2 часа разпитват шефа на Столичен електротранспорт

Близо два часа прокурор от Градската прокуратура в София и дознател от полицията разпитваха директора на "Столичен електротранспорт" Йордан Василев.

Обратно в новината

Коментари - 2 часа разпитват шефа на Столичен електротранспорт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Специално този заслужава 2 часа (поне) извинения за тормоза, на който е подложен и той и семейството му, защото е наистина можещ и работещ човек, жертва на завист и още нещо...

ami po vremeto na KOMANDIRA kak bese?ANTOAN NIKOLOV ,SVILEN SIMEONOV vse gadni mekereta kradoha i kradat.sinite sa sastite bokluzi

Два часа го разпитват. Когато прочетем заглавие от вида Два часа убиваха бавно.., тогава ще може да се каже,че най-после са поставени истинските основи на ликвидирането на престъпността. Иначе какво ще спре тези бандюги да ни пият кръвта? Двучасовите разговори ли? Просто не е истина. Те по-добре да ги изпращат на двучасови курсове за възстановяване на точките в талона и после пак да имат право да крадат още две години. Абе грубо казано ташак работа.

То и ББ ако има кой да смени, а ако може една политическа върхушка от неколкостотин човека некой да измете от България държавата ни ще дръпне рязко напред.

То и ББ ако има кой да смени, а ако може една политическа върхушка от неколкостотин човека некой да измете от България държавата ни ще дръпне рязко напред.

И във Варна имаме нужда от един Б.Борисов, че да попадне на далаверите на кмета Йорданов с руската мафия и общинските фирми. Кой му купи мерцедеса?

Абее друго си е доброкачествената форма на злоупотреба!! Стоиш си по цял ден усмихнат и обвиненията се пързалят по тебе като по зехтин и не те засягат ама хич !

Като е взел толкова пара сега нека го уволнят, та да си я харчи на спокойствие.

Б.Борисов и неговите подчинени да се поогледат и разпитат колко къдърни и честни инженери работят като нискиквалифицирани работници в каналите за ремонт на трамваите.ръководстр и началниците на депата са несменяема мафия.не допускат около тях такива.страх ги е че ще ще се разберот много неща.пък са и със непокрито самочувствие.абсолют некадърници.но много късно се разкриват тези неща в градския транспорт.Борисов да смени цялия административен апарат и тогава ще разбере всичко.

за да се спрат кражбите, трябва от него да се почне ;)

Bravo na B.Borisov !!! Vreme e da se sloji krai na krajbite!!!

Разпитван е като СВИДЕТЕЛ по делото на Вретенаров, който е шеф на ОТДЕЛНО общинско дружество.

Може би защото се очаква да влезе делото за Топлофикация в съда и не му е изгодно да гледаме натам. Или някой е надушил нещо друго голямо и гледа да замаже погледа на обществото е евтини сензации.

Че два часа не е много. Само за счупен джам процедурата е около половин час

Вече 2 години мутрата ББ е кмет -защо чак сега започна сензациите по далаверите.все някой му пречи да работи...На крив ......космоса му пречи..

Ето я пълната позиция на ДСБ относни случващото се в общината- с две думи: Борисов не упражнява контрол над общинските дружества Призн на изпълнителния директор на столичното дружество Трамкар Христоско Вретенаров, че през време на мандата на сегашния кмет на София е злоупотребявал със средства на предприятието в особено големи размери показва, че кметът Бойко Борисов и подчинената му администрация не са упражнявали предвидения в законодателството контрол над общинските търговски дружества. Това е позицията на общинските съветнити на ДСБ, приета на тяхно извънредно заседание. Повече от една година след приемането на Наредбата за управление на общинските търговски дружества, тя не се прилага. Дружествата са оставени без контрол, без ясни бизнес задачи и планове и формират мизерни печалби и дивиденти за Столичната община, смятат тъмносините общинари. Вследствие на това сме свидетели на задълбочаване на корупцията в общинската икономика и достигането до най-злокачествената форма на злоупотреба в историята на Столичната община системното директно присвояване на пари от касата на едно предприятие, се казва още в позицията. Общинските съветници от ДСБ приканват кмета Борисов да предприеме незабавни мерки за проверка на финансовото състояние и дисциплина във всички търговски дружества на общината. Те настояват да бъдат отстранени от длъжност лицата от общинската администрация и от органите на управление на дружествата, които не са изпълнили задълженията си да упражняват контрол съгласно действащите наредби. Съветниците от ДСБ искат също така лицата на изборни длъжности в Столичната община независимо от политическата им принадлежност, за които се докаже, че незаконно са се облагодетелствали, да бъдат лишени от политическо доверие и да напуснат заеманите от тях длъжности.

Шефът на Столичен Електротранспорт не е уволнен, а е в отпуска, за да не пречи на следствието и не по нареждане на Бойко Борисов. Проверявайте си информацията и не ни въвеждайте в заблуждение!