Инфарктна нощ в Бали заради климата

Международната общност реши да започне двегодишни преговори за бъдещо споразумение за мерки срещу глобалното затопляне. Преговорите трябва да приключат през 2009 г., предаде АФП.

Обратно в новината

Коментари - Инфарктна нощ в Бали заради климата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Учудващо е колко тотално затъпели и нискоинтелигентни хора има - как може да не проумяват, че зарадиа некомпетентна и неефективна индустриална намеса климата върви към по-лошо и да си мислят, че нещата някак си ще се оправят. Докато не се вземат мерки, а това е въпрос само на време, да има по-строги изисквания към производството, което най-много влияе на климата - нещата ще стават все по зле. И а абсолютно неадекватно твърдението, ч етака се връщаме назад - напровитв, търсенето на нови, ефективни и чисти източници на енергия ще ни движи напред. Що за имбецил трябва да си за да си мислиш, че мръсното производство е по-новаторско, напредничаво и т.н. - ???

Предпочитам на клона но жив не да гледам как децата ми умират след 30 години заради климата и затриваме живота на цялата планета заради едно малоумно поколение което иска да живее уж по добре. И кое е по добрето? Задръстванията, смрадта, лудницата? Това че сме зависими от автомобилите си, да не говорим за интернет...

Такива тъпаци като теб могат да ни върат още по-назад

Absoliutno! I boklucite da se izvozvat s Porcheta Cayenne, che sa po-chisti ot KamAz-ite i drugi podobni.

Браво на ИНТЕРНЕТ! много сте актуални ,а другите медии да се учат от вас . От името на стопаните на домашни животни и любимци призоваваме - да спасим майката земя и природата и да има място за всички на тази земя ! хей, от медиите не ни занимавайте с разни несъществени неща предлагаме да има предавания за природата и нейното опазване с представители на различни институции да им се дава възможност за мнения предложения и различни проекти за спасяване на човечеството. Моля присъединете се към този призив!

Ясно. Според мен всеки трябва да разбере, че това ни очаква в бъдеще и то мн скоро в близките 5-10 години .Какво е становището на българските институции и разните му безброй партии. Какви ти партии,когато се касае живота на човечеството! Така са изчезвали мн цивилизации /имаше филм за великденските острови по нешанъл джеографик/. А НЯКОИ не може да се занимават само със собствените си проблеми и персони, а да бъдат по в крак с времето и да вземат адекватни решения.

Няма връщане на зад. Всички разумни хора знаят, че злото вече е направено и е въпрос на време преди да дойде........

до Кеф: ако се продължава в същия дух скоро и клони няма да има, така че няма да има на какво да се качиш!

Трябва да се изградят сметища от нов тип, снабдени с пречиствателни станции, апаратури за отчитане на вредни емисии, заводи за оползотваряване на сметищния газ, като се спазват всички норми на хигенни отстояния от населените места .Така ще се намали и количеството на отровните газове , бълващи от сметищата -регламентирани и нерегламнтирани , както и да се създаде наредба за налагане на солени еко глоби и такси за предприятия и източници на токсини!Протоколи за след време могат да се подписват, но природата ще бъде вече увредена, а с нея и ние хората ! няма време за губене , всяка държава , за себе си и в зависимост от своите гео и други особености , трябва да предприеме конкретни дийствия за ограничаване на вредните емисии .МАЙ е вече време да се действа , а не да се говори!

еваларката на щатите, китай и индия. европейците искат да ни върнат обратно на клона, от който сме слезнали

Po-dobre da go postroi ot kolkoto da di6ame bokluka na Lupi!

Izviniavajte, propusnal sum niakolko nuli, pone tri. Oshte vednuzh se izviniavam, 2 000 000 samo za predstavitelni niama da stignat.

Vednaga da se otpusnat 2 000 000 Evro na Zveti Borislavova da subori Kremikovtzi i da si postroi Sofia Due!

ние много рано сме се събудили ,но други спят зимния си сън и чуват особено сега новогодишни камбанки... исънуват някаква поредна дивотия я какво да откраднат я кого да яхнат и излъжат и други подобни....

Проверявайте си информацията! От тази година САЩ не е най-големия замърсител, а Китай. http://ext