Будители и будени - много гневни на кабинета

Преподаватели във висши учебни заведения, учени от БАН, учители и ученици от цялата страна изразиха протестите си в Деня на будителя.

Обратно в новината

Коментари - Будители и будени - много гневни на кабинета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кога управниците у нас и в други страни са били благи и добри спрямо будителите? ако са били добри - будителите стават излишни! но будител и тълпа крещящи и размахващи юмруци, не е едно и също, извинявай!

Сган, която реве и ръкомаха не е от будители.

Благодарим за подкрепата! В резултат на цялата манипулация от страна на правителството четем, слушаме и преживяваме редица злобни коментари, затова подобни са голяма морална подкрепа за нас. След като е толкова зле образованието, защо толкова ви липсва училището този 1 месец? Децата и сами могат да се справят значи, след като ние не сме никакъв фактор с нашата некадърност и глупост. Ето така се живее в БГ ООД. Или ЕООД - на агент Сава персонално. Ние поне показахме, че не сме съгласни.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА БЪЛГАРСКИТЕ УЧИТЕЛИ!БОРБА ДО ПОБЕДЕН КРАЙ!УСПЕХ!

как хубаво са зяпнали тия от снимката готови са за дунав мост ;-) поне ще млъкнат и няма да останат гладни ;-)

как хубаво са зяпнали тия от снимката готови са за дунав мост ;-) поне ще млъкнат и няма да останат гладни ;-)

Трябва да си съвсем гьонсурат( цитат от Доган), за да не обръщаш внимание на цялото това недоволство. Гейко трябва да ходи нонстоп с чадърче, защото пръските са доста. Същото се отнася и за Вука и Крапкий орешек

аз завърших с тройка и съм ценна брийка ;0 най-краткото и цензурно описание на сегашния български учител.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, БЪЛГАРСКИ УЧИТЕЛИ ! ЕДИНСТВЕНИ ВИЕ В БЪЛГАРИЯ ПОСМЯХТЕ ДА СЕ ОПЪЛЧИТЕ ТОЛКОВА ЕДИННИ СРЕЩУ ТЕЗИ, КОИТО ПРЕВЪРНАХА ПОЛИТИКАТА В ЧАСТЕН БИЗНЕС. ДРУГИТЕ, КОИТО МОГАТ САМО ДА МЪРМОРЯТ И ДА ЗЛОБЕЯТ, СА ДРЕБНИ ДУШИЧИ И СТРАХЛИВЦИ. КАТО НЕ ВИ СТИСКА, ПОНЕ НЕ ЗЛОБЕЙТЕ ! ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ ДЕПУТАТИТЕ СИ ГЛАСУВАТ 44% УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ, А ТОВА ЗНАЧИ- 2300ЛЕВА ОФИЦИАЛНА ЗАПЛАТА. УЧИТЕЛИ- ВИЕ ДАДОХТЕ ПРИМЕР НА НАРОДА - ДА НЕ СЕ ПРИМИРЯВА. БРАВО !

kvo ste revnali kato magareta vsi4ki be!? u4itelite vi vinovni. provalili bili godinata na decata. GLUPOSTI!!! horata se borqt za tova,koeto im se polaga. a vie,deto gi pliuete vi e strah da se opanete na 6efa si za 100 leva otgore. taka i 6te si umrete s 300 leva zaplata. provalili bili godinata. tez boklutsi ni provaliha jivota,vie se pritesnqvate za edna godina. i bez tova decata 4ekat da stanat oalnoletni i sbogom BG. aide 4ao 4e ne moga vi ponasqm ve4e............

до кога ще търпим тези псевдо-журналисти да ни настройват едни срещу други!!!!!!!!!

ДОЛУ БСП И ДПС-НАРОДНИ ДУШМАНИ.....СТАЧКА ДО КРАЙ!

До КАКВИ БУДИТЕЛИ? от 17.20 ч Приятелю или приятелко, словото,мисълта,убеж и спорът са оръжие или по-точно средство за общуване с хора,които имат очи и уши да виждат и чуват и разум да възприемат. Нашите настоящи управници са глухи и слепи.Имат само една паст вместо уста,която поглъща всичко и бълва отровни слова.Затова противодействието е само МЕЧ с който да се отсече главата притежател на тази уста!

Драга бабо Гицке, пак ли с твоите 5 лв? Цял ден никой от даскалите ли не ти плати, че да кротнеш?! Можех и 10 да ти дам, ама вече два пъти ти обяснявам, че тия кресльовци са платени и то доста и да не ги съжаляваш. Ако бяха гладни, нямаше да мърсят улици и площади, а щяха да дойдат в хамалските бригади! Но те си имат дипломи с тройки и са ценни бройки! Бабо Гицке, кажи къде да донеса утре 10 лв-за днес и за утре да не се кахъриш!

Стачката да стане политическа, даскалите да бутнат мафията, пардон, правителството, и тогава ще бъдат истински будители. За срам на идиотите, дето плюят даскалите, че няма кой да им гледа децата докато те отиват в Топлофикация да си спрат парното. Алоо, я се събудете и мафията бутнете ?!

Тъпанар смотан, като не може да мислиш, защо не млъкнеш поне. Учителите, за разлика от такива плужеци като тебе, се вдигнаха да защитават правата си и достойнството си. Това , че правителството мота седенката, не виждаш, а говориш, че били осверипели. И ти ще осверипееш, когато с години те мачкат, и накрая вместо да срещнеш солидарност, се намират такива като тебе тъпанари, които искат да върнат всеки надигнал глава обратно в блатото. Писна ми от такива като тебе. На теб като ти харесва да живвее при скачащи цени и инфлация, трай си, но не отнемай правото на другите да се борят. Заслужи си обидите говедо малоучно и другите такива като тебе. И ако искаш да знаеш, не съм учител.

До Какви будители? (01.11.2007 г. 17:20ч.). Моля, извадете си главата от мястото където се намира и погледнете на пред. Капаците ще Ви освободят от ТЪМНИНАТА в която е сега главата и ще можете да видите светлината на факлите на знанието и СЛЪНЦЕТО НА НАУКАТА.

КАРА, а от какво освирепяха тези ,иначе толкова години кротки хора?!

Стига с тия матури бе ...! Ние сме една бананова държава в края на Европа. Географско положение: в центъра на Балканският полуостров. Релеф и полезни изкопаеми: липсват. Климат : ненормален.

АБЕ ИВАНОВА,МНОГО СИ ПРОСТА!АМИ ТО НЕ Е ДАЛЕЧ ВРЕМЕТО ,КОГАТО ЩЕ СИ ГОВОРИМ САМО НА ТУРСКИ.ТИ ЗНАЕШ ЛИ КЪДЕ Е КЪРДЖАЛИ?А ТАМ...НА ЮГ-ТАМ ВЕЧЕ СЕ ГОВОРИ САМО НА ТУРСКИ.ОТ КЪРДЖАЛИ ЩЕ ЧЕРПИМ ОПИТ .АКО ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ПЛЮЕШ ПО УЧИТЕЛИТЕ ЗНАЧИ СИ ЗАСЛУЖАВАШ ФЕРЕДЖЕТО.

Будителите не крещят по площадите. Не размахват юмруци. Не маршируват с факли и лозунги. Тяхно оръжие е духовността, словото, мисълта, убеждаването, спорът, не изкълчената от злоба физиономия, не палецът нагоре или надолу (това го прави тълпата по гладиаторските арени, тълпата - не духовните водачи, будителите!)...

А стига сте ни будили! Научете се да бачкате. Ние сме събудени и си лягаме вече.

АБЕ ИВАНОВА ТИ СИ ПЪЛНА КУКУВИЦА, КЪДЕ ГИ ВИДЯ ТЕЗИ УЧИТЕЛИ-БУДИТЕЛИ. НЕ ВИЖДАШ ЛИ РЕПОРТАЖИТЕ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА, ТОВА НЕ СА УЧИТЕЛИ-БУДИТЕЛИ ТОВА СА НАПЪЛНО ОСВЕРИПЕЛИ И ОТКАЧИЛИ ХОРА. ТОВА ВЕЧЕ НЕ Е СТАЧКА ТОВА СИ ЧИСТА ПРОБА ПОЛИТИЧЕСКА ИГРА НА ГЪРБА НА ГОРКИТЕ УЧЕНИЦИ.

цигания направо...

Честит празник и на учители, и на ученици!... И едните, и другите не срамят българщината, а се опитват да се преборят за запазване на малкото останало им достойнство...

Яд ви е нещастници ,че не ви стиска да се опълчите и да кажете какво ви е дарежето.И видите ли тези даскали дето не ги имаме за пет лева ще ми се праят на нещо.Я ги смажете бързо да не ви развалят рахатлъка а да ви гледат ,образоват и възпитават/ако може/отрочетата ,че вече ви писна от тях.

Дали този 1-ви Ноември е ден на будителите ???? Честно казано чудя се, определено тази година 1-ви ноември може да се чества като Ден на политическото слабоумие, и панахида за Българското образование. Ако все пак някой смята, че учителското войнство може да бъде водено от будител като настоящия минстър, то по-добре е си останем заспали!!! Истинските народни будители, тези, който са ни учили нас, и тези които сега учат децата ни отново бяха натикани в ъгъла и назидателно наказани за своите законни искания! И все пак, уважаеми, Учители, честит празник, борете се с обхваналата ни национална простотия!!!

Чета и не вярвам на очите си! Толкова много низост и злоба са събрани в този форум! До там ли стигна народа ни????

abe tupanari mrusni tupata vi robska psihika niama li da se sabudi nai nakraya ot 600 godishen sun!!!!!!!!!!!! NEDOVOLNI BILI OT UCHITELITE,ZASHTOTO STACHKUVALI EMI DA!! SHTE STACHKUVAT!!!!!!!!!! CHE SE NAMERIHA HORA, KOITO IMAT DOSTOINSTVO I SE PROTIVOPOSTAVIAT NA UPRAVLIAVASHTITE KOITO VI KRadat parite vseki den na vas bezmozuchni robi!!!!!!!!!!!! vie kakvo iskate da produljavat da vi tupchat i vseki da vzima po 300 leva a te da kradat oshte i oshte!!!!!!!!! mai tova zaslujavate tupi bokluci

За: За Будителите-после (01.11.2007 г. 15:51ч.): Какъв(каква) си ти и за какво се бориш? За светлото бъдеще, пълната победа на социализъма или нещо друго подобно? Ей, неориентирани хора! Смехории и тъпотии по форумите!

За: За Будителите-после (01.11.2007 г. 15:51ч.): Какъв(каква) си ти и за какво се бориш? За светлото бъдеще, пълната победа на социализъма или нещо друго подобно? Ей, неориентирани хора! Смехории и тъпотии по форумите!

А ако Дпстата и Бсптата се подчинят на прасетата, (пардон, стачкуващите свине) - може!

АБСОЛЮТНО ПОДКРЕПЯМ УЧИТЕЛИТЕ!!! САМО НАПРЕД!!! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, БУДИТЕЛИ БЪЛГАРСКИ! ПРИ ТЕЗИ ЦЕНИ ЗАПЛАТИТЕ ТРЯБВА ДА СА 5000 ПОНЕ КАКТО СА В КАНАДА УЧИТЕЛИТЕ. БОРЕТЕ СЕ ИЛИ НАПУСКАИТЕ КОЛЕГИ... WWW.GREAT

Честит празник, уважаеми учители! Желая успех!!!!!!!!

Матурите в този им вид са велика глупост.Колкото до децата - те вероятно са най- будната част от обществото ни именно защото имат примера на своите учители, на които в деня на празника благодаря - за хубавите спомени в личен план и за урока, който дадоха на обществото ни в национален.

Обикновено само чета форумите. Не пиша, защото с малки изключения пишат едни и същи малоумни дърдорковци - простащини, цинизми и обиди към другите - типично по ганювски. Б А Л К А Н И А Д А

Кавги будители са тия алчни говеда. Ако и дригите будители бяха като тях, сега на турски щяхме да говорим. Сегашните даскалчета са срам за България Говеда, ми намерете си друга работа като не ви изнася

Българина през вековете е давал мило и драго за наука и образование.Кръстоск обаче,между чалгата и интернационала ,роди уродливо отроче с азиатски черти-да е пълен само търбуха.А както знаем-сит търбух-за наука глух!Вън от България депесетата и бесепетата,за да не ни хвърлят накрая на псетата!

Запалили чучело !!!!! А , бе вие къде се намирате ? Как не ви е срам , това да не е Светата Инквизиция , как може 21 -и век хората да правят подобни глупости и простотии ! Ама те нещага са ясни , перничани , са едни неосъществени софиянци , така , че какво да очакваме от комплексари !!! Палете , стачкувайте , крещете , накрая като се уморите НЯМА ДА ИМАТЕ НИЩО - нито пари , нито дом ,нито уважение , или сили за каквото й да е ! Единственото което ще ви остане е да се чукате по кратуните за собствената си глупост !!!!!!

Заглавието е Будители и будени - мно-о-го гневни на кабинета. Ама съм сигурен, че ей сега ще започнат да пишат хора, дето подкрепят правителството срещу учители и научни работници. И заглавието ще се смени - хората са доволни все пак от правителството! А на бас, че съм прав!

Тия от кабинета ще си го преместят от единия крачол, в другия. Пука им.

И, ако става дума за децата, които не искат матури-отстъпете им и ще видите, че ще бъдат още по-добри платени уличници от сегашните учители!

Браво, Будители ! Децата научха много бързо вашия урок - ето ги и те вече стачкуват. Сега против матурите, утре срещу ходенето на училище, други ден за свободна продажба на дрога ...

Гневни, мързеливи, рекетьори, мръсни и проскубани вещици се мислят за будители! Будителите още се наричат Безсребърници, а вие стачкувате срещу добро заплащане! Иначе вашите действия нямат обяснение! Ако сте без пари и гладни и, ако децата ви са голи и гладни, щяхте ли да сеете простащина по улици и площади вече 2 месеца? Щяхте ли да наричате министри и държавния глава дори с думи взети от речника на проститутки? Щяхте ли да се хилите и да тръскате месища на хоро под тъпан с образите на достойни хора? Кой по Света, в коя страна може да си позволи да не работи повече от месец?! Виновни са и управляващите, защото до сега трябваше да открият кой ви Спонсорира! Не само не сте Будители, не само не сте учители, но и хора се съмнявам, че сте!

Учителите прекалиха и едва ли вече знаят точно какво искат. В началото ги подкрепях, но сега вече - не. Провалиха годината на децата и ги демотивираха за учене. Сега и самите те ще изпитат последиците от това, когато все пак стачката приключи.

Иванова, Сбъркали сет форума.... стига политика Тук децата искат справедливост и няма място за цитати и мнения на учители.... Деца - Министър некаминистъра ги убеди с доводи а не с член на закона..... Децата не искат пари....

АБСОЛЮТНО ПОДКРЕПЯМ УЧИТЕЛИТЕ!!! САМО НАПРЕД!!! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, БУДИТЕЛИ БЪЛГАРСКИ!!! ЖЕЛАЯ ВИ ЗДРАВЕ И УСПЕХИ ВЪВ ВАШИТЕ ДОСТОЙНИ НАЧИНАНИЯ!!! ЖЕЛАЯ ВИ ДА ОТВОРИТЕ ОЧИТЕ НА ЗАСПАЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД И ДА ГО ПОВЕДЕТЕ НАПРЕД КЪМ ОСВОБОЖДЕНИЕТО НИ ОТ ТОВА ИЗМИСЛЕНО АЛЧНО И ГЛУХО ПРАВИТЕЛСТВО!!! УСП НАПРЕД!!!

Живея на един етаж с 2-ма професори. Ние с мъжа ми ми сме прости инженери, но големите професори не могат да разделят на две магарета сламата. Единият беше даже партиен секретар на ВУЗ-а, другият беше на специализация в чужбина(после се оказа за какво е бил- т.н слушалка). Сега двамата си броят стотинките, а ние, макар и на възраст, работим, защото знаем и можем. Та , не знам кай всъшност е будителят.