Националисти редят армия за потушаване на безредици

Българският национален съюз /БНС/ започва да изгражда Българска национална гвардия, като в основата й ще са съществуващите звена на спортната организация на съюза, съобщи лидерът на БНС Боян Расате.

Обратно в новината

Коментари - Националисти редят армия за потушаване на безредици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

PRIEHA NI V EVROPA 6TOTO BQLGARIYA SE SMYATA ZZA SVETSKA DQRJAVA I IMA RAZLI4NI NARODNOSTI I ETNOSI.A ZA RASATE I NEGOVATA GRUPI4KA PITAM SE KAK NI VZEHA V EVROPA S TAKIVA KATO TYAH?VREME E DA SPRAT DA SQZDAVAT SMUT I DRAZGI MEJDU HORATA KAKVITO I DA SA TE TURCI EVREI ILI HRISTIYANI,ZA6TOTO EVROPA 6TE GI ELIMINIRA.

6TO NAMESVATE LEVSKI TUK?KAK OPETMYAVATE IMETO MU?TOY KAZVA TUK IMA MYASTO ZA VSINCANI?A ZA TURCITE,TE SA STRAHOTNI HORA I SA MNOGO PREDI NAS VQV VSI4KO,A VA6ATA ZLOBA 6TE VI DOVQR6I.NEMOGA DA POVYARVAM KAKVA NAGLOST,NOSITE DREHI MADE IN TURKEY,VOZITE SE V AVTOBUSI VNOS PAK OT TAM,A KOY E GOSTENIN ?AKO BE6E JIV LEVSKI MOJE BI VIE 6TYAHTE DA NAPUSNETE STRANATA.

4eta i vijdam 4e samo za na6te tsigani pi6ete no ne te sa opasnite a TURCITE te leko po leko nastapvat teritorialno i niama koi da gi spre. S tiah kakvo 6te se pravi??

ОКАЗВА СЕ, ЧЕ ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА /БЪЛГАРИ/ ИМАТ НУЖДА ОТ ЗАКРИЛА. НЕКА НЕ ДОПУСКАМЕ МАНГАСАРИТЕ ДА НИ МАНИПОЛИРАТ И ТОРМОЗЯТ.ТОВА ЧЕ ПОЛИТИЦИТЕ ИМ ЦЕЛУВАТ ЗАДНИЦИТЕ СИ Е ЗА ТЯХНА СМЕТКА. ВСЕКИ КОЙТО ИМА МАЛКО УМ МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕ ТОВА НЕЩО САМ.

mirishe na neshto kato jelanieto da se razvurje voinata vuv Bg, kato vuv Ugoslavija, oshte edin doxod za sinite kaski i voennata promishlennost, na neschastieto na xorata!Boje , yjas!

Да, на фашисти приличат, на като опре ножът до кокала друг избор няма. Не виждам какво срамно има да защитаваш сам живота, достойнството и имуществото си, след като държавниците са импотентни и не могат да го направят. Аз друг изход не виждам и ако накрая нещата се изродят, политиците с бездействието си спрямо престъпността ще са виновни.

Къде го има това? Ще се разхожда банда цигани въоръжени с колове, брадви и ножове из София и българската полиция ще ги пази!!! Ами с тази толерантност и по същество изграждане на чувство за безнаказаност те утре ще понесат автомати, картечници и базуки. Логично е когато държавата отсъства, вакуумът да се запълни - в случая с т.н кафява гвардия.

Не знам откъде имаш такива впечтления за Дания но аз съм живял там 3 месеца имам роднини и за тези 3 месеца спокойствие,спокойст Направо си починах за години напред и си изкарах добри пари за работа, дето тук няма и да я сънувам. Там полицията действа! Един възрастен човек,съсед се оплакваше,че преди колко време му откраднали колелото, и че полицаите го извикали на разпознаване и му загубили времето. За едно колело, толкова грижи прави си извода за закони! Там няма толерантност за никого,защото крадеца в случая бил арабин и го екстрадират дирекно. Стария каза,че ако бил с датски паспорт а не нелегален, щял да лежи в затвора. Глобите там и реда са страшни! А за побои, както разправяш си представям какви са последиците. Единични случай може да има но това не някаква масова практика както ти го изкара. Направо ми стана смешно като го прочетох! Пък и от това,че казваш АКО те разберат, че си християнин ми стана съмнителна работата да си бил наистина в Дания .Разбира се,че веднага арабите разбират ,че си християнин. Я си представи разликата между европейците(особенно датчани) и арабите. Виждал съм и такива там но само бачкат и толкова. Културни, учтиви не смеят нито гък да кажат защото повечето са нелегални и ги екстрадират. Виж за Франция може да си прав, за там не знам.

vreme beshe ..aide si4ki w krasna polqna

е кво лошо има в идеята на боян-той просто иска да възроди организации като бранник-нали възстановения съюз не легионерите беше основател на СДС - а пък сега- не та не :-) .Шефовете на ченгетата не смеят и няма да направят нищо- нали са в коалиция с мангалите а и заедно жулят скоч на коктейлите на т.н правозащитни организации. От много приказки за етнически мир накрая ще свършим по зле и от косово. А междувременно битият от мангалите,пардон ромите (това пък от къде дойде?!) и ебаният-ебан - това е...

Не съм фашист, но само да попитам , ако някой от вас утре бъде нападнат от малка група малцинство , и бъде жестотко бребит , намушкан и ограбен, каква песен ще пее?

Не съм фашист, но само да попитам , ако някой от вас утре бъде нападнат от малка група малцинство , и бъде жестотко бребит , намушкан и ограбен, каква песен ще пее?

DA IMA - NAI-POSLE TOZI NAROD DA SE OSUZNAE - QSNO CHE SAMO MLADEJTA MOJE DA NAPRAVI ZA DA SE OTURVEM OT TOVA BEZHABERIE NA RUMEN PETKOV I PRAVITELSTVO - NAPRED KUM SVALQNE NA PRAVITELSTVOTO I NOVI IZBORI !!!!!!!!!!!

Да възродим родолюбивите български организации - Отец Паисий, Бранник,Ратник Съюза на Българските легиони!!!

крайно време беше. ние сме единствената страна , която няма национално съзнание. другаде няма такова нещо малцинство да си разиграва коня , а населението да страда. някой знае ли колко случаи на насилие над българи има в последните години- хиляди. и какво прави държавата ??????? пуска ги на свобода. за това се появяват такива формирования. а пияния гей петков да си гледа работата защото в полицията в момента е хаос. има ли смисъл да казвам , чев момента циганите са се вдигнали на гражданска война срещу българите но демократичните медии мълчат. във варна вече се крадат български деца от известно време. а полицията си чеше топките. не гвардия , ами армия от националисти ни трябва

Ама, че глупост. Как така някви идиоти начело с откачен националист (Расате) ще участват в изпълнителната власт. Само полицията трябва да има тази функция всичко останало би довело до по-голям хаос. МВР си има хора които що-годе си гледат работата. Това е достатъчно.

Д-р Менгеле, за какви славяни ми говориш бе? В България няма славяни. Ние сме стар Арийски народ съществувал хилядолетия преди да има славяни. А между другото няма истински Национал-Социалист, който да харесва славяните.

Не можем повече да търпим да бъдем мачкани в собствената си страна! България е държава създадена от Българите и всеки чужденец, който живее тук трябва да се съобразява с Българските закони и обичаи! Наглостта на циганите и на политическите проститутки стигна крайна точка и повече не можем да търпим това. Враговете на България са много и са силни, за това трябва всички Българи да се обединим в името на национално мощна и социално справедлива България! Сайтът на нашата организация е bgns.net, там можете да научите много неща за нас. България над всичко!

Не ДНК-профил в личните документи, както искат ония пъпчиви янки, а проверка на лицевия ъгъл, и, които не е славявин - дирекно в душегебката - с Циклон В /за несведущите - циановодород/!

Не можем повече да търпим да бъдем мачкани в собствената си страна! България е държава създадена от Българите и всеки чужденец, който живее тук трябва да се съобразява с Българските закони и обичаи! Наглостта на циганите и на политическите проститутки стигна крайна точка и повече не можем да търпим това. Враговете на България са много и са силни, за това трябва всички Българи да се обединим в името на национално мощна и социално справедлива България! Сайтът на нашата организация е bgns.net, там можете да научите много неща за нас. България над всичко!

ЖИВЯЛ СЪМ И ВЪВ ФРАНЦИЯ, в Лион гадните мароканци бият и безчинстват и никои не може да ги спре. Не се заблуждавайте с простите мангали, ако се държеш толерантно, те го взимат за слабост. Геноцид за манталите.

Тука разни тарикатчета хленчат, това било като Хитпер, ами какво му е лошото но ХИТЛЕР питам аз. ЦЕЛИЯ ЕС ОТ ПРЕКАЛЕНА ТОЛЕРАНТНОСТ ЗАГНИВА. СКОРО БЯХ В ДАНИЯ - ТАМ В ОПРЕДЕЛЕНИ РАЙОНИ САМО АКО РАЗБЕРАТ, ЧЕ СИ ХРИСТИЯНИН И СКАПАНИТЕ РЕЗНЯЦИ СМИЛАТ МЕСТНИТЕ МЛАДЕЖИ ОТ БОЙ - ОТ ПРЕКАЛЕНА ТОЛЕРАНТНОСТ ДО ТАМ СЕ СТИГА

Ами малко са смешни, но с БГ сърца и сега времената са такива, че не трябва едни на други да се присмиваме, а да сме ЕДИННИ и да смажем циганската измет. Не се хваля, но съм пребивал много мангали и какво да ви кажа страхлива пасмина са, ако се обединим ще ги смажем

Може момчетата да са ви смешни, може някои политически да ги използва, но поне имат желание да помогнат на Българите. Браво, евала нека има такива хора. Разберете хора нещата са опрели вече или ние или мангалите, среден път за съжаление няма

И Хитлер не са го взимали насериозно в началото и в Германия, и в Европа. Добре, че живеем в 21-ви век, та изглежда смешно, иначе щеше да е страшно.

Тава си е фашизън от най-чист вид,стига от болни мозъци.Един такъв изби 50 мил. Като го гледам този кретен и той май се вживява в тази роля.Да със сигурност ще бъда оплют от кой ли не но това е истината.Прочетете Май Кампф на Хитлер и ще намерите 90% припокриване.Хахаха Нищо,ново под сланцето,просто стара идея приспособена за сегашнотовреме.:)

Този, Расате, ми е симпатичен, обаче, да чете историята. Да се поучи от SA /SturmAbteilung/ и от съдбата на техния водач - Рьом! /Нощта на дългите ножове/. - Той май иска да го стигне съдбата на Рьом??? По-добре - направо SS-Wafen /SS войскови формирования/ - между другото - елитни, вкл. и танкови дивизии!!

САМО ТАКА ЩЕ СЕ ОТЪРВЕМ ОТ НЕБЪЛГАРИ И НЕХРИСТИЯНИ.САМО ГРЕШИШ ЗА ЕДНО НЕ АКО ОКАЖАТ СЪПРОТИВА,А ЩОМ ГИ ВИДИШ И ОГЪН.

Всеки българин, служил, неосъждан, над 28 год. - да му се зачисли АК-47 /може и по-нов модел/, 1000 патрона, 2 гранатомета, 50 гранати, 2 картечници, 20 картечни ленти, разрешителни за ползване, кепе, колан и щик, и само при виждане на мангал, гаджал и пр. измет, да ги размахва заплашително, а при реакция от мангала/гаджала/ - да стреля на месо! Ние така правихме - граничарите от Аврен - 1970г., когато ходихме в гарнизонка в Мастанлии /Момчилград/. Много помага - от опит знам!!! Гаджалите и мангалите се насираха от страх!!! И друго: пълен полицейски обиск на всички мангалски и гаджалски къщи - за оръжие! И при наличие - директно - в панделата! Щели да колят българите - де да видим...!!!

бивш командос ... смешници с униформи сте и командосите и ченгенцата - нали чехте капитализъма да сринете бе - е колко го сринахте, сега сте им слуги :)))

ИДЕЯТА Е МНОГО ДОБРА.НО НЕМИ ХАРЕСВА,ЧЕ С НЕЯ СЕ ЗАЕМА ПРЕДАТЕЛЯ БОЯН РАСАТЕ. РАСАТЕ МАЙ СА САМО ПРЕДАТЕЛИ В БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ? ТОЯ БОКЛУК УЖ БЕШЕ ГОЛЯМ НАЦИОНАЛИСТ,А СЕ ПРОДАДЕ КАТО ПАВЕЛ ЧЕРНЕВ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ.АМАН ОТ ИБРЕКЧИЙ КАТО РАСАТЕ,ЧЕРНЕВ И ЛЪЖЕ НАЦИОНАЛИСТТА ОТ ВМРО КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ

и аз не обичам гадните мангали,но като ги гледам тия комплексирани фашишчета ми иде да земем резаната и да им отнесем тъпите глави,не знам до сега що не са дигнали момчетата от враня та тия цигани и тия свини с пижами да им се ебе майката подобаващо

Точно защото ни преха в Европа, затова. Качихте се на главата на гяурите, както ти ни наричаш, макар че ние сме българи и живееме в българия - по-скоро ти си гяур - живеещ в страна, чиито закони не зачитате. Та вече невърви като европейци, да влачиме по джобовете си разни мърляви етноси, с оправданието, че са малцинство. Нали ни приеха в Европа...

da, prieha ni. ae mar6 v kjurdistan

Как е възможно тези посерковци да бъдат показвани по телевията и да им се прави реклама? Те са очевадни фашисти, мамицата им мръсна. Къде е Р. Пет. и славната полиция, че да им проучи намеренията? Или тази шайка се е организирала с помощта на правителството? Удобно - идат избори, а вниманието трябва да се отклонява от растящи цени, умишлени горски пожари, обръчи от фирми и т.н. Проблемът с мръсните мангали има друго решение, не с фашизоидчета.

една ДОБРА ИДЕЯ. нека им се присъни SS на мъдрите управляващи т обаче и някой друг лагер да се въстанови, за да приеме почетните лагерници от н-ското народно събрание :)

SMESHNICI ....ZASRAMETE SE ,NALI V EVROPA VI PRIEXA BE GIAURIII

SMESHNICI ....ZASRAMETE SE ,NALI V EVROPA VI PRIEXA BE GIAURIII

БНС е нео-нацистко формирование, необходимо е всички да знаят това (влезте в техния интернет-сайт за справка). Едни и същи групировки и общества командват и полицаите-мафиоти-шк а също и фашагите от БНС. Целта е да се създава напрежение и страх в обществото, за да се манипулират по-лесно хората и да ни ограбват междувременно незабелязано мафиотите. Живеем в най-мафиотската държава - престъпници от всички цветове са толерирани, а обикновените хора страдат и плащат. Вижте какви са тези, които карат скъпите коли - шкембелии с бермуди и чехли !!!!! С бръснати глави понякога, носят винаги тъмни очила за да скриват мръсните си погледи. Придружават ги проститутки с тъпоумен поглед и огромно самочувствие. А вие се радвате, че фашагите ще оправят България ........ Някои от четящите тези форуми изобщо и понятие намат за сценария в Германия през 30-те години на миналия век - много неща са сходни с процесите от Новото време (!?!).....

Интересно кой ли ги финансира тези полуидиоти?

otryadi za zashtita na gyaurite...ha,ha,ha! kyufteta li shte zashtitavat gyaurite?ROMİTE SHTE Vİ E..T MAMATA!!!

Oh kakvi sa mi tumbesti , zaoblenichki s cherveni buzki tezi komsomolci....hayde prashtayte gi po skoro kum ciganskite i turski mahali che da gi pochvame kato gi gledam i za boy stavat i za eban.

Имаме една от най-многолюдната полиция в Европа и най-малката армия, съответно 60 000-30 000 . За какво плащаме на полицаите ? Сега идва Расате с плявата си Прилича ми на първите милиционерски частни групировки ВИС, родени в зората на демокрацията от ДС и комунистически образования. Ген. Любен Гоцев от ДС е техен създадетел, преди два месеца замина като ултрамилионер да живее в САЩ като си купи за 1 милион в зелено американско гражданство. Та не виждам разликата на тази гвардия на Расате с ВИС групировките на генерала ?!Особено като виждам Расате да е много близък с БСП и президентаОт трън на глог, от един мутри- на други Песимист съм, такива уроди ражда българското общество, та не виждам разум в него и скоро да тръгне по правия път. Цяла Европа ни се смее...

Тия шопари с шкембета като бременни в осмия месец ли ще потушават безредици, бе хора? Че те няма да могат и 20 метра да пробягат без да се запенят :-)))), камо ли да догонят някой мършав и пъргав като заек циганин. Боянчо, батка, като за начало насмети хората си да наблегнат на физическата подготовка вместо на бирата и скарата :-DDD

Тия приличат на шутове с тези униформи.

Колкото пъти погледна снимката на тъпите им мутри и шкембета облечени в бутафорни униформи, тиранти, коланчета и т.н. и ми става смешно... Трябва да има окончателно решение на циганския въпрос, но това не е начина. Трябва да се пропагандира и информира целия смят за истината за циганите, за да бъде общественото мнение на наша страна. Това ще развърже ръцете на власттта за твърди мерки - иначи ще си докараме БГ Холокост, за който ще се извиняваме 100 години. Не е важно какаво се случва, а как ще го представиш пред света.

takiva otriadi ima navsiakade po sveta v momenta i v usa i v germany i t.n i t.n taka 4e nisto loso niama v tova.a kolkoto do mangalite stiga sa ni se ka4vali na glavite vreme e ve4e da im pokajm 4e tova e bulgaria ne mangalia stiga s teia malcinstva