Коментари - Сняг през септември - невиждан 50 години | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

V petyk ve4er v Govedarci valja snjag, ne se zadyrzha mnogo no uspjahme da se snimame s nego :)

Разбира се че е глупости всичко това. За любителиет на планините си е извстно че в началото на сптември пада сняг от 2000 метра нагоре. Така си беше преди 20 години по лични наблюдения в Пирин и преди 15 пак. Пословичен е случеят от 1986, когато група варненски туристи по бански замръзнаха на 15 август на кончето в Пирин, когато температурата от 25 пада на -5 градуса. А по мои спомени на 31 януари 1982 или -83 под връх Чумерна в Балкана беше 20 градуса и си карахме ски по потници. Тъй че - да не вярваме прекалено на всчико, дето го пише тук и там.

Правете се че не виждате!

Абе hi6 ти къде си учил в тюркмистан или в гагаузия не знаеш че в България се пише на кирилица а не на латиница.Боже боже сляпо да прогледа

И аз бях поръчала снега, пък нека е дело на световния империализъм:) Ще си караме ски у дома и няма да одим у Европата да им пълним гушите:) А на Говедарци пистата е супер, така че тази инф. за снега там, е идеална за претоплените ни души.

А домати по три лева през август бяхте ли виждали последните 50 години?

Много знаещи тука гледам. Пък как помните от преди 20-30 години леле-мале:))))) СУпер сте, все така напред към глобалното затопляне!

Всички мислят,че настъпва глобално затопляне,но изобщо не е така! До 2 години в Европа ще има ледников период! Температурите ще бъдат -40 С!!!!!Това учените не смеят да кажат ,но в нормалните държави вече са готови с няколко вида отопление! ДА МУ МИСЛИМ НИЕ! Бедни,гладни,дрипави мизерници

егати правителството

ТОЗИ СНАГ ГО БЯХ ПОРЪЧАЛ ЗА ГЛАРУСИТЕ НА МОРЕТО

Хм! Нали нещо се затопляха нещата? К'во станА, та сняг заваля?

Това са абсолютни глупости! Сняг в първата половина на септември е падал по нащите планини и е нещо нормално.Помня, че в предбалкана и ниските полета първата слана е падала и около 9 септември!

Бях на Боровец през почивните дни беше адски студено и в събота наистина имаше сняг ..... страхотно беше

V selo Govedarci ( na 13km ot Samokov) e imalo 5sm snqg prez po4ivnite dni

V selo Govedarci ( na 13km ot Samokov) e imalo 5sm snqg prez po4ivnite dni

Сняг е валял и на 2.098.1979 година, даже и повече

Не понасям студа. Май трябва да си купя ушанка и зимни ботуши. Голяма далавера за търговците.

СИНОПТИЦИТЕ ДА ИМА ДА ГО ВЗЕМАТ, ЧЕ ОТ 50 ГОДИНИ НЕ ИМАЛО ТАКОВА ЧУДО ДА ВАЛИ СНЯГ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ. НА 13.09.1982 Г. СЕ ЖЕНИХ И ПРАВИХ СВАТБА. СЪПРУГАТА МИ БЕ ОТ ПРОВИНЦИЯ И НЕ МЕ ПИТАЙТЕ КАК ОСЪМНАХ СЪС СТУД И ВИЕЛИЦА ОТ СНЯГ, ТАКА ЧЕ ТОВА НЕ Е ИСТИНА. ВАЛЯЛО СИ Е СНЯГ И ПО-РАНО. СЕГА ДА МУ МИСЛИМ КАК ЩЕ СИ ПЛАЩАМЕ ПАРНОТО, ТОКА, ДЪРВА ЗА ОГРЕВ ОТ КЪДЕ ЩЕ НАМИРАМЕ И Т.Н.

синоптиците не са наясно !!! сняг е валял на в.Ботев и преди 15-20год. Нека си разгледат дневниците. ехооооо

Аде сега, до онзи ден жеги- сега сняг и все сме недоволни, абе радвайте се бре хорааа:)

slagam zimnite gumi

Не е вярно - ще проверя и ще пиша пак

През лятото на ски, през зимата на море - кеф! Само къркането е всесезонно!

Спомням си сняг през септември и в София.А 2006 първия сняг в столицата заваля на 31 октомври.

Вярно е..тепърва ще си плащаме за всичко.Срещу природата не може да се върви.Превърнахме планетата във кошче за боклук,разбихме я със ядрени опити и какво ли не ...

не се знае, ратята руснаци казаха че тези промени в климата се дължат на цикли в слънцето, че и ние помагаме вярно си е, но като слушам и високите температури и снега са явления все от преди 50 години, ни порано ни по късно. Тогава планетата не е била усрана както сега, а после всичко се е нормализирало. Значи може и те да са прави, но и ние трябва да се съобразяваме какви ги вършим де.

Глупости! Преди десетина години ме валя сняг под Мусала на 3-ти септември.

Dam... tehnologi4en napreduk.... ili nazaduk... nz koe ot dvete....

komunistite sa vinovni :) ama ni6to, aide na ski da si s4upim ve4e promitite tikvi :)

И какво от това! Я се огледайте наоколо - хората нехаят за ставащото, зомбирани от собствените си егоистични стремежи и желания. Естествено, че ще платим скъпо зверското потребление. В 90% от случаите всяко човешко действие е насочено срещу природата - дори това което пиша сега изисква ел. енергия, която пък изисква природен ресурс.

Две години след Декемврийският пленум са БКП валя сняг на 7 септември в 16:30 на Мальовица - е вярно окло 10 см. Сега пак е пленум на ченгетата...

Тепърва се започва. Осрахме планетата и тя рано или късно ще ни го върне тъпкано.

защо не си спомним приказките на нашите баби/дядовци , че година с година не се среща и с това да обясним и глобавното затопляне и ранния сняг.

аве аз като казвам не приказвам а показвам глобално застудяване чака ни нова ледена епоха

predi 1 sedmica se varnah ot borovec i pre3 denq bqh po kas rakaf .................... neska sutrenta se varnah ot shipka ot neq se vijda kak vrah botev e celiq v snqk kakto kaza OZZY ..... osrahme si planetata i sq tq 6te ni go varne ....