Топ 25 на най-влиятелните хора в края на 20 век

Бил Гейтс, Роналд Рейгън, Осама бин Ладен, Михаил Горбачов, Йоан Павел II, Джоан Роулинг - всички те се оказаха в списъка на 25-имата най-влиятелни хора за последните 25 години.

Обратно в новината

Коментари - Топ 25 на най-влиятелните хора в края на 20 век | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горбачов не е велик, а е влиятелна личност в световен мащаб. Той дръпна тази тухла от разклатения зид на империята СССР, която тухла предизвика сгромолясването и. А от там и на световната социалистическа система. А това, че комунистите искали да му се отнеме Нобеловата премия, какво може да се очаква от тях. Мумията на великия сифилистик, Ленин им е ценна защото той пося в Русия чумата наречена комунизъм. Така мисля аз.

Горбачов не е велик, а е влиятелна личност в световен мащаб. Той дръпна тази тухла от разлкатения зид на империята СССР, която тухла предизвика сгромолясването и. А от там и на световната социалистическа система. А това, че комунистите искали да му се отнеме Нобеловата премия, какво може да се очаква от тях. Мумията на великия сифилистик, Ленин им е ценна защото той пося в Русия чумата наречена комунизъм. Така мисля аз.

Това е личната война за богатство на баща син .Та нали Бин Ладен беше личен приятел на стария Буш, който го направи летец в америка и в замяна сключи договор със Бин Ладен за земните богатсва и както със всеки алчен приятел се случва семейната връзка пропадна тоест финансово семейство Буш рухна ииииииии........ кой е виновника - разбира се че е Бин Ладен и в последствие пред света Буш изтъкна религята - бедния Буш!!!!!! Какво друго да направи???????Ами обърка целия свят с личната си война - уверете се в това веднъж за винаги просветени хора!!!!!?????

izvan propo,za6to ne pomolite edna komisia da proveri BRIGO ASPARUHOV,kolko ka6ti ima v DIXMUDE vav belgia,i na negovi bliski?Ne sa li kupeni s parite na BALGARSKIA NAROD?

JONIMONI, toz bradat fanatic e sazdaden ot CIA i Bush ima biznes s negovoto semeistvo. Tova koeto si napisal v stil Han Putku e za FUN sectiata na dir.bg.

bull shit tazi klasaciq si li4i ot 100 km 4e e prvena ot americanci

ALKAIDA I OSMA SA SAZDADENA TRORISTICHNA ORGANIZACIA V AVGANISTAN I GLAVNI STRATEZI SA RUSNACITE .TOZI BRADAT FANATIK NE MOGE NITO DA IZMISLI PODOBEN ATENTAT NITO DA GO OSACHTESTVI BEZ PUSKOTO KGB .CELTA BECHE DA SE DESTABILIZIRA IKONOMIKATA NA USA.PORACHKATA I ZAMISALA E IASNO CHE IDVA OT RUSIA.NE SLUCHAINO SLED PRIKLIUCHVANETO NA STUDENATA VOINA ZAPOCHNA TERORISTICHNATA VOINA.PUSNACITE NE MOGAT BEZ VRAG I VINAGI NIAKI TRIABVA DA IMA VINOVEN ZA SOBSTVENITE IM NEUSPEHI.TOZI PAT OTNOVO SBARKAHA ZACHTOTO V MOMENTA SA IZOLIRANI OT SVETA .MEGDUNARODNIA IMIG I DOVERIE E NULA. SAMO BALGARSKITE MAFIOTI SE OPITVAT DA NI OBVARZVAT S TAZI RAZPADACHTA I BEZ NIKAKVO BADECHTE DARGAVA. POGARITE V BG I GARCIA SACHTO SA NA TAZI OSNOVA ,TERORISTICHNI AKTOVE IZVARCHENI S RUSKA RAKA.

прав си.знаеш ли,че не е имало нито един еврейн в световният търговски център???това дава отговор на въпроса ти.

кирилке права си!исляма е войнстваща религия.

Глупаци! Статията е за най-влиятелните личности. Не се споменава дали в положителен или отрицателен план, нито дали са велики. Думата ВЛИЯТЕЛЕН означава това което означава! . Какви теории празни ми развивате тук - Горбачов или Осама какви били и не били, а пък американското разузнаване - вие нещо сте психясали яко параноя!!!

Blagodarya za zabelejkata, i az byah pochnal taka da si mislya!A pik moje i taka da e.Koy znae?

Янките лансират т.н борба срещу тероризма и Осама бен Ладен за да отклонят вниманието на тези, които им вярват , от истинските амбиции - нефта на Близкия изток. По тяхните сегашни дефиниции пущането на атомните бомби в самия край на войната върху гражданското население на Хирошима и Нагазаки в Япония и бомбандировките на гарите пълни с майки и деца в Дрезден и Хамбург в Германия е терористичен акт с едно допълнение - държавен!

Осама бин Ладен - когато чуя името му или го видя на снимка ми настръхва косата. След всичко това което се случи на 11.09.2001 мога да го нарека смърта в човешки образ.Колко ли още невинни ще си отидат заради него.Често се питам какво ли съзнание има и как ли живее при мисълта колко хора починаха по негова вина. От тази дата не мога да понасям араби и въобще мослеми.Тази религия е пропита с жестокост и кръвопролития,насили и тероризъм.Наречен е ВЛИЯТЕЛЕН ? Той може да влияе само на душевно болни!!!

Историята след време ще си каже думата, днес на мен ми се струва, че Горбачов имаше може би добри намерения, подхранвани от значителна доза суета, която американците срамежливо напомпваха, и никаква идея в главата си как да постигне промяната.Приказките му вибрираха от повече истински социализъм до пълна подкрепа, от немай къде, на пияния клоун Елцин. Реформатор от такива личности не става, просто умственият багаж на Горби беше недостатъчен, а личността му страдаше от сериозни дефицити- нещо типично за комунистическите номенклатурчици от късния етап на СССР, които се отглеждаха като пилци в инкубатор и се пукаха по шевовете от самодоволство и лицемерие. Резултатът беше любопитно - исторически: Руската империя създаде прецедент -за първи път в човешката история една империя, градена столетия,- дори за учудване на ЦРУ - се саморазтури с гръм и трясък и обяви, че се освобождава от... самата себе си. По -късно реформаторите около Горби, като разбраха , че в политиката само силата се уважава, а идеологиите са фалшива фасада, започнаха да си удрят главите и да викат ибаф маа му, май не трябваше така. Колкото до прочутия колоездач Армстронг, той е дете на американските служби за създаване на митове и промиване на мозъци - стига да има балами , които вярват или се правят , че вярват за да си напълнят гагите с долачета. Едва ли има сериозен спортен спец по колоездене, който да се съмнява в допинговите победи на Армстронг, а почти няма в света анти- допингова лаборатория,която да не се финансира от американците. Побеждава този, който взима допинг още преди препаратът да е включен в забранителните листи..., но за това трябват пари или много пари.

Темата е за най-влиятелните хора ,вие се занимавате с Мурат?!Ще вземе да си помисли,че и той е сред тях.

Не е за вярване колко ограничено е човешкото мислене понякога. Фанатични възгледи, в които не се влага капка разсъдък, се лансират по-възможно наи-просташкия начин. Това е трагияната реалност.

Не е за вярване колко ограничено е човешкото мислене понякога. Фанатични възгледи, в които не се влага капка разсъдък, се лансират по-възможно наи-просташкия начин. Това е трагияната реалност.

Другарко Сесил, Горбачов наследи една изгнила империя и направи всичко възможно да я изкара поне с малко достоинство от блатото. Ако тя беше толкова велика нямаше да рухне само с лекото подухването на вятъра на промяната. А аз иначе си се чувствам по-щастлив сега. Наистина съжалявам за някои неща от татово време. Едно от тях е, че ти сега имаш компютър. Зная, че като интернационалистка-п ти би предпочела да пишеш на Правец в някоя международная мрежа а не в интернета. Само че не другарко, червеният Моллох изгни и сам се срина.

Ami mrazi be!Koy te e..va tebe i tebepodobnite!

Tuka trqbva da ima cenzura na komentarite, 6toto veski si sere kakvoto poiska, tva e grozno bratq.Pi6ete kakvo mislite bez da pi6ete lajna:)

незнам какво се опитваш да постигнеш, освен факта, че караш българите да мразят още повече вас резаните и то чрез глупости.Прост обрязан кюрд, който така ще си изпроси боя с някоя изцепка на улицата... или ти си от тия дето само зад телевизора са отворени. я кажи на простите гяури от кое село си?нали чичко Осама така или иначе ще ни пусне бомбите..., незнам защо даже ви смятаме за нещо.чеп за зеле не става от вас.ти знаеш какво е чеп за зеле нали?

XXL, ne obijdai taka arabite. Maloumieto hodi po vsi4ki hora, bez zna4enie ot etnos i rasa :D

Ето че овчарят Мурат отново призова Осама да хвърли бомби срещу Булгаристан, къдетo имало гяури... А бре, Мурате, пак ли те мъчи запекът, та се гърчиш в спазми. Я вземи малко сапунец, подостри го и си го напъхай отзад, та да се освободиш от напиращото лайно. Покрай лайното ти ще изгърмят газове, та ще се почувстваш турски бабаит и ще си въобразиш, че точно на нашия празник си стрелял с топ срещу България. След тези си подвизи ще получиш такъв вътрешен рахат, че дори ще забравиш да вдигнеш посраните си гащи. Това обаче е опасно, тъй като кочът току виж те сбърка с твоята изгора - овцата, та вземе да ти скочи. Как ще се оправдаваш тогава пред нея? Затова един съвет, освободи се от вътрешното си напрежение без да си смъкваш гащите. Тогава вече ще си велик турчин, стрелял победоносно срещу гяурите и запазил своя ариергард от неверническо посегателство.

Прочетете Истината за 11 септември - документална, сборник на френските журналисти. Там е истината за фалшификациите на тема Нападението на Осама бин Ладен Аз бях там на 11 септември. Видях. Чух. И се отвратих от ШУВИНИЗМА НА АМЕРИКАНЦИТЕ. Признавам - беше много, много страшно! ПРОКЛИНАМ ТОЗИ, КОИТО ГО Е ИЗВЪРШИЛ! Но още никой нищо не знаеше, а вече Осама беше виновен. А КАЖАТ ЛИ, ЧЕ СЕСТРА ТИ Е КУРВА ИДИ ДОКАЗВАЙ, ЧЕ НЯМАШ СЕСТРА!

Михаил Горбачов е най-долното и продажно същество.За велик мигат да го смятат в Щатите,където се скри като плъх!! В Родината си едва ли ще смее да се завърне.Той преобърна живота и съдбите хората от цяла Източна Европа!! За това сигурно му е платено добре.Едва ли има съвест,за да се чувства виновен!!

zasto zabraviha Bai Ganio...?!

Ако един ден имаш дъщеря,искам да я опъна на 12 годинки като вашия велик пророк!Явно така се стига до правата вяра...Психопат...

DO MURAT: triabvati psihiatur pich.mnogo si zle da znaesh.Ti nesi turche a si s arabsko mislene.

abe kvo zablugdavate horata s tea gluposti be ussr sa raspadnal razpadnal hahaha , raspadnali ste se vie be balush ,USSR e nai velikata dargava i nikoi nemoge da e bie po nikvi paragrafi iavo ne ste naiasno s mnogo raboti samo s edno natiskane na kop4eto i celia sviat shte e na prahy hora poviarvaite mi tova e istena ni nato nito amerika hahaha zabludeni carvuli, a otnosno

spider pig spider pig does whatever a spider pig does.. can he swing from a web.. no he cant.. he is a piggg ;)

Osama e pekan pich,no e krayno vreme da hvirli edna dve bombichki i v Bulgaristan... nali djihata e sreshtu nevernicite,pardon sreshtu gyaurite!!!

Teroristichnite napadenia sa delo na izrael i mosad a susto taka i na usa za dasi vzemat pravoto da se namesiat v petrolnia pazar v srednia iztok.Nikak ne e lesno da otvleches samolet i dase blusnes v nebosturgach.Zasto niama nito edin pochinal evrein rabotest v tezi zgradi.Triabvati mnogo dostoverna i vutresha informatsia za da izvurshesh tova.

Горбачов е велик само в очите на американците и западноевропейците и те му се отплатиха финансово за това. За всички останали той е просто никаквец предал това което е получил на готово за жълти стотинки, обрекъл милиони хора от Русия и Източна Европа на жалко и мизерно съществуване. Между другото той смята тези жертви за неизбежни и необходими, цитата не е точен но който се интересува ще го намери ище го прочете.

А ние къде сме?

VSICHKI SA OTGOVORNI PRED BOGA.TE NOSIAT V SAZNANIETO SI TONOVE CHOVESHKA KRAV I STRADANIE. BEZ PODROBNOSTI-ISLIAM E ZAPLAHA ZA VSICHKI HORA, RAZLICHAVASHTI SE OT TIAH. AKO IMATE NESHTO PO-DOBRO, GOTOVI SME DA GO CHUEM..

Mai neshto im e kusa pamentta kato nai vliatelen moga spokoino da kaja 4e e Hitler,Stalin Lenin,hora koito sa opravliavali po 1 ili drug na4in ,no shte ostanat vuv ve4enata istoria,a tezi Bler i t,n, sa komici koito sled 15 g niama da si gi spomnia nikoi

За продажник и предател като Горбачов са много три нули. Затова пиша само с две. Споделям, иначе, казаното от 000, а именно: Е, разбира се, че за янките Михаил Горбачов е по-велик от най-великите. Нали той им поднесе на тепсия СССР, Източна Европа, Варшавския пакт, СИВ, въобще цялото наследство, което получи от Сталин. Да, той е най-великият предател и най-големият разрушител в човешката история!!! Великите хора създават, а не рушат ! Затова Сталин е велик и защото за разлика от куклата Горби не е вземал нищо за себе си и наследниците. Той бил избил хиляди, за да изгради велика страна, а нашите мекерета избиват целият си народ, за да затрият държавата ни !

HOMER SIMPSON - NR.1

Е, разбира се, че за янките Михаил Горбачов е по-велик от най-великите. Нали той им поднесе на тепсия СССР, Източна Европа, Варшавския пакт, СИВ, въобще цялото наследство, което получи от Сталин. Да, той е най-великият предател и най-големият разрушител в човешката история!!!

Господи, защо не прибра този, а Лучано Павароти.

Да ,ама не.Тия двамата не са вилики Осама бин Ладен и Михаил Горбачов.Един вируален престъпен бос,измислен от фанатиците и един самопредал родината си никакакавец.Да можеше победителя на Хитлер да се надигне от гроба,нещата и в България щяха да се оправят на минутка,особено укривателите на дънаци-измърсиха целия народ постепенно.Направиха го-народа ням свидетел на окрадването на държавата.Особено опасна е турската червена олигархия,за която никой не смее да говори!!!!

Дали 9/11 не е вътрешна работа и какво, и защо ПРАВИТЕЛСТВОТО на САЩ КРИЕ. http://video.

И един link за промитите мозъци, които все още мислят, че Алкайда е организирала атентата 9/11. Дали той не е вътрешна работа и какво, и защо ПРАВИТЕЛСТВОТО на САЩ КРИЕ. http://video.googl

Горбачов не е велик, а е влиятелна личност в световен мащаб. Той дръпна тази тухла от разклатения зид на империята СССР, която тухла предизвика сгромолясването и. А от там и на световната социалистическа система. А това, че комунистите искали да му се отнеме Нобеловата премия, какво може да се очаква от тях. Мумията на великия сифилистик, Ленин им е ценна защото той пося в Русия чумата наречена комунизъм. Така мисля аз.

Горбачов не е велик, а е влиятелна личност в световен мащаб. Той дръпна тази тухла от разлкатения зид на империята СССР, която тухла предизвика сгромолясването и. А от там и на световната социалистическа система. А това, че комунистите искали да му се отнеме Нобеловата премия, какво може да се очаква от тях. Мумията на великия сифилистик, Ленин им е ценна защото той пося в Русия чумата наречена комунизъм. Така мисля аз.

Това е личната война за богатство на баща син .Та нали Бин Ладен беше личен приятел на стария Буш, който го направи летец в америка и в замяна сключи договор със Бин Ладен за земните богатсва и както със всеки алчен приятел се случва семейната връзка пропадна тоест финансово семейство Буш рухна ииииииии........ кой е виновника - разбира се че е Бин Ладен и в последствие пред света Буш изтъкна религята - бедния Буш!!!!!! Какво друго да направи???????Ами обърка целия свят с личната си война - уверете се в това веднъж за винаги просветени хора!!!!!?????

izvan propo,za6to ne pomolite edna komisia da proveri BRIGO ASPARUHOV,kolko ka6ti ima v DIXMUDE vav belgia,i na negovi bliski?Ne sa li kupeni s parite na BALGARSKIA NAROD?

JONIMONI, toz bradat fanatic e sazdaden ot CIA i Bush ima biznes s negovoto semeistvo. Tova koeto si napisal v stil Han Putku e za FUN sectiata na dir.bg.

bull shit tazi klasaciq si li4i ot 100 km 4e e prvena ot americanci