Заимов харесвал Тити и би гласувал за него

Кандидатът на десницата за кмет на София Мартин Заимов не би гласувал за нито един от опонентите си, освен евентуално за Тити Папазов.

Обратно в новината

Коментари - Заимов харесвал Тити и би гласувал за него | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами какво да ви кажа, бях много тъжна защото осъзнавах, че няма кой да победи въздухара Бойко Борисов. Мартин Заимов е наистина най-достойната кандидатура. Един модерен канадидат за един модерен град. Той е класи над измислените юпита на Симеон, и класи над Бойко Борисов. Поставен срещу Заимов, Бойко бледнее, изглежда смешен...направо ми е жал. Познавам Заимов от поне 20 години както и брат му. В действителност, Заимов не е близък с Станишев - брат му е. Да, в дейтвителност Станишев си прекарва летата в страхотната вила на брат му в Созопол, но повярвайте ми, приятелството им е истинско, някак по братски. Нищо мнително няма в тяхните отношения. Стискам палци на Мартин и обединената десница.

Ти съвсем на будали ни направи. За всички е ясно, че тоя Заимов е комрлексар и психически нестабилен. Личи му от всяка дума, от всики жест. СЛЯП ЛИ СИ?

Аз пък го възприех като невротик и бая психар

Не знам с какво е впечатлило някои хора тук днешното интервю на г-н Заимов по БТВ. Първо не беше наясно с изявите на собствения му предизборен щаб и ги нарече глупости. След това се похвали какво е направил прадядо му за София, което всъщност се оказа построяването на наистина величави паметници на Русия (храма Ал. Невски, Руския паметник, паметника на Царя Освободител). В крайна сметка обаче беше принуден да спомене и истинската причина за кандидатирането си - не можел да откаже на хора, с които са споделяли едни въжделения сиреч, които го сложиха/избраха за подуправител на БНБ. Когато човек не може да се похвали с нищо смислено направено от него самия започва да рови костите на предците си. Нека тези, които се прехласват по него да посочат едно конкретно и запомнящо се дело извършено от г-н Заимов. Да бъдем реалисти все пак.

Мартин Заимов и тази сутрин беше твърде убедителен и чаровен на БТВ! Интелигентно момче и решително! Знаещо и Завладяващо!

Желая успех от все сърце на ДСБ и СДС! Дано на софиянци им е дошло до гуша вече от комунистическо-турск власт, рожби на които са комуниста ченге Бриго и отрочето му ББ.

Ами погледнато реално кой да харесва повече неграмотния пожарникар, телевизионната звезда,мутрата ББ, или ченгето комунист Бриго??? Естествено, че от тях всеки нормален би избрал Тити. И с какво уважаеми, освен с тембъра си и със стойката си ББ превъвъзхожда Тити??А??? А Бриго???

ЗА МАРТИН ЗАХАРИЕВ ЩЕ ГЛАСУВАТ СТАРИТЕ КАДРИ НА ДЬРЖАВНА СИГУРНОСТ,СТАРИТЕ БОРЦИ ПРОТИВ ФАШИЗМА И КАПИТАЛИЗМА,ЧЛЕНОВЕТ НА БКП И ЛУМПЕНИ КАТО ВЛАДИМИР СПАСОВ.РЕДОМ ДО ТЯХ ЩЕ ГЛАСУВАТ СЬС СЬЩАТА БЮЛЕТИНА И СИМПАТИЗАНТИТЕ НА КОСТОВ И СЕДЕСАРИТЕ,КОИТО В МИНАЛОТО МРЬЗНЕХА ПО МИТИНГИ И ШЕСТВИЯ И СЕ БОРЕХА ПРОТИВ КОМУНИСТИТЕ. Е ТЕ ТОВА АКО НЕ Е ЦИРК ТУРИ МУ ПЕПЕЛ.

Тази сутрин при Бареков беше пълна скръб. Не знам, Не мога да знам това, Не разбирам от това. Не знаеше дори колко е общинският дял В Топлофикация, а го налучка. Аз го знам, а не съм от София. Бареков го пощади като не му задаваше въпроси, които изискват конкретен отговор и информираност, защото усети, че е неподготвен

Мартин Заимов и тази сутрин беше твърде убедителен и чаровен на БТВ! Интелигентно момче и решително! Знаещо и Завладяващо!

СПОРЕД СОЦПРОУЧВАНИЯ: 1.БОЙКО БОРИСОВ-32% 2.БРИГАДИР АСПАРУХОВ-21% 3.МАРТИН ЗАИМОВ 6.5% 4.КОНСТАНТИН ПАПАЗОВ 1.5% ВИЕ СИ НАПРАВЕТЕ СМЕТКА ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ.И ЧЕТИРИМАТА СА КОМУНИСТИЧЕСКИ МЕКЕРЕТА.АЗ ЩЕ ХОДЯ ЗА ГЬБИ.

Щом Заимов е бил неадекватен при Цв.Ризова, какво ще кажеш за гостуването на настоящия министър на икономиката при Коритаров преди около година????????? Не само неадекватен, а заврян на кучето в .......... , а сега управлява икономиката не на град, а на държава.

Другаря Goldsmit е арогантен и надменно безсрамен, както и другия чужденец, с когото са играли като деца.Той е абсолютно чужд на София и на България.Тези които го подкрепят, да му купят вила край Женевското езеро, за предпочитане е край Лозана и там да си доизкара годините, които Бог му е отредил.Лозана е чист, уютен и особено тих град. Мартин Goldsmit да не мърси София с хищния си и арогантен характер.Сергей Яков ни стига за тези 2 години.

Тоя беше егати неадекватния при гостуването си в предаването на Цветанка Ризова вчера. С две думи - Не става!

Spot on ! Niama kakvo da se pribavi ;) :)

Е щом се харесват, да се вземат! Ха честито, сефте булка, сефте клин, а със моя - сто и един! Заедно ще стигнат някъде до под кръста на Бойко

ББ е новият Жорж Ганчев- смешко, само хора от чалга- обществото с идоли- големи момчета с BMW-та могат да си помислят да гласуват за него, ама и другите кандидатури са......удари единия, наплюй другия, ...подиграват се с нас, това е истината, който и да изберем, резулатата ще е един и същ- НИЩО. В най-добрия случай една- две допълнителни детски градини и пребоядисани пешеходни пътеки....Жалко, но факт.

Народе, много сериозни научни изследвания напровени в Щатите са доказали че политиците са най-големите лъжци.Следват ги дипломати,артисти и мошениците от всякакъв характер които отиват в затворите са едва на 4-то място. Това е прекалено сериозно. Колкото до Заимов-евреин,няма начин да бъде независим,както казва чумпил. Вероятно Гошо е прав че този ще бъде по-добър в далаверата и от софиански. Той заявява че харесва Папазов за да се представи като благороден. Не бих гласувал за заимов

Ивайло Йонков: На 28 октомври ДСБ и СДС ще балират Бойко Борисов Мартин Заимов наруши комфорта на Бойко Борисов. Кандидатите са известни, картите са раздадени.Преизбиран на Борисов не 100% сигурно. Единственият десен кандидат бодигарда на Живков и Сакса, изпратен там от Бригадир Аспарухов, ще се сблъска с тежката артилерия на автентичната десница в лицето на Мартин Заимов. Край на легендата за непобедимият Бойко. На всичкото отгоре се оказа, че разкопаните предизборно булеварди не впечатляват софиянци. Краденето на чужди политици и подкрепата им по места,колекциониране на хора готови да влезнат във властта чрез ГЕРБ, ще задави Борисов. Европейската народна партия замрази членството му, спонсорите му отидоха в партия Лидер и т.н. Време е София да нанесе мощен син юмрук на есен! http://www.iv

abe xora ne vijdate li 4e vsi4ki sa komunisti4eski podlogi do edin taia darjava niama da se opravi nikoga dokato se opravliava ot DS

Гледах тази сутрин по би ти ви Мартин Заимов.Браво! Бареков се беше засилил да го уязвява, но МЗ го постави на място с точни, кратки ,смислени и прочее отговори.Чудесен е !

СПОРЕД СОЦИОЛОГИЧЕСКИ ПРОУЧВАНИЯ,НА БАЛОТАЖА ЩЕ СЕ БОРЯТ ЗА КМЕТ БОЙКО БОРИСОВ И БРИГАДИР АСПАРУХОВ.ТАКА ЧЕ ДА НЕ ПРАХОСВАМЕ ИЗЛИШНО ГЛАСОВЕТЕ СИ И ДА ГЛАСУВАМЕ ВСИЧКИ СОФИЯНЦИ ОЩЕ НА ПЬРВИЯ ТУР ЗА БОЙКО БОРИСОВ.ДРУГ ИЗБОР НЯМАМЕ.СДС И ДСБ АКО ИСКАХА ДА СПЕЧЕЛЯТ,ЩЯХА ДА ИЗДИГНАТ ПЕЧЕЛИВША КАНДИДАТУРА.АМА ТАКА Е КАТО СЛУШАТ ВСЕ КОСТОВ.

Корена му е патриотски,но има жилка от евреин и малко преиграва ,като в треторазряден театър. Мисля си,че Костов биде подведен този път.Жалко. Има данни човека,но си мисля,че трябва да се посъветва с психоаналитик,преди да се пробва в надпреварата за кметското място. То и генералите са бита карта,така,че май ще чакаме Годо....

Моля, много дорбе виждам какво е направил ББ! Основен ремонт само на вече съществуващи проекти от предния кмет. Включително и метрото! Проблема с боклука - така и не го реши. Друго НЯМА Нито парковете светнаха, нито се облекчи инфраструктурата, нито се построиха паркинг места! Само се анбиха сини зони! Откри една детска площадка и това беше!

Мартин Заимов е красив, спретнат, интелигентен, финансист и от 4 поколения доказан патриот! Тук вече няма какво против да кажете, хора! Това, че е издигнат от СДС и ДСБ не трябва да е проблем нито за червени, нито за жълти-момчето е повече от желаното! А по-надолу някой зове да се преизбере Софиянски-тъй, ама той порастна и не иска повече да е кмет. И внимание, както сте тръгнали да предлагате стари кметове да не дойдете до Янчулев, че там имаше нещо...Е нека всички са живи и здрави! Мартин Заимов е действително добър избор!

samo KOSTOV!

За тези които питат какво е направил Б.Борисов-огледайте се и вижте какво е направил.Ама май не искате да признаете,че наистина е направил много за нашия град и продължава да прави, а не както твърдите, че само се показва по телевизията и се снима до не знам какво си.И червени бабички спрете да викате на бялото черно!

абе и вие от Дир.бг сте си едни ченгета...

hajde stiga s toja Bojko!

Ако не Заимов, искам да ви попитам КАКВО направи Бойко за две години????? Освен че се снима до всяка пребоядисана пешеходна пътек???? ДРУГО??? Нее ли именно бойко новия БУШОН??? Новите 800 дни, новия псевдо бунтар, човек без правилен словоред, човк с мутренско поведение и мутренско минало???

Юлиян Попов: За голямо съжаление ние по никакъв начин, никога не сме се интересували и не се интересуваме от историята си. И за нея се сещаме само в такива моменти. Ако се интересувахме повече от историята си, щяхме да имаме едно малко по-интелигентно отношение към периода на Втората световна война, когато нещата не са били въпрос на комунизъм и антикомунизъм, а са били много по-сложни и шпионажът по време на Втората световна война може да се разглежда и в полза на лошия Съветски съюз, но може да се разглежда и като акт срещу Хитлеристка Германия. И в този смисъл това би било един голям актив.

Я-а-а, каква любов тече между откровен полуидиот и момченцето на мама. Къде сте психоаналитици, за да проанализирате , кой комплекс ще вземе връх. Пълна смешка, като платените коментари но девойки, чувпили и др. Споко, момчета и момичета, изкарахте си надницата за днес... Жалко, че сте толкова еднотипни и скучни, но така е - повечето PR са продукти на НБУ, а образование и НБУ, това са две взаимоизключващи се неща !

Вече се нагледахме на едни финансисти, дошли да ни оправят, зарязвайки доходните си професии там!Сега и тоя се стяга да лапа!!Ама те Велчев и сие пооглозгаха кокала, но види се още има!!!

ВИЖДАЛ ПОДКРЕПА В ПАРТИИТЕ?!? пОДКРЕП ГО САМО 2 И ТО МАЛКО ПОУМРЕЛИ.

Ама тоя Заимов бил обсъждан и като кандидат на БСП! БСП+СДС+ДСПБК (засега) очакваме към сбора да се присъединят и ДПС и НДСВ

чумпил, Заимов не е толкова чисто цвете, колкото можеби ти изглежда. Казвам ти го от позицията на твърдо убеден дясно мислещ човек, симпатизант на ДСБ, познаващ личности от партията. Другояче казано съжалявам за поредната слаба кандидатура на ДСБ. Ако ме питаш мен, като пример, на предишните избори Гаврийски беше несравнимо много по-достоен кандидат, интелигентен, и чист - несвързан с никакви съмнителни кръгове. Иначе истината е, че докато не вземат да намерят някой да им направи наистина добра предизборна кампания ДСБ, и/или СДС или която и да е било друга дясна формация (освен ГЕРБ разбира се!), според мен, за жалост, едва ли ще видят в скоро време сериозен успех на които и да било избори.

това дали е в чужбина е все тая. аз съм да е е подкрепен от десницата

и аз го слешах и смятам, че в този ърви ден на излизането му пред избирателите, трябва да се говори точно така Нищо не е направено, не само защото е вярно, а и защто това е МОТИВ да участва. А нека разни натегачи и суфльори от ляво и уж дясно да не се тревожат. Той е показал и доказал какво може, така, че знае какво ще каже Ето какво трябва.

Днес го слушах по Хоризонт и се измъчих, честно казано. Личи си, че повече време прекарва в чужбина и е далеч от проблемите на София. И един безплатен съвет- Нищо не е направено е реплика, подходяща за вечно мрънкаща електорална единица или незнаещ какво да отговаря кандидат-кмет. Смисленото предизборно говорене трябва да минава под мотото Ето как! Когато чуя конкретно как, стъпка по стъпка, ще реши проблема с боклука например(който не бил главен?!!!), може и да пусна бюлетина за него.

На 28 ми БАЛИРАМЕ БОИКО http://www.

Sto li ne vjarvam na nikogo?

пише се вземАт не вземЪт

мафията и милиционерите днес не почиват. Май усетиха, че Заимов нещо обърква сметките на уж кмета Борисов. Като го сравнят с поведението на Заимов някак евтино става тяхното момче. Даже почитателите на чалгата биха видяли че простее и става за кръчмарски мочо, не и за сериозна работа. Защото в Заимов има нещо приятно, ненатегаческо, остроумно и необидно за хората. Пък и си личи че не се взима много на сериозно, но взима на сериозно проблемите на София.

До: Хубавата работа В Созопол Станишев е бил в къщата на брат му, не си чела внимателно. Мартин Заимов е достоен десен кандидат.Комунистите на времето го измислиха да се търси карез до девето коляно.

девойка (09.09.2007 г. 13:31ч.) и младежо, простоватата ви платена агитация тук в полза за Заимов, дикиш не Фаща вече. Народът ни се научи да не избира политиците си по хубост и лъчезарни усмивки , щото от харизматични лица, дето обещават нови 800 спасителни дни сме се навидели.

ако ще и крал артур да дойде българина ще мрънка ..лиглъовци..

и Тити Папазов каза,че ще стане,тоя е също толкова луд,само дето не пищи.И има луди да му вярват.То всеки може да оправи София като има пари,ама като няма?

Тарикатчето харесвало лудото - ми да съ вземът. Ако този стане кмет на София такива кражби се очакват, че Софиянски ще ни се стори кокошкар.

Заимов е един от най-добрите и печени мафиоти на десните олигарси - другата страна на медала на левите олигарси - и от двете страни един и същ чешит !

Заимов бил голям оптимист - вижда се на балотаж. Само пълен идиот може да направи такава прогноза. Ако бяха парламентарни избори Заимов нямаше да мине и 4-процентната бариера. Затова по-добре ще е да гласува за Тити Папазов, след което и да се ожени за него. Тъй де - нали е заявил, че го харесва. Само за евентуалното им поколение не ми се мисли - черни, начумерени и надменни като Заимов и с наследеното от Тити говорене като картечница. Ужас-с-с-с!