Декларации и данъци - до 30 април 2008 г.

За първи път през 2008 г. данък ще се декларира и плаща до 30 април.

Обратно в новината

Коментари - Декларации и данъци - до 30 април 2008 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като не могат или по-точно не знаят как да си попълнят декларациите ,да си намерят Счетоводител! Не е въпроса да само да излъжеш,а да знаеш как....!Ха,ха,ха....

до кога ще ни мъчат с тези пренаситени и сложни бомаги, за да има за какво да ни глобяват.

Трябва да си пълен идиот, за да си декларираш приходите извън заплата. И защо - за да хрантутим мангалките д п--ка банкомат? Държавата не е дала нищо за детето ми и за мене. Защо аз да декларирам и давам?

DA IM IMAM HOIKANETO NA TEZI OT AGENC.PO PRIHODITE AKO NE BIAHA OTISHLI V BANSKO SIGURNO NISHTO NIAMASHE DA RESHAT!NESHTASTNICI!

Данъците за леките коли може да скочат до 3 пъти от началото на 2008 година

Stavame evropejzi

Че какво да правят в Банкя, как ще карат ски. Семинар??? Нищо ново не са измислили, какво ще се обучават. Ние всички плащаме, а те се разхождат.

Проектът на дан.декларации е готов още отпреди месец и аз го разучих. Това са най-сложните, най-сбърканите /както хората, които ги измислят/ , най-неясните и енигматични документи, които са изготвяни до момента. Простосмъртен трудно би се справил, а за тези, които ги попълват - счетоводителите- е голям и аз не знам точно какво. Колкото по-неясно и подвеждащо, толкова вероятността да сгрешиш е огромна и съответно да бъдеш глобен. Въпросните документи са пълни с ситен,дребен шрифт / не се четат въобще/, написани са като докторат по икономика, непрек.се цитират разни чл.ал.точки и пр.и въобще не е ясно на човека, който ги подписва, за какво става дума и какво точно деклалира. Само за увеличение на фин.резултат са ни приготвили ОТДЕЛНО приложение / за предприятията/ с 52 таблици. За да разбереш какво точно пишеш, трябва перфектно да познаваш поне 5 закона: КСО, ЗДДС, ЗКПО, ЗДДЛ и ЗМДТ и да пишеш с всеки един от тях в ръка - пълен абсурд и тотална глупост. Дори на самите ДАНЪЧНИ / НАП-ове, нап-ъри, нап-анджии .../ не им е ясно какво точно и къде се пише, та камо ли на бай Ставри от Бусманци, дето изкарал 50 лв. и трябва да ги декларира. А само като си помисля това НЕЩО да бъде изготвено и изпратено по интернет, както е в целия нормален свят - абсурдът минава бюджетния излишък. Дерзайте, българи ! Мургина е зад Вас.

Така е, така е! Който е неграмотен и с големи букви да му го напишат пак няма да го разбере. Ех Българиоо!!

Ей, данъкоплатецо! Ти не знаеш ли, че издържаме купоните на всички от НАП, от Здравна каса, от....абе на всички

НИЩО НЕ РАЗБИРАМ

Какви са тия семинари в Банско, във високия сезон? Кой ги плаща, нещо Мургина май не знае, че и в Банкя може да се правят семинари?

НАПРАВЕТЕ ПО-ЯСНИ И РАЗБИРАЕМИ ЗА ХОРАТА ДАНЪЧНИ ДЕКЛАРАЦИЙ. ВМЕСТО ДА СЕ ЦИТИРАТ САМО ЧЛЕН0ВЕ И БУКВИ,ДА СЕ ОБЯСНИ С ПРОСТИ ДУМИ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ.

Хора, защо купувате мизерни пиратки да гърмите по балконите, като трябваше да си устроим по-грандиозна пиротехника с ракети и гранати по една единствена цел - парла-ментата с народното насрание!?!? Поне един път да не си плащаме порното отопление, да не купуваме Винетки и Селска Безотговорност, а да купим снаряди и да си платиме данъците в натура под формата на БАРУТ и олово! Тия крадливи комунисти не заслужават нищо друго освен един растрел по Сталински!!!! Стига вече чалга и педеращини!

Забрави и ЦАРО, нали е тройна коалицията, почти като шведска тройка.

А ЗА ПАТЕНТНИТЕ ДЕКЛАРАЦИИ НИКАКЪВ КОМЕНТАР !? ЗАЩО ДО КОГА ЩЕ Е СРОКА ЗА ТЯХ?

И АЗ НИЩО НЕ РАЗБРАХ