на Red Russian Army Choir & Leningrad Cowboys, но вероятно пеещи войници не са ти специалността, ти си по сомольотите

Абе пич, що не си смениш ника?! Още ли не си наясно, че в България РУСНАК се използва като псувня?!

Госпойце, ти не ни бери грижата на мен и на Химичката. На нас ни е добре, защото сме извън ИМПЕРИЯТА. Виждам, че на теб пък ти е мноооого кофти, че и ти си извън. Вярно е, че там трябва да си абсолютен боклук за да те вземат (да ти дадът виза), но ти работи, не се отчайвай!

по вашата столица бягат стада животни с брадви, а смеете да коментирате чужда отбрана...смешници

Защо така бе , хане? какви са тези удари под кръста на Химичката, нали сте уж от един лагер, пардон психиатрично отделение. защо сега така? Пък и какво си се закахърил? Русия ще си патрулира по нейната граница, не по границата на държавичката в която живееш. Take it easy. Изпий хаповете и гледай по ведро на живота.

хане Шариков, остави кенефите и ставай '' льотчиком сомольота '', а химичката ще ти бъди стюардеса...

За руснаците съдете по отношението им към другите народи. От 400 г. воюват с чеченския народ. Какво искат от този мъченически народ?Това са земи на други народи,които живеят по тях от хилядолетия,а руснаците в тях са натрапници,жестоки завоеватели,дори собствения си народ не се чувства като бял човек, та камоли да зачетат мнението на другите народи. Нашите деди са ги наричали уроси. КАН- Кубрат по тяхна молба ги е приел под своя скиптър, но те не са се занимавали с никаква трудова дейност, а само с разбойничество, за това той ги прогонил от своятя държава.С тях никога не сме имали договори.Знаетели ,че две трети от войските на Иван Грозни са били българи приели християнството-това са днешните чуваши. С тях той превзема столицата на волжките българи гр. КАЗАН. Тогава той избива 20 000 българи пробивайки леда на волга и ги пуска живи в тези дупки. Пази боже сляпо да прогледа Трябва много да внимаваме на кого какво даваме. Четмо и писмо на разбойници не се дава.Народите в Русия плачат за свобода,не искат да бъдат в руския ярем. Целият свят мюсолмански не казва Татарстан,а Булгаристан,Нашите братя все още водят битки за отстоявяне на своето име БЪЛГАРИ. Свобода и Независимост за Булгаристан и Ичкерия!!!

Защо се вълнувате от това, че Россия пази границите си. Това е редно. А х.Тукту гооолям злобар!!!!!

Ние българските самураи ще си направим секуру/преместване в другия крачол/. Летците на Путин и Буш ще напълнят гащите, ако видят марша на гвардейците на Расате.

ей, нямаме си вече войска, скоро и с българия ще прикючат. жалко наистина.

БРАВО НА ХИМИЧКАТА!

Жалко - трябваше като не са защитени един светкавичен масиран ядрен удар...

Химичката, като се изказваш за блядската държава трябва да се подготвиш. Поне няколко фантастични разказа да прочетеш и с няколко тома по сталинизъм-ленинизам да спиш под възглавницата. Виждаш ли, че и последния дурак те хвана, че не познаваш безкрайните блата на съветската империя.

И аз ще кажа като Додо да си подхвърчат и руснаците и САЩ,но само над техните държави.

Благодаря ти дедо Йоцо ! Не ми е ясно само , защо разходващ умствена енергия , за да обясняваш на тази невежа измет истината? Българина не обича истината , той обича само лъжите

Винаги съм мразел хора,които се исказват неподготвени.За информация:Русия дръпна напред много през последните 6 г.Бил съм в Москва,Мурманск,Рост през 1996, и се наложи да пътувам до там миналата година.Имам приятели(българи) които живеят и работят там.Искам да кажа че в момента средната заплата в Русия(като цяла,да не говорим за Москва), по висока от тази в БГ.Да не коментираме цени!От миналата година,за всяко второ родено русначе държавата дава на семейството помощ от 8000$(еднократно).Уч и медици взимат тройно отколкото преди 5 г. Рублата(без валутен борт) от години си е стабилна и стана конвертируема.Върнах държавно строителство за млади семейства.С една дума,тези,които знаят за Русия само от телевизия- нека да се въздържат от коментари.по мое мнение- Путин закъсня с това решение, да бяха патрулирали преди години - САЩ щяха да се замислят преди да бомбардират Сърбия.

Нещо не вдявам! Обикновено патрулирането за защита се извършва от изтребители, а не от бомбардировачи. Пък има и още един вид оръжия; наричат се междуконтинентални балистични ракети.

Каквото си иска, това ще прави Русия и никому няма да дава отчет. Щом са решили да летят въпросните самолети - това ще стане. Помните ли как САЩ влязоха в Ирак ? Нито решение на ООН имаше за това, нито решение на НАТО, а влязоха там защото така реши президента Буш. Тук е същото - президента Путин решава и толкова. А тия, които лаят срещу Русия с лаенето ще си останат - кучетата си лаят, а кервана си върви,а кучетата продължават да лаят и са с празни стомаси:)))))))

Здраствуйте братушки. Давайте, чакаме вашите бомби, напук на американските бомби. Егати кефа да ми падне у зелето една бомба. Мы ностоящие болгарски потриоти ожидаем советскую бомбжку вражеских укреплений в Софиу.

Путин показва как една държава може да си вдигнеглавата и да си възвърне международен авторитет.Сещам се как говорихме за Русия когато Елцине е бил президент.Искам един Путин за България

Някой каза че Русия била слаба икономическа ха ха ха . Явно скоро никой не е ходил там за да види за какво става дума. Средната заплата в Москва е около 1500-2000 $ и Москва бе избран за най-скъп град в света. Русия в последните години така дръпна, че направо е чудо. Американците им се вижда ве4е сикъпо да отидат да видят Кремъл, щото с тяхните заплатки за 2 -3 дни и са фалирали. Напротив Русия се развива с бурни темпове, а САЩ ве4е слиза надолу! позаинтересувайте се малко и после пишете!

Han Putku nai-umnoto sashtestvo :). Specialista po slavqnski ezici :))))). Putku ako mislish che si napisal neshto na ruski si mago dalech ot istinata. Tova koeto si napisal e spolshnoi tashak. :)) Na kakav ezik da ti danpisha raketata. Dostavkata ne e problem - stava s natiskane na edin buton.

бг аскера приема предизвикателството и започва с контра патрули. по две каруци специални части ще са 2-у часов нощен караул със специална мисия. зареждането със фураж сено и др.консумативи ще става от специална каруца наречена цистерна. мин близнаков лично ще поеме инспекцията на по-сложни технологични обекти с приоритет за нац. сигурност като бостани, бахчи и др.

До GG !!! Драги ми GG, не крой с лека ръка световния ред, защото ти липсва поглед и прозорливост, не плюй като проЗ Атакист Европа и ЕС. Прави разлика между ЕС и НАТО. ЕС е икономически съюз , НАТО е военне. ЕС от началото на 2009 г., с влизането на новата му конституция/договор става и политически съюз, обединява се външната политика на всички членки на ЕС , ръководството на Съюза ще бъде съвсем различно от досегашното - чети повече книжки и се просвещавай. ЕС така удвоява и утроява мощта си, освен най- мощния икономически съюз в Света, се превръща и в най-мощен политически съюз. ЕС не възнамерява да напада трети страни и да води войни, нито да внася демокрация отвън, нито да се меси в техните вътрешни работи, както прави постоянно САЩ; ЕС няма нужда от това, той има нужда от единствено от САМООТБРАНА и гради своята отбранителна мощ и армия от 2000 г. насам, наречена Общоевропейска отбранителна система насам, като трябва да я завърши по план до 2009 г. ЕС изгради вече своите Обединени въздушни сили и вече съществува Обединената въздушна отбранителна агенция на ЕС. Потърси в Гугъла и ще намериш страницата на European Defence Agency. НАТО върви към разпад след войната в Югославия, европейските държави се осъзнаха и отдръпнаха от янките и започнаха да диктуват решенията в него в полза на ЕС и Европа. Тъй като в НАТО решенията се взимат с консенсус на всички държави, то янките престанаха да играят първа цигулка в него, а европейските държави наклониха везните така, че НАТО сега е придатък и работи единствено за Общоевропейската отбранителна система. Русия отдавна е осъзнала, че е час от Европа и работи с Европа съвместно във всичко. Русия участва с въздушните си сили в European Defence Agency и осигурява гърба на Европа. ЕС също се стреми към азиатския пазар, Русия му помага, преди 4 години още бе сключено споразумение между ЕСи ЕС, с предоставяне на територията на Русия за безмитна търговска зона на ЕС и превоз на нейната продукция до Азия и Далечния Изток. Русия отдавна работи съвместно с ЕС и за мирното изучаване на Космоса и заедно с Европейската космическа агенция ESA разработват съвместни проекти за това,почти са слели своите технологии и съвместно работят по тях, като се е решило ЕSA( съвместно с Русия)да достигне и надмине американската NASA до 2010 г. !!! Целта на ЕС и Русия е МИРНОТО УСВОЯВАНЕ НА КОСМОСА, но НЕизползване на Космоса и космическите технологии за производство на оръжие( каквото се върши в САЩ). Русия икономически отдавна работи съвместно с ЕС и предоставя нефт, газ и всякакви полезни изкопаеми на цяла Европа, първи търговски и стратегически партньор на Русия е ЕС. Това е новата геополитическа ситуация. Българското правителство си мълчи и не реагира на тези процеси, дори не дава информация за българското общество, Военно министерство на нещастника-царист и американски ястреб Свинаря/Близнаков дори не правят опити за участие на България в тези общоевропейски нови структури и е под диктовката на САЩ. Последните три правителства на България обвързаха външната (и вътрешна) политика с тази на САЩ и се стремят да направят България американския троянски кон в ЕС. България е американски сателит и протекторат, неговата външна политика изцяло се ръководи от посолството на мистър Беъйрли в Южния парк. Това е един от многото ПРОВАЛИ И ПОЗОР за Президент Първанов, който има президентски пълномощия да гради и направлява външната ни политика, Позор за проамериканските ни политически копелета! На 2009 г с влизането в сила на новата европейска конституция ще спрат соловите изпълнение във външната политика на американските марионетки като България. тогава вероятно народът български да поиска отговорност от своите политически хрантутенци за тези безотговорни действия и вероятността да увиснат много от тя х на въжето е голяма.ОТ НАС ЗАВИСИ- НАРОДЪТ НА БЪЛГАРИЯ!

Сега на темата: Интересно защо много от хората във форума нямат нищо против ядреното оръжие на САЩ и полетите на тяхната стратегическа авиация, но стане ли дума за руски машини във въздуха - настръхват като ударени с парен чук. Бъдете преди всичко българи, а после американофили, русофили или фоби и прочее. А обективно погледнато балансът е хубаво нещо. Когато пък има баланс във военно отношение - това не е заплаха, а напротив - това е гаранция за световния мир!

Госпожо химичке, тогава когато в Русия свърши керосина, вие (неуважително, за това е с малка буква в) ще се сдобиете с мозък, т.е. никога! :)))

Ей, Ivancho, бих ти приел коментара само ако си на максимум 13 години, или пък си с подписана жълта книжка от някоя американска лудница. Един F-22 и бум - няма ги вече руските ВВС :))). Браво, успя да ме разсмееш по време на дежурството. Я по-сериозно!

Те и на времето летяха и много зорко бдяха,но едно немско момче Матиас Руст с едно малко самолетче взе ,че кацна на Червения площад,не си спомням коя в година беше точно.

Нисък човек - високи комплекси и страхове. А като прибавим и огромните суми от суровини, които се изливат в тая държава... Защо не се зъбеха когато петрола беше 20 USD?! Защото техния е със себестойност 14 USD, а кувейтския - с 2. Може би съм пътувал малко, но никъде другаде не съм виждал цивилен гражданин във военна униформа. Само който не е ходил (в забранените зони) той симпатизира на това нещо наречено Рус.

Браво на ПУТИН.Един политик от бившият варшавски договор да каже- стига са седели моите пилоти на земята.Кога ли нашите ще се замислят ,че интереси понякога се защитават и с армия :)

РУСНАК и ВАЛЕНТИН, ама как сте уцелили по половина от самата истина!

Що бе, нека подфръкват руските момчеа. Иначе че им изгният аеропланите. Американците га подфръкват ние обаждаме ли ?

Гошо, момче лошо, че и глупаво :-)

Ех.. чета и се насляждавам, само се чудя в кой век живеем.. а то било XXI... а помните ли колко години руснаците водеха война в Авганистан и колко САЩ. Ревете скапани комунисти с кървави сълзи - няма я вече вашата втора родина СССР... и няма да се роди от пепелта... храчет пяна и се въргаляйте в калта... още малко ви остава и тукнещата ще се променят ... и тук комунизма ще изчезне заедно с вас - това е генетично заложено... ще се наложи да почакаме още няколко години... но ще изчезнете... ...к Гоце: от НАТО вън, ще ближете задника на американския президент...

Събрали се Химичката и Хан Тукту.Познайте какво е това.Филиал на Четвърти километър и от там се разнася позеленяла от злоба воня.

РУСНАК и ВАЛЕНТИН, ама как сте уцелили по половина от самата истина!

Това с бомбандировачите е предтекст. Заформя се нов световен ред. В него основните играчи ще са страните от Азия - Китай, Индия, Корея, Япония. Внего Русия иска да е водеща, затово първо тя удари по масата. И какво липсва на такъв съюз да казва кой ще кара влака. Съюзи ще продължи да има. Преди бяхме в СИВ и Варшавския договор - разпаднаха се. Сега сме в Европейския съюз и НАТО - вървят към разпад. Оказва се, че по силните съюзи оцеляват. За съжаление Ние винаги сме към губещите и разпадащите се. А що се отнася до Азиатския, какво му липсва да е водещ - високи технологоии - имат ги (Япония, Русия,, Китай, Корея), суровини - (Русия), военна, мощ!!!. пазари - с неограничени възможности. И при тая ситоация, при обтягане на отношенията Русия - НАТО, къде отива Западна Европа? Русия ще има на кой да си продава газ и петрол, но без руския газ и петрол какво става с иконоката на Западна Европа. Що се касае до Европейския съюз - това е една офрмила се като бюрократична структора организация, която няма друг изход освен да се разпадне - и пак Ние сме губещи.

Бомбардирай ни Путин ,бомбардирай ни,че няма отърване от Симион.

Може да съм прост, но не съм загубеняк като теб! Не съм зомбиран загубеняк! Не виждаш ли, че американците са готови и света да подпалят от едната алчност!?

РУСНАК и ВАЛЕНТИН, ама как сте уцелили по половина от самата истина!

Може да съм прост, но не съм загубеняк като теб! Не съм зомбиран загубеняк! Не виждаш ли, че американците са готови и света да подпалят от едната алчност!?

Nikoi niama namerenie da atakuva Rusia, samo se praviat na vazhni za vutreshno upotrblenie i da si suzdavat izkustveno samochuvstvie. Samo edin F-22 Raptor i cialata Ruska VVS e bye-bye!

Може да съм прост, но не съм загубеняк като теб! Не съм зомбиран загубеняк! Не виждаш ли, че американците са готови и света да подпалят от едната алчност!?

V momenta rusnacite dori strojat bombardirovach ot novo pokolenie, kojtio shte izpolzva tehnologijata STEALTH.