Забавени дела спасили хиляди престъпници

Прекратени по давност през 2006 година са около 12 000 дела.

Обратно в новината

Коментари - Забавени дела спасили хиляди престъпници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това си е добре платена практика у нас..

Нима това учудва някого? Едно дело за авторски права по едни проекти ни пропадна, защото не можеха да намерят ответника. Цяло предприятие. Наложи се в съда да носим телефонния указател и в момента да позвъним на дадения телефон, за да се установи,че фирмата си е там и съществува. И какво ли още не.

Нима това учудва някого? Едно дело за авторски права по едни проекти ни пропадна, защото не можеха да намерят ответника. Цяло предприятие. Наложи се в съда да носим телефонния указател и в момента да позвъним на дадения телефон, за да се установи,че фирмата си е там и съществува. И какво ли още не.

Който не може да си свърши работата би трябвало да не получава пари. Защо тази система боксува така здраво и с години се влачат елементарни дела? Като тръгнем от трудово-правните които обикновенно са ясни още от първо четене, та го докараме до Маджовци и подобни, които са като филмови герои. На всичките там да им бъдат намалени заплатите за несправяне със сл.задължения.

ДЕЙСТВИЯ, САМО ЧЕ НЯМА.

ПРИКАЗКИ ПРИКАЗКИ ПРИКАЗКИ ШУМ И ВЯТЪР ДА СТАВА

Влачиха ме 11 години по следствие, полиция, прокуратура и накрая ми прекратиха делото поради давност. Беше ми толкова писнало, че не реших повече да се занимавам с глупости. А всъщност онези които поръчаха целия този маскарад, отдавна забравиха кога изхарчиха парите от масовата приватизация. А мен ме обвиниха в безстопанственост и присвояване на същите онези пари, които те впоследствие окрадоха. Накрая прокурора(поредния), разбра, че не съм камила и че нямам сестра-курва и прекрати делото. А тези които окрадоха средствата на държавата (мои и Ваши) се кефиха поне в началото-после ме забравиха(вече имаше други неща за крадене и друга приватизация/разбойн За нея не ме обвиниха, тъй като бях в следствието и нямах възможност вече да ги заплашвам с присъствието си и можеха да си крадат на спокойствие. Сега са вече мастити бизнесмени, доволни че ( с труд и пот) са си изкарали милионите си. Боже, пази България от бизнесмените.

В държавата от престъпници за престъпници винаги е било и ще бъде така.

Много престъпници отърваха затвора но и много невинни ги влачиха по следователи и прокурори без причина и по поръчка на корумпирани прокурори от времето на Филчев. Трябва всички дела с изтекла давност да се прекратат веднага. Ако има нови доказателства да се заведат нови дела.

Прокуратурата не си върши работата, а всички ние им плащаме заплатите.

а не тез на мен,забравени...глуп на търкалета

Велчев, и за причинени катастрофи умишлено или случайно,причинили смърт,също ли има давност?! Това е убийство!!! Даже и протокол нямаме! СРАМ,ПОЗОР!! Нека на вас да се случи!

ЗНАЧИ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ИМА ДАВНОСТ. КОЙ ЩЕ МИ ОБЯСНИ, ЧЕ НЕЩО НЕ РАЗБИРАМ? ИЗМИСЛИХА СИ ВРАТИЧКА ЗА ДА ОПРАВДАЯТ ТЕЗИ КОИТО ИМ КИХАТ.

Крадеца вика - дръжте крадеца. Ами то от толкова престъпници, само кокошкарите влизат в затвора, а силните естествено, че ще им изтече срока на давност. То ако някой си мисли, че прокурорите са много мотивирани да работят както трябва, както и тия под тях - много се лъже. А гл. прокурор дали си мисли, че някой му вярва, а той дали знае че кипи безмислен труд.

ПИРАТИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ, ЕЛАТЕ В БЪЛГАРИЯ - РАЯ НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ!

Велчев, що не се скриеш някъде в президентите катакомби, откъдето те изрови Първанов и те направи гл.прокурор, щото е трудно от сега нататък да те гледаме и слушаме?!

време е да ставам престъпник

Zatvor za vsichki prestupnici!

Темидо,ку...во скапана!Вземи си направи харакири с тоя меч,ма!

Дедо Йоцо, той прокурора затова е поставен от Първанов, да замотава седенката,разбирай работата. По същата причина, Първанов направи предишния прокурор Филчев, посланик в Казахстан, вместо да го предаде на правосъдието.