Бойкот в НДСВ, Щерев иска оставката на Симеон

Искам оставката на цялото ръководство на политическия съвет на НДСВ, включително и на лидера Симеон Сакскобургготски.

Обратно в новината

Коментари - Бойкот в НДСВ, Щерев иска оставката на Симеон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ABE SHTEREV,TAKA LI SE HAPE RAKATA ,KOJATO TE HRANI?AMA VSICHKI STE EDIN DOL DRENKI,NEPOTREBNI.NA ONJA IZKOFJAL STAREC MU E IZGARMJAL CHIPA VECHE I E VREME DA SE OTTEGLI V CARSKITE SI POKOI,SAMO CHE NE V BALGARSKITE,ZASHTOTO SA NARODNI ,A TAM OT KADETO DOIDE.IZOBSHTO NE MI E DO SMJAH KATO GLEDAM KAK POGUBVAT VSICHKO SVJATO.SEDNALI ROKADA DA SI PRAVJAT ,A NE VARSHAT NISHTO SASHTESTVENO.VSEKI DEN:CHESANE NA EZICITE .

НДСВ - Национално Движение Симеон Втори...И като се махне дедо, то какво остава, само НД - Национално движение ха-ха-ха

Браво Щерев, сети се! Правилното предложение е саморазпускане на НДСВ вместо поредното ново заглавие /примерно - Няма Депутат със Сиво Вещество/. Те по-умните разбраха какво става и беж в лодката на БатMAN

СИМЕОН Е ЕДНО ИЗКУФЕЯЛО СТАРЧЕ,ИЗТОЩЕНО ОТ КОМАРЖИЛЪК И КРАЖБИ И НАЙ ДОБРЕ ДА СИ ВЪРВИ ОТ КЪДЕТО Е ДОШЪЛ.ТОЙ НЕ Е БЪЛГАРИН И НЯМА РАБОТА В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА

ДА ЖИВЕЕ НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО СИМЕОН ВТОРИ ! ЩЕРЕВ ,ТВОЕТО МЯСТО НЕ Е В НДСВ.МАРШ.

Ей, Щерев, ти да не видиш как се правят тези работи с тикметата. Не бойкот, не касация, а ми кастрация на можещите и знаещите. Не може да има конкуренция царя- ментата бай симо, и султан доган.

Ей, Щерев, ти да не видиш как се правят тези работи с тикметата. Не бойкот, не касация, а ми кастрация на можещите и знаещите. Не може да има конкуренция царя- ментата бай симо, и султан доган.

Абе хорица изглежда не познавате Насето Щерев, такъв честен човечец.Само нека си каже как се придобива общински терен за стротелство на частна болница. И за връзките с подземния свят (Фатих и т.н) но то не е само това.....

TEZI V SLEDVASTIA PARLAMENT NAMA DA VLAZAT,NO BSP IM NAMERI ZAMESTNIK...GERB!!!!

do agata kr. Na bulgarite i s kartinki da im obyasnish edna istina te pak nyama da ya shvanat. Trybva da se oparyat oshe mnogo puti , a nyakoi napravo da izgoryat i chak togava eventualno moje i da se usetyatno, no ne e sigurno.

Той се налапа вече...да си вдига аристократичния задник и да се маха..

БКП се разцепи на 2- на БСП и СДС. Г-н Щерев като бивш парт.секретар мина по-надясно, за да се индентифицира като друг. Премина през маса знайни и незнайни формации и партии. Хронологията го сочи като човек без морал. Спирката при Царя беше поредният пристан. Хвалбите по адрес на Кобурга бяха защитната мантия на доктора. Стига вече. Всички знаят що за лопата си навсякъде. Скоро ще излезе хронологията на твоя пъстър политически живот.

Не само да напусне НДСВ, а и да си отива в Испания!

Защо толкова много се плюе и по Д-р. Щерев, нима ние всички не повярвахме в мъдростта и благородството на този мошенник Симеон, но всички сега видяхме какви са били намеренията му и означава ли това, че след като веднъж сме повярвали трябва до краая да си мълчим и примиряваме с този факт. Мисля, че Д-р. Щерев просто има мъжеството да се опълчи и да наруши ПРАВИЛАТА поставени от т.н. Цар. Не Ви ли е гадно да слушате - Първанова, Каролев, Кътев и ощи много други. За себе си ще кажа, че не бях гласувала от първите избори след смяната на Т.Живков. Излъгала се веднъж в СДС гласувах и повярвах единствено на Симеон, но оттогава не съм потретила. И не се срамувам, че повярвах в нещо, защото ако не вярваме и нямаме НАДЕЖДА за какво и как ще живеем. Само че вече не гласувам, защото не искам да губя самоуважение, защото с моя глас съм начертала светлото бъдеще на НЯКОЙ,.

До Mitko - Mitko, ако беше по-интелегентен щеше да разбереш, че без Симеон нещата щяха да изглеждат по друг начин. Много български имоти щяха още да са наши, а не на негово крадливо величество както някой точно го беше определил.

Ами то всичко е ЯСНОООООООООО. Поръ на БКП(пардон БСП)-тяхната политика е разделяй и владей.Появи се Костов-натика ги в миша дупка,те се уплашиха ,че няма да имат повече власт и викнаха царя.Направиха коалиция и продължиха да лапат.Е да ,ама народа взе да се усеща ,че обещанията на царя бяха гола водаи рейтинга му/на партията му започна да спада драстично.И естественно появи се АТАКА.Ех те отново се уплашиха и решиха да направят нова партия-т.е. герб.И болшинството от софиянци повярваха на бат бойко и гласуваха за него,без да се замислят,че той само говори , а не прави нищо.А и си е много добра марионетка на комунистите.Ама дано се осъзнаете до балотажа,мили българи.

Че мадридския мошенник трябва да си тръгне от България ГОЛ и БОС е повече от ясно и неоспоримо!!! Само че откога стана Щерев опозиция и почна други песни да пее?Може да е способен лекар, ама напишете в Гугъла името ЩЕРЕВ и ще ви излезе неговата 4 - етажна болница, построена от закуски? Аз с 25 години лекар в една богата страна на З.Европа така и не можах да спестя закуски и направя подобна болница? Явно е, че Щерев усеща разпадането на НДСВ и се опитва да го спасява, както и собствената си кожа, нали ?!Защото без крадливото НДСВ на власт, сигурно някой ще поиска от Щерев да даде отчет на спестените пари от закуските си???

Щерев, Щерев, ГЛУПАК С ГЛУПАЦИТЕ! АБЕ ИМА ЛИ СЛУЧАЙ СВИНЯ ДА Е СТАНАЛА АТ!? СИМЕОН Е СВИНЯ И ЩЕ СИ УМРЕ КАТО СВИНЯ!!!

БСП (01.11.2007 г. 15:39ч.) Абе кои бяха тия НДСВ? Тия с които все още краднете заедно

ТОКАВА ТИ СИ ЗА ПЛЮВАНЕ.БОКЛУК!!

Za kakvo mislite ,che toi doide?Za da ni opravi za 800 dni .Emi toi deistvitelno ni opravi.

Абе кои бяха тия НДСВ

След като знаеш точното название на клиниката, се предполага че си влизал(а) там. Би трябвало да си видял таблото в дясно от вратата. Там е описано цялото финансиране на строежа, колко и от кои банки е взел кредит. Така че не плюй срещу вятъра. Щерев няма благодетели, а хора с неговия авторитет и знания бяха необходими на царя. Употреби ги и сега ги захвърля, защото са мислещи.

Днес във в-к Труд един от царските юристи /да не му сбъркам името - мисля, че Пламен Дончев/ - казва, че юристите вършели мръсната работа на царя. И Коритаров, на когото не съм фен, обаче му признавам журналистическите способности каза: Да, така е, вършихте му мръсната работа и то с удоволствие, така че сега няма какво да се жалвате - след дъжд качулка, а т.нар.величество доразсипа и доограби България.

Ти нали уж беше наше момче бе, серсемин със серсемин! После мина през какви ли не политически метаморфозии, за да се намърдаш на топло. Сега пак плюеш, оставки искаш... Кой си ти, бе, да не си я създал ти тая партия. Като не ти харесва, върви си, ама така ли се изтърва далаверката? Кел файда е видял този народ от такива като теб попкръстювци. Като вървят нещата, ти си на предна линия, громиш противника и се биеш верноподанически в гърдите. Като се обърка нещо, бягаш като смрадлив плъх и искаш оставки. Коя е следващата партия, на която ще се подложиш, а? Много смело критикуваш, следователно вече си получил отдругаде инструкции, затуй са тия иширети по медиите, иначе още да си стоиш като язовец в луксозната дупка... Айде у лево, комунистче смачкано!

Щерев, без Царя щеше да гледаш парламента през крив макарон! Плазмодий с плазмодий!

Симеон при появата си в политиката много мъдро си подбра хората. Доста свестни хора бяха привлечени в НДСВ и това беше една от причините за успеха му. Време е да си признаете, че сте сгрешили и сте използвани от един мошенник. Единствения начин да изкупите вината си пред историята е да се опитате да сложите край на политическата кариера на Величеството вместо един по един да се оттегляте от НДСВ.

Симеон при появата си в политиката много мъдро си подбра хората. Доста свестни хора бяха привлечени в НДСВ и това беше една от причините за успеха му. Време е да си признаете, че сте сгрешили и сте използвани от един мошенник. Единствения начин да изкупите вината си пред историята е да се опитате да сложите край на политическата кариера на Величеството вместо един по един да се оттегляте от НДСВ.

То като гледам, пишещите във форума оплюха всичко и всички както винаги.Никой като не става идете вие да правите политика бе.То от страни най лесната работра е да плюе, да се критикува и нищо повече. Царят си е направил сметката и това е.Ние кога ще си направим сметката, това е по важния въпрос.А още по важния е кога, как и въобще има ли механизъм да се потърси сметка на крадливите и корумпирани политици.Докато такъв механизъм няма, ще чакаме и ше се надяваме ЕС да вкарва в пътя заблудените чада на пазарната икономика било то червени, сини или жълти.

ДА СЕ РАЗСЛЕДВА КОЙ МУ ВЪРНА ИМОТИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И НА КАКВА ЦЕНА?

Г-н.Щерев,г-н.С.Сакс създаде тази партия и на негов гръб трупахте доста време дивиденти сега искате неговата оставка,ами все едно във Вас да дойдат гости и да Ви накарат да напуснете дома си ,че не им харесва подредбата на дома Ви!

По точно е да се каже, че Симеон е всичко друго но не и българин.

Напълно съм съгласен с hm!

Ще я кръстят НКВД - Негово Крадливо Величество - Демократи

Поискайте да върне имотите, ОСТАВКАТА аз ще му я напиша.

Жалко Щерев, уж беше интелигентен а приказваш глупости. Ако не беше Симеон ти къде щеше да бъдеш. Без Симеон нямаше да видим Европейски съюз.

Нали комарджията забрани на хората от НДСВ да мислят, вчера или онзи ден имаше новина.

Щерев си е прав човека, само че понякога извънредните ситуации изискват извънредни мерки. Преди да плюете по НДСВ, помислете какви са алтернативите. И т.к. сте много умни и мислещи за благото на страната на следващите избори пак ще си останете във вкъщи защото всички вкл. и НДСВ били маскари.. и пенсионерите и турците пак ще си изберат хубавците Станишев и Доган. Започнете да мислите с главите си и се дръжте отговорно и гласувайте - само това е начина да изразите недоволството си! Негласуването само утвърждава статуктвото.

Брей, много сербез го дава Насо Епруветката. Какъв принципен човек! Принципен член на БКП, после активист на СДС, сега пък принципен царист. Ето такива хора са най- подходящи за членове на ГЕРБ. Дерзай, Насо, мутрата ще те приеме с разтворени обятия!

И едните и другите са маскари. Ако обаче се намери някой да повтори това което се случи преди 10 години с арменския парламент (група въоръжени лица влязоха в парламента и избиха практически всички), то тогава има шанс да се пресече порочния кръг в който се въртим. МИСЛЕТЕ И ДЕЙСТВАЙТЕ!!!

Щерев си е прав човека, само че понякога извънредните ситуации изискват извънредни мерки. Преди да плюете по НДСВ, помислете какви са алтернативите. И т.к. сте много умни и мислещи за благото на страната на следващите избори пак ще си останете във вкъщи защото всички вкл. и НДСВ били маскари.. и пенсионерите и турците пак ще си изберат хубавците Станишев и Доган. Започнете да мислите с главите си и се дръжте отговорно и гласувайте - само това е начина да изразите недоволството си! Негласуването само утвърждава статуктвото.

доц. д-р Щерев да си ходи от НДСВ и изобщо да не се появява в политическото пространство. Предлагам този бивш зам. партиен секретар на и-та по ендокринология да се насочи към червеното котило, от което произхожда. За съжаление Н. в. Симеон Втори много загуби от такива подводници като д-р Щерев, с каквито се сдоби в началото на политическата си кариера у нас.

Е добре, де. НДСВ се изпонасра. На следващите избори (когато и да са ), я влезе в Парламента, я не. Сега е ред на мутричката да се изпонасере. На всички мишоци, напускащи кораба, за да останат във властта, пожелавам успех (с бате Бойко). А кой ще е следващият? (изпонасрал се)

И как ще кръсят партията ако изгонят Симеончо :)

браво щерев! време е за ппредсрочни избори. стига вече доган да води за носа и мони и станишев

щерев-ти си свестен,ама тези боклуци-комунисти българи и турци в триглавия змей опоскаха българия! жалко за тая хубава татковина! мрасници доган и станишев ни е...а майката

ДЕДО СИМО Е РАЗБОЙНИК-КРАДЕЦ !!!

Щерев , подай си оставката и излез от парламента . Във всяка партия има и партийна дисциплина . На който не му отърва - напуска . Тази партия бе създадена и се крепи на името и авторитета на създателя си .