Борисов призна, че си вкарал автогол с победата

С моята победа на първи тур си направих изключително лоша услуга. Хората считат, че в София изборите са свършили. А за районните кметове в неделя - даже не знаят, че има такива избори.

Обратно в новината

Коментари - Борисов призна, че си вкарал автогол с победата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Б.БОРИСОВ, АКО МИСЛЕШЕ ЗА ХОРАТА И РАЙОНИТЕ ТРЯБВАШЕ ПО-ДОБРЕ ДА ПОДБЕРЕ КАНДИДАТИТЕ ЗА КМЕТОВЕ НА ОБЩИНИ А НЕ ДА ПРИБИРА ПРИ СЕБЕ СИ ОСТАТЪЦИТЕ ОТ ДРУГИТЕ ПАРТИИ. В НОВИ ИСКЪР ТОЙ ЗАЛОЖИ НА ДОСЕГАШНАТА КМЕТИЦА, КОЯТО БЕШЕ ЧОВЕК НА СОФИАНСКИ И ДВЕ ГОДИНИ ПРИ НЕГО И ДВЕ ПРИ БОЙКО БОРИСОВ НЕ СИ МРЪДНА ПРЪСТА И КРАКА ПОНЕ ДА ОБХОДИ ОБЩИНАТА СИ И ДА СЕ ЗАПОЗНАЕ ВИЗУАЛНО С КВАРТАЛИТЕ.БЕШЕ ЕДНА ЧИНОВНИЧКА,КОЯТО СИ СЕДЕШЕ 8 ЧАСА, /МАЙ СА МНОГО / В КАБИНЕТА И ТОЛКОЗ. СЕГА ПАК ИСКА ДА Е КМЕТИЦА, НО МИСЛЯ , ЧЕ НЯМА ДА СЕ ПОЛУЧИ. ДАНО!

до ХХХК (0т 01.11-16.23ч)! Какво си ти бе ХХХКуку или ХХХКретен, а най-вероятно някой недоказан архитект. Въпросната личност, която се опитваш да свържеш с арх. Танко Серафимов се казва Ваня, а не Валентина, така че поне научи имената на хората, за които пишеш лъжи. ХОРА ГЛАСУВАЙТЕ! ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН ДА НАПРАВИТЕ ЗАКОННО ВАШИЯТ ИЗБОР! ГЛАСУВАЙТЕ за когото САМИ сте си избрали. Само така може да се намали относителния дял на гласуващите под строй (БСП и ДПС) и на купените гласове.

Вземи си успокоителни тогава, защото, който има право и желание, ще гласува - това е въпрос на вътрешна мотивация и никой не може да те накара или да ти забрани... И да ти кажа, за мен деленето на хората на селяни и софиянци е признак на голяма простащина... казва ти го една мнооого стара софиянка (и в прекия, и в преносния смисъл:) Не, че аз не съм надменна, но гледам всячески да не го показвам:))) Научи се да приемаш реалностите, иначе ще трябва да приемаш успокоителни, което ще ти излезе по-скъпо!:)))

Ооооо, Кремиковци за Томи ловеца ли става дума,че той освен да отстрелва глигани друго не може.

Не Ви ли е ясно,че модела софиянски продължава.Да сте чули бате да каже една лоша дума за Софиянски, защото аз не съм.Припомнете ми ако се сещате.

edin kazva che Sofia e za BB.Abre selyo,samo selyanite byaha za nego.1/10 ot horata.Drugite ne glasuvame,.

Ама Българка, какъв успех толкова е постигнал ББ.,а ? Това, че само ходи по градинки и цехове и открива това и онова и само реже ленти ?!? Че това го мога и аз-елементарно е! Днес се появил ББ. ненадейно в завод за шиене на дрехи Брод - за популистки изяви сред шивачките,снимки,лаф колко съм добър, и за кво ?!? Дето викаше тая вечер Батето (Иван Славков в Господари на ефира) Той Бат Бойко дойде в нашият квартал да открие една отдавна асфалтирана улица и аз му казах да дойде в двора ми да открие официално и покрива на къщурката на кучето ми ... е това ви е Бат Бойко -позьор дето само реже ленти за откриване на това и онова, и дето е в ролята на осветител по градинки и паланки. Е, само това ли е ролята на кмета на столица в Европа ?!? Айде моля ви се,малко по-сериозно идната неделя на изборите за районни кметове.Мислете,да не ревете после. Правилно,както казва Ина по-долу (аз съм от община Възраждане) - Ева Сеизова е най-точната кметица, която общ.Възраждане е имала някога въобще. Аз ще гласувам за нея на изборите сега в неделя.Които са от Възраждане- подкрепете я, заслужава го !!!

Зад Бойко са селяндурите, София в мамента официално наброява около 1,5 милиона жители, през1990-та те бяха не повече от 800 000. Това е, няма вече синя София, има селска София! Товае официално, иначе са към 3 милиона работещите тук. Пришълци. Не ги упреквам, нямат поминък по родните си места, само да не ми гласуват, защото .... откачам!

Това позъорче е гледало 200 пъти Кръстникът - факт. Когато е тренирал бойни искуства, нарочно е чупил нещо преди мач, за да го дисквалифицират-от страх - факт.Уволнявал е приятели от детството си, когато не му е изнасяло и е искал той да излезе добър - факт.Управител или съдружник е в над 10 действащи фирми, повечето с еврейчето с което живее - факт....и т.н и т.н...

Аман /на български/ от този!

Оставихме се да ни управляват мутри от СИК. Вярно Е че сме ''слепи'' . РаЗбойкоо - Разбойкоо...

Тия избиратели, много прости ,бе Бате!! Хората считат, че в София изборите са свършили. Аз пък мисля, че Бат Бойко нема да може пак да си наброи толко гласове, колкото му требет! А на Люлинци кво им готви и БСП-то!!! УХА!!! Цигани на сюрии!!! Колонии от цигани!!! Честити съкварталци на всички гласували за мутро-другарите!

Mnogo si gotin Boiko!!!Ne moga da poviarvam che na fona na vsichki skuchni politici,se poiavi takav chovek!Pozdravlenia za uspeha!

Че ББ си е доктор на науките! Говори ясно и само в заповедна форма:) А вие там , от Фелибето, и да говорите - то е на мягкий знак и нищо не ви се разбира:) Къде сте тръгнали да си ги мерите с ББ??

добре бе, хора! Как ще изберете Бат Бойко отново за кмет? И то не само него, а и свитата му от спортисти и певци. Как доскорощният щангист ще взима решения в общината? Немислимо и абсурдно! И Бойко каза:Че аз мога ли да спра да падат листата през есента? Спокойно, брато, остави ги да гният поне една година, а прахта по улиците я дишат децата на всички нас!!!!!

В Пловдив кандидат кметовете на райони са едни леле мале.БатБою пред тях е като професор, че и доктор.Хеле един юнак -З.Димитров -за Източен куха лейка та дрънка.Не си отваря устата щото само бисери ръси празната кратуна.Като го гледам чак се радвам, може и президент да стане

На кривия ... все нещо му пречи! Боко-кухата лейка пак недоволен.Този недодялан дръвник кой го избр и то от раз.Сигурно сме всички ние мазохисти и носим значка на ревера/Б.Б. под ревера/ на Мечо Пух Колкото повече ... толкова повече ни харесва.амин!

Е ЩО ГЛАСУВАХТЕ,БЕ?ГЛЕЙ СЕА КАК ОБЪРКАХТЕ СТРАТЕГИЯТА НА БАТ БОЮ!

Забравих да допълня - кандидатът за Оборише вече е докопал хубаво местенце в зелена площ насред парк Оборище - ресторант Доброто си е негов, това е само нещо, постигнато, докато не е бил районно кметче! Какво ли ще стане после? Що се касае до Нешка Робева - ЖАЛНА МУ МАЙКА НА СТАДИОН ГЕРЕНА! Ще си го приватизира като стой та гледай!

Такъв ти е контингента кмете. Ходи и пуска бюлетини, щото само той ще ни оправи. А иначе и понятие си няма какво са това избори и кой избира.

Не мога да ви разбера как можете да плачете на чужд гроб! Нали вие сте си доволни от вашия живот - какво ни мислите нас в С.! Тук от край време си е така и не виждам как може да очаквате, че една личност ще оправи всичко и всички! На никой не му пука кой ще е кмет - разберете го най-накрая! Ясно е, че бизнесът, в което и да е лице, ще бъде на власт - се ла ви! Освен това, ББ само до пролетта ще изкара, а после ще ни е само бивш кмет:)

ne znam dali povecheto komentari sa ot sofianci,zashtoto se vidq na izborite,che sofia e ZA boiko

ne znam dali povecheto komentari sa ot sofianci,zashtoto se vidq na izborite,che sofia e ZA boiko

ne znam dali povecheto komentari sa ot sofianci,zashtoto se vidq na izborite,che sofia e ZA boiko

Стга хора, стига с негативизма. Какъвто и да е ,каквито и фирми да има. Добре е столицата да се управлява от доказан и можещ човек. Не ни излъга: светнаха улиците,осветиха сградите,чешмичките заработиха,дръпнаха килимчето на концесионерите и какво още искаме. Възможно е и някъде да е сбъркал в кадровия подбор, но нали не е господ. Всичко с времето си и ще си дойдат на мястото. Наистина много от хората не знаят ,че трябва да гласуват в неделя. Вярвам ,че има още два дни и ще се разгласи сред избирателите.Успех на Герб,защото в нашта община Изгрев е много читав и кадърен кандидата Кръстъо Кривов.Успеха ще е за всички ни ,тъй като конкурента му го видяхме какво може в предишните си участия в управлението на същата тази община.

В район Слатина балотажа е между Овагимян и кандидатката на ГЕРБ, а не между Емил Войнов и ГЕРБ

Абе какъв е шефа такъв икандидата му вКремиковцитъп,т та вдлъбнат,смени СДС със Софиянски сега пък е от към тиквата.А пък какъв бизнес завъртя за двата си мандата като кмет на общ.'Кремиковципр си нямате.

Кииииииииииикикикики Нали знаете какво е речено, г-н Борисов? Внимавай какво си пожелаваш, защото може и да си го получиш!

Борисов за бизнеса е абсолютно прав. Но подбора на кадри в ГЕРБ е съобразен с бизнеса . В община Иваново бизнесът диктува подбора на кандидат кметове и съветници на ГЕРБ .Какво ще каже Бойко сега ?

Браво на др.Борисов.Дори и той се учудва колко много са фалшифицирани изборите в София та чак са го избрали за кмет, а иначе софиянец (01.11.2007 г. 18:06ч.) е абсолютно прав, че до парламентарните избори всеки ще разбере за какъв боклук са гласували софиянци - селяни.

На ББ пак някой му е виновен. Той никога. Сега са му виновни простаците които гласуваха за него. Прав е. Той е почити господ.

Към kmet:Ако избирахме такива като теб,щяхме да се най-неграмотния народ в света!

Борисов е абсолютно прав. По учебник навлизането на бизнеса вьв властта при слабо гражданско общество, което не е в сьстояние да слага спирачки на властта ще бьде в полза на бизнеса. А гражданското общество определено е слабо след като има такава невероятна тьрговия с гласове, корупция, кеснофобия и висока степен сегментираност на обществото.

Вижте никовете на подкрепя6тите ББ .Предимно моми4ета с малки галиовни именца ,типи4на аудитория на Планета(4алгата).Как са казва каквито избирателите му ,такъв и кмета!

Бойко,дотук беше добре,но що ти трябваше с това леке и лайно да се събираш да празнуваш в бардака му.Чичовото копеле е омразно на поне 80%от хората.Не,не за супата,а просто щото е лига и все с мутрите се съешва.Жалко,до сега горе-долу те понасях,но сега ми е ясна работата.

lamiata stana s cheteri glavi

Koi e toa be?!?!

А бе роро,какво и е независимото на Нешка Робева бе,та та е по комунистка и от Маркс и Енгелс!Нали сама казваше,че ако не е била подкрепата на партията,не е било възможно развитието на нейния спорт и на нейния личен просперитет!Тя дори парадираше с това, че е комунистка!Не,че аз харесвам друтата блондинка Ева Митова и ще гласувам за нея!Не няма да гласувам тази неделя,защото в Подуене в момента няма подходящ от двете кандидатури!Та нали тази Ева,беше дясната ръка на бившия кмет,а и той си беше просто един пиян и корумпиран боклук!И тя като пожарникарчето си е откровенна комунюгерка под прикритие!Какво е това ГЕРБ,комунистическот прикритие на ченгето Бойко Борисов!Нали и той е червен и в задника си?Кучето кожата си мени,но партията никога!

Моряците от танкер Огоста застават твърдо за Вас, г-н Борисов.

Обяснете ми Вие разбиращите,за кого да гласувам.

добре,че сега го избраха, за да има възможност до парламентарните избори да се осере тотално и да разберат хорицата какъв измислен герои са си избрали...

Goliama rabota, niama shto vse edno na niakoi mu puka To e iasno 4e v nedelia vav Sofia shte glasuvat BSP i DSB te sa nai disciplinirani

Как може нормален човек да повери града и бъдещето си на тъпата мутра - чингизка подлога. Българинът е изпростял и оглупял до такава степен, че не може да се сравнява с никой друг в Европа, Америка и Азия. Може би само в Африка да се намери някое безпросветно племе с което да се приравним.

Мусолини на младини е бил прогресивно настроен и симпатизирал на комунистическото движение,бил е приятел до края на живота си на Васил Коларов,но това не му попречи да съсдаде фашизма в Италия.Никоя досега не е съсдавал хора социализъм>>>>демокр

аз лично в моя район ще гласувам за кандидата на БСП, жалко че нашият остана трети, дайте да му резнем малко крилцата на този малоумник Бойко

Като не ви харесва Бойко Борисов защо не избрахте Бригадирчо за да ви смачка фасоните.Хайде мислете малко позитивно.